Ravintola- ja matkailupalvelut

Ravintola- ja matkailupalveluiden hallinto helpommaksi Linkityllä.

VARAA DEMO

Tai ota yhteyttä

MaRa työvuorolistat

Luotte optimaalisimmat työvuorot järjestelmässä minuuteissa. Vakiotyövuoroja voitte toistaa automaattisesti, uusiin vuoroihin järjestelmä ehdottaa aina parasta työntekijää. Vuorot ovat myös aina MaRa:n työehtosopimuksen mukaisia.

Työtuntien laskeminen

Työtuntien laskeminen joko Linkity Pro- mobiilisovelluksen kautta tai töissä olevalla laitteella. Unohdukset voi korjata jälkeenpäin ja työaikojen pyöristys on aina teidän päätettävissä.

Sähköiset palkat

Palkat menevät aina toteuman mukaan, toistuvista työvuoroista palkanmaksu automaattisesti ja poikkeukset hyväksynnän kautta. Säästätte aikaa vähentämällä palkkoihin liittyvää manuaalista työtä.

Automaattiset lisät

Tarvittavat vuorojen MaRa TES mukaiset lisät automaattisesti palkkoihin. Käytätte vähemmän vaivaa työehtosopimusten tulkitsemiseen kun järjestelmä tekee sen puolestanne.

MARA TES-tulkinta

Järjestelmästämme löytyy MaRa – työehtosopimus ja sen tulkitseminen käy automaattisesti. Meillä on myös runsaasti kokemusta MaRa työehtopimuksesta, joten mahdolliset erikoistilanteet ovat meille tuttuja.

Helpompi työhönkutsuminen

Linkity Pro- sovelluksen viestintäominaisuuden ansiosta työntekijät on helppo kutsua töihin. Vuoroehdotuksesta tulee halutessanne työntekijälle automaattinen push-viesti, johon voi vastata yhtä nappia painamalla.

Ravintola- ja matkailupalvelujen asiakkaamme

Sijaitsevat ympäri Suomea

Yhteistyö sujuu aina Oulusta Helsinkiin saakka. Käyttöönotto voi toimia kokonaan etänä, joten voitte ottaa Linkityn käyttöön missä ikinä olettekin.

Toimivat monilla aloilla

Ravintola- ja matkailupalveluiden asiakkaitamme ovat niin risteilylaivat, kylpyläketjut, DJ- ja karaokepalvelujen tarjoajat, keilailutalot ja festivaalit. Järjestelmämme mukautuu monen yrityksen käyttöön.

Käyttävät Linkityä näin

Ravintola- ja matkailupalvelujen asiakkaamme käyttävät lähes koko pakettiamme. Helpot MaRa työvuorolistat ovat olleet ravintola- ja matkailupalvelujen asiakkaillemme todellinen valttikortti henkilöstön ja vuorotarjonnan vaihtuvuuden vuoksi.

linkity-intro-laitekuva-5 (1)

Miksi valita Linkity?

Vuoroista palkkoihin minuuteissa

Vakiovuorot toistuvat järjestelmässä automaattisesti ja menevät TES-tulkinnan kautta palkanmaksuun käden käänteessä.

Hallinto nopeutuu ja palvelun taso kasvaa

Enää ei tarvitse miettiä, kuka pääsisi työvuoroon ja kuka sopisi vuoroon parhaiten. Linkity tekee sen puolestanne.

Tylsät työvaiheet jäävät pois

Automatisoimalla hallinnon voitte keskittyä mielekkääseen työhön ja yrityksenne ydintoimintaan.

Kiinnostuitteko?

Jättäkää yhteystietonne, niin katsotaan miten Linkity voisi auttaa yritystänne parhaiten.

    ⇨ Pyydä esittely