Nimitysuutinen: Minna Kokkonen mukaan Linkityn käyttöönottotiimiin

1.6.2022

Minna Kokkonen on aloittanut Linkityn käyttöönottotiimissä toukokuussa 2022.

Minnalla on vankka kokemus palkkahallinnosta – niin laskennan puolelta kuin tietoteknisestikin.  Minna on työskennellyt yli 20 vuotta palkkahallinnon parissa. Viimeiset neljä vuotta hän toimi palkkajärjestelmien tuotekehityksessä. Asiakaskokemus on Minnan mielestä erityisen tärkeä, ja asiakaspalvelu onkin ollut luontevasti läsnä koko Minnan uran ajan.

“Linkityn moderni tuote vakuutti minut nopeasti. Lisäksi asiakaslähtöinen ote työhön tuntui heti omalta. Kokemuksellani palkkahallinnosta, IT-työstä ja asiakkaiden kohtaamisesta toivon tuovani näkemystä niin Linkityn käyttöönottoon kuin tuotekehitykseenkin. Työt ovat alkaneet mukavasti hyvässä porukassa.”

Tervetuloa Minna! 

Minnan tavoittaa parhaiten sähköpostitse osoitteesta minna(at)linkity.net.

Lue lisää

Kesätyöntekijöiden työajanseuranta - kuvituskuva
29.6.2022 | Yleinen

Linkity-vinkit: Näin onnistut kausityöntekijöiden työajanseurannassa

Hellekesä on alkanut ja talon tavat ovat alkaneet tulla tutuiksi kesätyöntekijöille. Maailma täytyisi kuitenkin saada valmiiksi ennen kesälomille jäämistä, ja käytännön asioita on vielä läpikäytävänä yhdessä kesätyöntekijöiden kanssa. Miten voit lähteä hyvillä mielin lomalle? Lue vinkit linkistä!
Lue lisää »

Linkity ja palkeet webinaaritallenne - TES-tulkinta automaatio
22.6.2022 | Ajankohtaista

Linkityn ja Palkeiden webinaaritallenne julkaistu : TES-tulkinnan automaatio nyt ja tulevaisuudessa

Katso tallenne uusimmasta webinaaristamme. Vieraana asiakkaamme Palkeiden sovellusvastaava Anna Isoheiko. Tapahtumassa palkanlaskennan ja palkkajärjestelmien ammattilaiset avasivat TES-tulkintojen nykymaailmaa, ja kertoivat näkemyksiään automaation roolista tulevaisuudessa.
Lue lisää »

Linkityn mobiilisovellus Auntien Siina Kiehelän käytössä
15.6.2022 | Ajankohtaista

Linkity jatkaa kasvua: 1500 uutta käyttäjää ja 6 uutta työntekijää tänä keväänä

Linkity-palvelu jatkaa positiivista kasvua kevään 2022 aikana. Toukokuussa 2022 aktiivisia käyttäjiä oli 14 000 (+1500). Samalla kuusi uutta asiantuntijaa ovat liittyneet tiimiimme vuoden ensimmäisellä puoliskolla. Lue lisää linkistä!
Lue lisää »

⇨ Pyydä esittely