Linkityllä resurssien allokointi on tehokasta

21.4.2021

Resurssien.allokointi.tietokoneella

Resurssien allokointi on tärkeä osa jokaisen yrityksen toimintaa. Tekemällä sen tehokkaasti säästätte työvoimakustannuksissa, pystytte reagoimaan poissaoloihin hetkessä, tuette työntekijöiden jaksamista ja varmistatte parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Resurssien jakaminen taulukoissa tai paperilla vie kuitenkin tolkuttomasti paljon aikaa, minkä takia siihen panostaminen jää usein vähälle. Automatisoimalla resursoinnin voitte kuitenkin saavuttaa tarvittavat hyödyt ilman siihen käytettyä lisäaikaa. 

Tässä 5 tapaa, miten juuri Linkityä käyttämällä voisitte tehostaa resurssien allokointia:

1. Jaa työt mistä vain, vaikka kokonaan mobiililla 

Linkityllä voitte suunnitella työt tietokoneella, tai halutessanne kokonaan puhelimella tai tabletilla. Järjestelmä on ketterä kaikissa muodoissa, teidän tarvitsee vain syöttää järjestelmään millaisiin vuoroihin tarvitsette työvoimaa ja loput vaiheet palkanmaksuun saakka voidaan automatisoida. Voitte luoda vuorot ripeästi vaikka junasta käsin. 

2. Reaaliaikainen resurssinäkymä

Resursoinnin allokointia tehdessä on hyvä nähdä henkilöstön saatavuus reaaliajassa, jotta vuorot saadaan täytettyä nopeasti. Kun olette luoneet vuoron Linkityyn, järjestelmä ehdottaa automaattisesti parasta työntekijää kyseiseen vuoroon. Voitte luoda niin 3- ja 5-vuoroja, vakiotyövuoroja ja avoimia vuoroja. Järjestelmä tietää ehdottaa vain käytettävissä olevia työntekijöitä, joten mikäli työntekijä on sairaana, lomalla tai toisessa vuorossa, Linkity ei ehdota häntä vuoroon. Resurssien suunnittelemiseen ja saatavilla olevien työntekijöiden miettimiseen ei Linkityn avulla tarvitse kuluttaa yhtään ylimääräistä aikaa.

3. Työntekijöiden suodattaminen osaamisen perusteella

Vuoroja suunnitellessa näette kaikkien työntekijöiden työroolit, osaamiset kuten ajokortit ja työntekijöille lisäämänne kommentit. Näin ei tarvitse muistaa monien työntekijöiden joukosta kenellä on mikäkin osaaminen tai todistus, vaan järjestelmä näyttää sen teille suoraan. Tällä ominaisuudella löydätte satunnaisille työntekijöille tai esimerkiksi kesätyöntekijöille sopivat työt huomattavasti helpommin.

4. Sijaiselle viesti heti tarpeen tullessa

Yksi resurssien allokoinnin hankalimmista osista on yllättäviin poissaoloihin varautuminen. Siksi halusimme, että Linkitystä tavoitatte sijaiset pikaisesti. Voitte syöttää järjestelmään sijaisten kokemuksen ja etäisyyden työpaikalta, jolloin näette nopeasti kuka olisi sopivin sijainen kyseiseen työvuoroon. Kun sijainen on löydetty, järjestelmä voi automaattisesti tarjota vuoroa lähettämällä kyllä/ei push-viestin suoraan sijaisen puhelimeen. Voitte siis luottaa siihen, että löydätte ja tavoitatte sopivan henkilön mahdollisimman nopeasti.

5. Yksinkertainen vuorolista ja seuranta

Tekemällä vuorojen tarkastamisesta ja seurannasta työntekijöille mielekästä vähennätte resurssien suunnitteluun kuluvaa vaivaa. Työntekijät voivat saada vuorot joko puhelimeensa tai tulosteena, työaikaseurantaa varten työntekijöiden tarvitsee vain painaa aloita ja lopeta -nappia sovelluksesta tai laitteesta.

Haluatteko kuulla lisää siitä, miten voisimme auttaa teidän resurssien allokointia? Ottakaa alta yhteyttä minuun, Antti-Pekkaan ja käydään läpi miten voisimme parhaiten vastata teidän tarpeisiinne.

⇨ Pyydä esittely