Elintarviketeollisuus

Elintarviketeollisuuden hallinto helpommaksi työvuoroista aina tuntiseurantaan ja palkkoihin saakka.

VARAA DEMO

Tai ota yhteyttä

Helppo vuorosuunnittelu

Työvuorojen luominen ja muuttaminen on helppoa Linkityssä. Elintarviketeollisuuden yritysten, kuten esimerkiksi leipomoiden vuorosuunnittelu on helppoa järjestelmässämme.

Työvuorolistat puhelimessa

Työntekijät saavat työvuorolistat puhelimeen selkeässä kalenterinäkymässä. Työntekijät voivat myös ilmoittaa kalenteriin, mikäli he ovat poissa tai lomalla.

Tuntien seuraus tarkasti

Tunnit kirjataan joko sovelluksesta, leimaukseen tarkoitetusta laitteesta tai muusta päälaitteesta. Työntekijät pystyvät seuraamaan työaikaa ja käytettyjä sekä jäljellä olevia taukoja.

Tunnit automaattisesti palkoiksi

Säännölliset työvuorot menevät automaattisesti palkanmaksuun. Poikkeukset esimiehen hyväksynnän jälkeen. Palkat aina oikein ilman turhaa vaivaa.

Sopimuksen mukaiset ja yksittäiset lisät

Työstä maksetaan automaattisesti työehtosopimuksen mukaiset lisät. Näin käytätte vähemmän aikaa manuaaliseen tulkintaan ja olette varmasti reilu työnantaja. Myös yksittäisten henkilöiden lisät voi integroida järjestelmään.

Työvuorokutsut mobiilisovelluksesta

Järjestelmä voi lähettää automaattiset työvuorokutsut push-viestinä työntekijän puhelimeen. Työntekijän täytyy vain napauttaa kyllä/ei nappia vastatakseen.

Elintarviketeollisuuden asiakkaamme

Vaihtelevat yli sadan vuoden kokemuksen yrityksistä uudempiin yrityksiin

Järjestelmämme integroiminen onnistuu jo pitkäänkin toiminnassa olevilta yrityksiltä. Linkity on aina teidän mukautettavissa ja voitte ottaa Linkitystä käyttöön ne osat mitkä teitä eniten hyödyttävät, näin järjestelmä sulautuu toimintaan hyvin.

Myyvät tuotteitaan niin itse kuin jälleenmyyjien kautta 

Mitä pidempi tuotantoketju on, sitä enemmän aikaa kuluu hallinnollisiin tehtäviin. Elintarviketeollisuuden yritykset, kuten leipomot nopeuttavat Linkityllä niitä johdon tehtäviä, joihin kuluisi muuten ylimääräistä aikaa ja vaivaa.

Sijaitsevat ympäri Suomea

Järjestelmämme voi ottaa käyttöön kokonaan etänä. Olemme helposti tavoitettavia ja meillä on runsaasti resursseja järjestelmän käytön helpottamiseksi muun muassa videoiden ja pdf- tiedostojen muodossa. Voitte siis sijaita missä päin Suomea tahansa.

Asiakas: Trube ruskea logoAsiakas: Huovisen leipomo punakeltainen logo valkoisella taustalla

linkity-intro-laitekuva-5 (1)

Miksi valita Linkity?

Säästätte aikaa ja vaivaa

Toiminnanohjaukseen käytetty aika on pois kallisarvoisesta työajasta. Linkityn avulla yrityksenne voi keskittyä tuottavan työn tekoon.

Voitte keskittyä yrityksenne kasvattamiseen

Manuaalisen työn sijaan, voitte käyttää aikaanne yrityksen kasvattamiseen ja vapauttaa johdon voimavarat olennaisiin tehtäviin.

Työstä tulee mielekkäämpää

Työpäivät ovat tehokkaampia ja mielekkäämpiä kun saatte tehdä sitä, missä olette hyvä. Yrityksenne voi kehittyä nopeammin, kun työtyytyväisyys on hyvällä tasolla.

Kiinnostuitteko?

Jättäkää yhteystietonne, niin katsotaan miten Linkity voisi auttaa yritystänne parhaiten.

    ⇨ Pyydä esittely