⇨ Varaa demo

Yrityksestämme

Haluamme auttaa yrityksiä keskittymään merkitsevän työn tekemiseen.

Lopeta ajan tuhlaaminen ja soita meille.

Digitalisoimme henkilöstöhallinnan ja työn ohjaamisen.

Yritystarinamme

Syyskuu 2008 - savolainen tietojenkäsittelytieteilijä päätyy henkilöstöpäälliköksi 250 henkilöä työllistävään yritykseen. Ensimmäisenä viikkona eteen tupsahtaa kolmikymmensenttinen pino tuntikortteja ja matkalaskuja. “Laske palkat” kuului esimiehen käsky. “En varmasti laske” kuului vastaus. No laskin kuitenkin, mutta tammikuussa 2009 prosessi oli muutettu toimimaan tekstiviestien ja TES-tulkinnan varaan.

2011 kesällä todettiin että tästähän voisi joku muukin hyötyä ja näin syntyi Linkity. Kehittelyä jatkettiin ja tiimiä kasattiin, suuntaa vaihdettiin useampaan otteeseen, kunnes vuonna 2016 palattiin juurillemme, henkilöstöintensiivisten alojen toiminnanohjaamisen ja automaation pariin.

Vuonna 2019 meillä on takana kymmeniä upeita projekteja, osaava tiimi, vakaa talous ja tuote johon niin asiakkaat kuin mekin olemme varsin tyytyväisiä. Ole yhteydessä niin katsotaan olisiko teidän yritys seuraava kumppanimme.

Antti-Pekka Vepsäläinen, perustaja, Linkity Oy

ARVOMME

group

Asiakaslähtöisyys

Toimimme asiakaslähtöisesti ja kehitystämme ohjaa asiakkaiden tarpeet. Hyvät ideat toteutetaan välittömästi.

cluster

Avoimuus

Olemme avoimia kuinka toimimme ja myös kaikki rajapintamme ovat avoimia. Uskomme että parhaat kokonaisuudet saadaan aikaiseksi avoimia rajapintoja käyttämällä.

fire

Innovatiivisuus

Pyrimme alati kehittämään uusia tehokkaampia toimintatapoja asiakkaillemme ja auttaa uusien mallien käyttöönotossa

OTA YHTEYTTÄ

Ota yhteyttä ja katsotaan kuinka voisimme auttaa teitä liiketoiminnassanne