Säästöpotentiaalilaskuri

Esimerkkejä toteutuneista säästöistä

 

 

”Linkityn avulla säästämme 47 % palkanlaskennan kuluissa.”

– Minni Hänninen, Operatiivinen johtaja, Siivouspalvelu Hänninen Oy

säästöpotentiaali

Linkityn laskurilla saat arvion kustannussäästöistä, jotka yrityksesi voi saada vaihtamalla monesta järjestelmästä yhteen, automatisoituun palveluun. Asiakkaillemme henkilöstöhallinnon uudistus on tuonut arkeen rauhaa ja selkeyttä ja tuonut tyypillisesti 30 – 60 % kustannusäästöt palkanlaskennassa.

Usein kysyttyä

Linkity Palkanlaskenta asiakaspalvelu on 5 tähden luokkaa

Mihin tarkoitukseen Linkityn laskuri on?

Säästöpotentiaalilaskuri auttaa HR-ammattilaisia ja yrityksen päättäjiä hahmottelemaan, voisiko palkanlaskennan ja HR-rutiinien automatisointi tuoda yritykselle kustannussäästöjä. Esimerkiksi henkilöstömäärä ja nykyiset ratkaisut ovat ydinkysymyksiä, kun lasketaan mahdollisia säästöjä.

Linkity Palkanlaskenta arvostelut ovat korkeat

Mitä on HR-rutiinien automatisointi?

HR-ammattilaisen työpöydällä on usein monia tylsiä rutiineja. On tiedon keräämistä ja siirtoa monesta paikasta toiseen, papereiden pyörittelyä, kommunikointia useassa kanavassa ja joissain tapauksissa jopa käsintehtyä työehtosopimusten tulkintaa ja palkanlaskentaa. HR-rutiinien automatisoinnilla manuaaliset, toistuvat tehtävät minimoidaan.

Linkity on suomalainen Palkanlaskenta ohjelma

Mitä Linkity tarjoaa?

Kotimainen Linkity tarjoaa ohjelmiston jossa on kaikki työvuorosuunnittelusta, työajanseurantaan, TES-tulkintaan ja palkanlaskentaan saakka yhdessä paikassa. Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme palkanlaskentapalvelua. Linkity vapauttaa HR-ammattilaisen työaikaa asioihin, jotka ovat yritykselle oikeasti tärkeitä.

Ota yhteyttä

Antti-Pekka Vepsäläinen

Toimitusjohtaja, Linkityn perustaja

ap@linkity.net

050 553 3700

Antti Taskila

Chief Revenue Officer

antti@linkity.net

050 549 1556

“Todella palvelualtis ja auttavainen henkilökunta. Aina on saanut apuja ja neuvottu selkeästi. Kiitokset sinne!”