Henkilöstöpalvelut

Linkityllä henkilöstöpalvelujen hallinta helpottuu huomattavasti.

Hymyilevä-nainen

Tehokas asiakasportaali

Asiakkaat voivat tilata työntekijöitä Linkityn kautta. Järjestelmä voi lähettää työntekijöille automaattisia viestejä, kuten kyllä/ei napilla varustetun työvuorokutsun kun työvuoro on luotu. Voitte myös viestiä asiakkaille järjestelmän kautta.

Aina parasta työvoimaa asiakkaalle

Järjestelmä näyttää osaamiset ja ehdottaa sopivimpia työntekijöitä vuoroihin. Näin työvuoroon tarvittava osaaminen löytyy helposti ja voitte tarjota parasta mahdollista työvoimaa asiakkaillenne.

Kustomoitava TES-tulkinta

Meiltä löytyy maailman kattavin työehtosopimusten tulkinnan työkalu, lähes kaikki työehtosopimukset löytyvät järjestelmästämme. Lisäksi työehtosopimuksia on helppo muokata teidän tarpeidenne mukaan.

 

Joustava hinnoittelu

Voitte käyttää niin kertahinnoittelua kuin kiinteitä tuntihintoja kun laskutatte asiakkaitanne.  Työvuoroon kuuluvien lisien laskutus onnistuu myös Linkityn kautta.

Palkat automaattisesti työajan perusteella

Palkat helposti maksuun tapahtuneen työajan perusteella. Vakiotyövuoroista palkat menevät automaattisesti maksuun ja poikkeukset aina hyväksynnän kautta. Palkat menevät siis aina oikein, vaikka työntekijöidenne vuorot vaihtelisivat paljonkin.

Huomaa vapaat henkilöt helpommin

Järjestelmästä näette työntekijöiden saatavuudet, joten heti poissaoloilmoituksen jälkeen selviää, kuka pääsisi sijaistamaan. Näin sijaishallinta helpottuu ja aiheuttaa teille vähemmän stressiä.

Henkilöstöpalvelujen asiakkaamme

Vuokraavat henkilöstöä monille eri aloille

kuten kaupan alalle, terveys- ja sosiaalialalle ja rakennusalalle. Linkityn kattava TES-tulkinta sopii hyvin eri henkilöstövuokrauksen yrityksille ja voimme myös rakentaa kustomoituja TES-tulkintoja. 

Käyttävät henkilöstöä niin Suomesta kuin ulkomailta

Linkityn käyttö onnistuu, vaikka työntekijä tulisi ulkomailta. Palkat maksetaan silti ajallaan ja oikein. Yrityksenne tarvitsemat poikkeusratkaisut toteutetaan, mikä onkin lähtökohtamme koko toiminnassamme.

Käyttävät näitä Linkityn osia

Henkilöstöpalvelujen asiakkaamme ovat valinneet käyttöön kaikki Linkityn palvelut: vuorosuunnittelun, tuntiseurannan, viestinnän, palkanmaksun, laskutuksen, sekä TES-tulkinnan. 

 

linkity-intro-laitekuva-5 (1)

Miksi valita Linkity?

Säästätte rahaa, aikaa ja vaivaa

Työvoiman ohjaukseen käytetty aika on pois johdon tärkeästä työajasta. Kun automatisoitte säästätte aikanne merkitsevään työhön.

Voitte keskittyä liiketoiminnan kasvattamisen

Kankean manuaalisen toiminnan sijaan, voitte käyttää aikanne tehokkaasti liiketoiminnan kasvattamiseen.

Työstä tulee mukavampaa

Jättämällä turhauttavat työvaiheet pois työnteosta tulee mielekkäämpää ja tuottoisampaa. Voitte keskittyä siihen, missä olette hyvä.

Kiinnostuitteko?

Jättäkää yhteystietonne, niin katsotaan miten Linkity voisi auttaa yritystänne parhaiten.

    ⇨ Pyydä esittely