Kaivostoiminta ja maansiirto

Kaivostoiminnan ja maansiirron hallinto on helpompaa kun vaiheet vuorosuunnitelmasta palkkoihin saa automatisoitua.

VARAA DEMO

Tai ota yhteyttä

 

Selkeät vuorosuunnitelmat

Vuorosuunnitelmien teko on helppoa. Kun luotte vuoroja, järjestelmä ehdottaa sopivimpia työntekijöitä vuoroon. Voitte luoda listat niin pitkälle kuin haluatte ja vuoroja, kuten 5- ja 3 -vuorotöitä voi toistaa automaattisesti.

Työvuorot kännykässä

Työntekijät näkevät vuorot sovelluksesta kätevässä kalenterinäkymässä. Kalenteriin voi myös päivittää poissaoloja tai lomapäiviä.

Helppo seuranta

Työntekijät merkitsevät tunnit suoraan kännykästä, fyysisen laitteen avulla tai päätelaitteella. Paikkoja joista tunteja voi merkitä pystyy rajoittamaan ja vuoroja voi myös merkitä jälkeenpäin.

Tunnit automaattisesti palkoiksi

Tunnit vakiovuoroista automaattisesti palkanmaksuun. Poikkeukset aina hyväksynnän kautta. Näin vakiovuorojen palkanmaksuun ei tarvitse käyttää juuri ollenkaan aikaa.

TES lisät aina oikein

Järjestelmässä on työehtosopimusten tulkinnan työkalu, josta löytyvät lähes kaikki TESit. Tuntitiedot menevät tulkinnan kautta palkanmaksuun, joten vuoroon kuuluvat lisät tulevat oikein.

Vuoroehdotukset viestillä

Työvuoroehdotus suoraan kännykkään selkeässä kyllä/ei viestin muodossa. Näin voitte antaa työntekijöillenne valinnanvaraa ja samalla nopeuttaa vuorojen suunnittelua ja sijaishallintaa.

Kaivostoiminnan ja maansiirron asiakkaamme

Ovat niin pieniä kuin suuria yrityksiä

Linkity sopii niin suurien kuin pienien yritysten hallintaan. Voitte keskittyä kasvattamaan yritystoimintaanne rauhassa, kun ylimääräinen työ on minimoitu.

Toimivat eri puolilla Suomea

Yhteistyö sujuu aina Uudeltamaalta Lappiin asti. Käyttöönotto sujuu halutessanne alusta loppuun täysin etänä.

Käyttävät Linkityä näin

Kaivostoiminnan ja maansiirron asiakkaamme ovat useimmiten ottaneet käyttöön Linkityn kaikki osat. Voitte kuitenkin ottaa käyttöönne juuri ne osat, mitkä teitä eniten hyödyttävät. Yhteistyön alkumetreillä käymme yhdessä läpi, miten järjestelmä palvelisi teitä parhaiten.

 

INFRA-alan asiakkaat: Yara, Arctic Infra ja E.Hartikainen Oy logot

linkity-intro-laitekuva-5 (1)

Miksi valita Linkity?

Säästätte aikaa ja vaivaa

Toiminnanohjaukseen ja suunnitteluun käytetty aika on pois johdon työajasta. Toiminnanohjauksen automatisoinnilla yrityksenne voi keskittyä tuottavan työn tekoon.

Voitte keskittyä yrityksenne kasvattamiseen

Manuaalisen toiminnanohjauksen sijaan, voitte käyttää aikaanne yrityksen kasvattamiseen ja vapauttaa johdon voimavarat olennaisiin tehtäviin.

Työstä tulee mielekkäämpää

Työpäivät ovat tehokkaampia ja mielekkäämpiä kun saatte tehdä sitä, missä olette hyvä. Yrityksenne voi kehittyä nopeammin, kun työtyytyväisyys on hyvällä tasolla.

 

 

Kiinnostuitteko?

Jättäkää yhteystietonne, niin katsotaan miten Linkity voisi auttaa yritystänne parhaiten.

    ⇨ Pyydä esittely