Palkanlaskentapalvelu

Toimivaa palkanlaskentapalvelua

Olemme yrityksesi tarpeisiin mukautuva palkanlaskennan kumppani. Kanssamme sinulla on aina selkeä ja ajantasainen kokonaiskuva palkanlaskennastasi.

Pyydä esittely

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Auntie on Linkityn asiakas

Asfalttikallio on Linkityn asiakas

Telinekataja on Linkityn asiakas

Tiketti on Linkityn asiakas

Palkanlaskenta Linkitylla

Kokonaisvaltainen palkanlaskentapalvelu

Tarjoamme yrityksellesi palkanlaskentapalvelua, joka kattaa kaikki palkanlaskentaprosessin vaiheet palkkatapahtumien käsittelystä maksatukseen, kirjanpitoaineistoihin ja viranomaisvelvotteisiin asti.

Linkityn palkkapalvelu

Yrityksellesi mukautuva palvelu

Joustava mallimme mukautuu yrityksesi tarpeisiin, voit ulkoistaa palkkahallinnon kokonaan meille tai hyödyntää tiimiämme palkanlaskentasi lisäkäsinä. Asiantuntijamme auttavat myös palkkaprosessin kehittämisessä ja muissa palkanlaskennan kysymyksissä.

Läpinäkyvä palkkaprosessi

Meille palkkahallinnon ulkoistaminen ei tarkoita sitä että jäät pimentoon palkkaprosessista. Palkkatiimimme ja yrityksesi yhteyshenkilö toimivat sujuvasti samassa järjestelmässä, jossa tieto säilyy aina reaaliaikaisena ja yhteydenpito on sujuvaa.

Saumaton yhteistyö

Vastuupalkanlaskijasi lisäksi useampi Linkityn palkkatiimiläinen on aina ajan tasalla yrityksesi tilanteesta. Yhteydenpito on saumatonta yhteisen Slack-kanavan kautta. Saat vastaukset kysymyksiisi nopeasti, ja palkanlaskenta ei ole yhden henkilön takana.

 

Ammattitaitoinen palkkatiimimme mielellään auttaa, neuvoo ja tarvittaessa kyseenalaistaa palkkaprosessianne jotta siitä saadaan aina teille parempi. Tuemme  kaikissa palkkaprosessin vaiheissa jotta palkanmaksusta saadaan sujuvaa, virheetöntä ja oikea-aikaista.

Kysy lisää palkkapalvelusta

Palkanlaskentapalvelun ominaisuudet

Läpinäkyvä palkkaprosessi

Yrityksesi palkkayhteyshenkilö saa täyden näkyvyyden Linkity-järjestelmään jossa suoritamme palkanlaskennan. Linkityssä on parhaimmillaan myös työsuhteiden, työvuorosuunnittelun ja työajanseurannan hallinta. Syy-seuraussuhteiden seuraus on helppoa ja eikä tiedonsiirtoja paikasta toiseen tarvitse tehdä.

Vastuupalkanlaskija ja palkkatiimin tuki

Palkanlaskennan suorittaa osaava Linkityn palkka-asiantuntija. Saat lisäksi täyden tuen Linkityn palkkatiimiltä, joka pysyy ajan tasalla yrityksesi palkanlaskennan tilanteesta kaikissa tapauksissa. Yrityksesi palkanlaskenta ei ole koskaan vain yhden henkilön takana.

Palkkojen maksatus ja palkkalaskelmat

Palkkojen tarkistus ja maksatus yhteisesti asiakkaan kanssa sovitun aikataulun mukaisesti. Palkkalaskelmat ovat heti muodostumisen jälkeen nähtävissä Linkityssä ja tarvittaessa mahdollista lähettää verkkopankkiin.

Tulorekisteri-ilmoitukset ja viranomaisvelvoitteet

Tulorekisteri-ilmoitukset lähetetään palkkojen maksatuksen yhteydessä ja viranomaisvelvoitteet hoidetaan viranomaisten aikataulujen mukaisesti.

Tietojen automaattinen säilyminen

Palkanlaskennan tiedot tallentuvat automaattisesti järjestelmään sitä mukaan kun toimia tehdään ja ovat sieltä asiakkaan saatavilla tarvittaessa.

Lisätietoa Linkitystä

Linkity on suomalainen Palkanlaskenta ohjelma

Kotimainen palvelu

Linkity on täysin kotimainen ohjelmisto ja palvelu. Järjestelmä ymmärtää suomalaiset TES-laskennat. Linkityn oma tiimi hoitaa tuotekehityksen ja asiakaspalvelun.

Linkity Palkanlaskenta arvostelut ovat korkeat

Tyytyväiset käyttäjät

Meillä on yli 14 000 tyytyväistä käyttäjää. Asiakkaamme ovat sekä yrityksiä että julkishallinnon toimijoita. Asiakaspysyvyytemme on 99 % – kun Linkityyn vaihdetaan, meillä pysytään.

Linkity Palkanlaskenta asiakaspalvelu on 5 tähden luokkaa

Selkeä käyttöönotto

Pidämme huolen siitä, että Linkityn käyttöönotto sujuu aikataulussa ja sovituin kustannuksin. Selkeä ja asiakkaan ehdoilla etenevä toimitusmalli takaa sujuvan etenemisen.

Pyydä esittely

Näe, miten helppokäyttöinen palkanlaskenta säästää aikaa ja vaivaa

Selvitä, kuinka ketterästi palvelu istuu yrityksesi tarpeisiin

Näe moderni palkanlaskentapalvelu toiminnassa

 

Pyydä esittely

Kokemuksia Linkitystä

”Meidän palkanmaksumme toimii Linkityllä virheettömästi, ja kaikki tiedot ovat yhdessä paikassa.”

– Siina Kiehelä, Head of People and Culture, Auntie Solutions Oy

”Linkityn avulla säästämme 47 % palkanlaskennan kuluissa. Kaikki tiedot on yhdessä paikassa.”

– Minni Hänninen, Operatiivinen johtaja, Siivouspalvelu Hänninen Oy

Mistä haluaisit lisätietoa?

Jätä kysymyksesi alle ja palaamme sinulle pian. Lomakkeen täyttö ei sido sinua mihinkään.

[contact-form-7 id=”250″ title=”Varaa demo”]

Ota yhteyttä

Antti-Pekka Vepsäläinen

Toimitusjohtaja, Linkityn perustaja

ap@linkity.net

050 553 3700

Antti Taskila

Chief Revenue Officer

antti@linkity.net

050 549 1556

“Todella palvelualtis ja auttavainen henkilökunta. Aina on saanut apuja ja neuvottu selkeästi. Kiitokset sinne!”