groupResursointi

Resurssienhallinta auttaa kohdistamaan työaikaa mahdollisimman tehokkaasti

Linkityn resursointi tarjoaa selkeän ja monipuolisen ratkaisun töiden hallinnointiin. Myös muunlaiset resurssit, kuten koneet, tilat tai ajoneuvot saadaan suunnittelun piiriin.

Ominaisuudet

PROJEKTINHALLINTA

Projektien kesto ja vaatimukset. Henkilöstöresurssien saatavuus ja työkuorma.

tasks

Työvuorot ja keikat

Työvuorojen ja keikkojen suunnittelu, sekä toistuvien työvuorojen automatisointi. Taitojen ja vaatimusten huomiointi. Koneiden, tilojen ja ajoneuvojen resursointi töihin.

clipboard-text

VIESTINTÄ JA OHJEISTUS

Push viestit, tehtävien ohjeistus mobiiliin ja kuvien, liitteiden ja piirrustusten liittäminen .

notebook

ASIAKASHALLINTA

Asiakkaiden ja projektien helppo lisääminen, vaatimukset, sijainti / paikkatieto, yhteyshenkilöt, hinnoittelu.

Kuinka se toimii?

1.

Avaa projekti

Lisää asiakas ja projekti, määrittele tarvittavat vaatimukset ja tarpeet

2.

Kiinnitä henkilöt

Lisää henkilö- ja muut resurssit projektiin. Kelpoisuudet tarkistetaan automaattisesti. Priorisoi tarvittaessa.

3.

Työlistä puhelimessa

Työntekijät näkevät puhelimessaan tulevat työt. Listalta voidaan joko poimia tehtäviä tai mennä listan mukaisesti.

Resurssien käyttö ja löytäminen

Linkityn avulla löydät vaivattomasti seuraavan vapaan ajan kullekin työtehtävälle tai vapaan tekijän kiirelliselle tehtävälle. Voit myös tarkastella yksittäisten henkilöiden tai työryhmien kalentereita ja suunnitella heidän työpäivästään mahdollisimman sujuvan ja tehokkaan.

Toistuvien tehtävien resursointi

Ennalta tiedossa olevien töiden resursointi saadaan tehtyä yhdellä kertaa. Esimerkiksi määräaikaishuoltojen, siivouksen tai toistuvien käyntikohteiden kirjaaminen kalenteriin jopa vuosiksi eteenpäin onnistuu hetkessä. Työntekijät näkevät työvuoronsa älypuhelimistaan tai miltä tahansa tietokoneelta.

Keikkojen sijoittelu ja priorisointi

Keikat tai työtehtävät voidaan ajoittaa joko peräkkäin jonoon ilmaantumisjärjestestyksessä tai ne voidaan ajastaa tiettyyn ajankohtaan. Keikalle voidaan antaa myös kiirehtimispyyntö, jolloin työntekijä voi poimia sen jonon ohi.

Töiden todennus ja työajaseuranta

Listalla olevat keikat voidaan asettaa pakollisiksi leimata. Kun työntekijä leimaa itsensä keikalle, saadaan tapahtumasta paikkatieto. Päivän ensimmäinen tehtävä käynnistää työajan ja viimeisen lopetus lopettaa sen. Samalla saadaan työajanseuranta palkanlaskentaan ja työajat laskulle.

  • Resursoimme käden käänteessa työkoneet ja miehet oikeaan aikaan, oikeaan paikkaan. Kaikki ovat samalla myös laskulla ja palkoissa.

  • Näemme tehtävät jo päiviä aikaisemmin tai viimeistään aamulla. Tiedämme siis mihin mennä suoraan töihin, enää ei tarvitse hukata työaikaa käymällä toimiston kautta. Samalla saamme viesitettyä kätevästi kyydit ja tarvittavat koneet ja tarvikkeet.

Kiinnostuitko?

Täytä alla olevaan lomakkeeseen yhteystietosi, niin olemme Teihin yhteydessä.