Kiinteistöhuolto

Linkity helpottaa kiinteistöhuollon johdon työtä vuorosuunnittelusta palkanmaksuun.

VARAA DEMO

Tai ota yhteyttä

 

Joustavat työvuorolistat

Työvuorojen luominen ja muuttaminen on helppoa järjestelmässämme. Aikaa säästääksenne voitte suunnitella vuorot etukäteen ja julkaista ne ajankohtana joka teille sopii.

Työtunnit kalenteriin

Työntekijät saavat työvuorot kätevästi puhelimen kalenteriin. Kalenterista näkyvät niin menneet kuin tulevat vuorot.

Helppo seuranta

Tunnit kirjataan joko sovelluksesta, leimauslaitteesta tai muusta päälaitteesta. Sovelluksen käyttö ei vaadi erillisiä ohjeita ja se onnistuu niin suomeksi kuin englanniksikin.

Työtunnit automaattisesti palkoiksi

Säännölliset työvuorot menevät automaattisesti palkanmaksuun. Poikkeukset esimiehen hyväksynnän jälkeen. Palkat aina oikein ilman turhaa vaivaa.

Sopimuksen mukaiset ja yksittäiset lisät

Työstä maksetaan automaattisesti työehtosopimuksen mukaiset lisät. Näin käytätte vähemmän aikaa manuaaliseen tulkintaan ja olette varmasti reilu työnantaja. Myös yksittäisten henkilöiden lisät voi integroida järjestelmään.

Työvuorokutsut sovelluksesta

Järjestelmä voi lähettää automaattiset työvuorokutsut push-viestinä työntekijän puhelimeen. Työntekijän täytyy vain napauttaa kyllä/ei nappia vastatakseen.

Kiinteistöhuollon asiakkaamme

Toimivat monilla eri toimipisteillä

Linkity sopii monen eri toimipisteen yrityksille. Voitte eritellä toimipisteet järjestelmässä, tarvittaessa näette kuitenkin kaikkien toimipisteiden resurssit esimerkiksi sijaista etsittäessä.

Työllistävät toistasataa henkilöä

Kun työntekijälistat kasvavat, kasvaa myös johdon hallinnollisiin töihin käytetty aika. Linkity järjestelmän avulla pystyt vapauttamaan enemmän työaikaa olennaiseen.

Sijaitsevat ympäri Suomea

Järjestelmämme voi ottaa käyttöön kokonaan etänä. Olemme helposti tavoitettavia ja meillä on runsaasti resursseja järjestelmän käytön helpottamiseksi muun muassa videoiden ja pdf- tiedostojen muodossa. Yrityksenne voi siis sijaita missä päin Suomea tahansa.

Kiinteistöhuollon asiakkaat: Alltime logo

linkity-intro-laitekuva-5 (1)

Miksi valita Linkity?

Säästätte aikaa ja vaivaa

Vuorojen suunnitteluun ja sijaishallintaan käytetty aika on pois johdon työajasta. Automatisoimalla toiminnanohjauksen, yrityksenne voi keskittyä tuottavan työn tekoon.

Voitte keskittyä yrityksenne kasvattamiseen

Manuaalisen toiminnanohjauksen sijaan, voitte käyttää aikaanne yrityksen kasvattamiseen ja vapauttaa johdon voimavarat olennaisiin tehtäviin.

Työstä tulee mielekkäämpää

Työpäivät ovat tehokkaampia ja mielekkäämpiä kun saatte tehdä sitä, missä olette hyvä. Yrityksenne voi kehittyä nopeammin, kun työtyytyväisyys on hyvällä tasolla.

Kiinnostuitteko?

Jättäkää yhteystietonne, niin katsotaan miten Linkity voisi auttaa yritystänne parhaiten.

    ⇨ Pyydä esittely