Linkity

Linkityn tarina

Palkka on se motivoiva tekijä, joka saa ihmiset heräämään töihin joka aamu. Työntekijän tyytyväisyyden ydin on luottamus siihen, että ansaitut tulot maksetaan oikein ja ajallaan – perustuen tehdyille työtunneille ja olemassa olevalle sopimukselle. Usein kuitenkin työvoimanhallinnasta ja palkanmaksusta on tehty tarpeettoman monimutkaista, jolloin ne kuormittavat resursseja tarpeettomasti. Jatkuvasti kasvava paikallinen sopimus lisää myös monimutkaisuutta. Jos prosessit olisivat yksinkertaisia ja suoraviivaisia, ammattilaiset voisivat keskittyä työhönsä ilman häiriötekijöitä, luottaen, että palkat maksetaan sovitulla tavalla.

Tämä on se syy, miksi Linkity perustettiin. Linkity tarjoaa ratkaisun, joka mahdollistaa työvoiman ja palkkojen hallinnan markkinoiden edistyneimmän automaation ja LinkiTech-laskentakoneiston avulla. Olemme se vakaampi perusta, jolle organisaatiot voivat rakentaa kannattavaa liiketoimintaa ja saumatonta työkulttuuria. Kun työvoimanhallinnasta palkanmaksuun on yhtenäinen ja automatisoitu prosessi, virheitä vähennetään ja säästetään aikaa ja kustannuksia. Linkityssä olemme ylpeitä monivuotisesta tietotaidostamme. Olemme asiantuntijoita, jotka ymmärtävät moniulotteiset TES-laskennat ja sopimukset yli toimialarajojen. Rakennettuamme alustaamme yli 15 vuoden ajan, olemme kehittäneet arkea virtaviivaistavia automaatioita ja selkeää käytettävyyttä asiakaslähtöisesti koko olemassaolomme ajan, pitäen aina etusijalla oikein ja ajallaan maksetut palkat.

Tämä erottaa meidät. Tämä on se, mistä Linkityssä on kyse.

Jäsenyydet ja sertifikaatit

Linkity Kauppalehti Menestyjät

Kauppalehden Menestyjä 2022

Linkity Kauppalehti Kasvuyritys

Kauppalehden Kasvaja 2022

Linkity Teknologiateollisuus jäsen

Teknologiateollisuuden jäsen

Arvot

Linkity avainlippu

Asiakaskeskeisyys, innovatiivisuus ja vankka kasvu

Palvelumme on suunniteltu mukautumaan asiakkaidemme tarpeisiin, jolloin järjestelmämme on joustavasti mukautettavissa kullekin asiakkaalle. Olemme avoimia uusille ideoille, jatkuvasti kehittyen ja uudistuen. Tavoitteenamme on kasvaa yhdessä asiakkaidemme kanssa, luotettavasti lunastamalla antamamme lupaukset. Linkity on kokonaan kotimainen ohjelmisto ja palvelu, ja omistautunut tiimimme hoitaa sekä tuotekehityksen että asiakaspalvelun.

Rekrytointi

Kurkkaa avoimet työpaikat tai lähetä vapaa hakemus rekrytointisivulta.

Ota yhteyttä

Antti-Pekka Vepsäläinen

Toimitusjohtaja, Linkityn perustaja

ap@linkity.net

050 553 3700

Antti Taskila

Chief Revenue Officer

antti@linkity.net

050 549 1556

Linkity Oy
Y-tunnus: 2419107-5 2419107-5
Ratamestarinkatu 11, 00520 Helsinki