Teknologiateollisuus

Linkityllä vuorosunnittelu helpottuu, palkat tulee tehtyä oikein ja pysytte ajan tasalla tuotantokustannuksista.

VARAA DEMO

Tai ota yhteyttä

Työvuorot työntekijöille ja alihankkijoille

Linkityn vuorosuunnittelussa saatte työvuorot työntekijöille ja alihankkijoille automatisoituna samasta paikasta. Vuorot voi myös suunnittella 3- ja 5- vuorotöiden mukaisesti.

Helppo työaikaseuranta

Voitte seurata työntekijöiden ja alihankkijoiden työaikaa joko puhelimesta, leimauslaitteesta tai muusta päätelaitteesta. Yksinkertaistamalla työaikaseurannan varmistatte, että tunnit menevät aina oikein.

Palkat aina oikein

Tarkan tuntiseurannan ansiosta palkat menevät oikein vaikka vuorot muuttuisivat suunnitellusta.  Näin ette kuluta ylimääräistä aikaa palkkojen korjaamiseen.

 

Muokattava TES-tulkinta

TES-tulkintamme on täysin yrityksellenne muokattavissa. Meiltä löytyy kokemusta muokatuista työehtosopimuksista ja niiden tulkinta sujuu järjestelmältä automaattisesti.

Viesti kaikille yhdestä paikasta

Työntekonne nopeutuu, kun viestitte työntekijöille, alihankkijoille ja asiakkaille yhdestä sovelluksesta. Käytettävissänne ovat  esimerkiksi automaattiset push-viestit uuden työvuoron yhteydessä, sähköinen ilmoitustaulu ja viestiryhmät.

Aina parhaat työntekijät vuoroon

Järjestelmä ehdottaa aina vapaana olevaa ja tehtävään parhaiten sopivaa työntekijää työvuoroihin. Näin tarjoatte työntekijöille mieleistä työtä ja yrityksenne työnjälki on parasta mahdollista.

Teknologiateollisuuden asiakkaamme

Ovat pieniä ja keskisuuria yrityksiä

Järjestelmämme sopii niin pienimmille, kuin suuremmille teknologiateollisuuden yrityksille. Teknologiateollisuuden TES löytyy järjestelmästämme ja tunnemme sen hyvin. Voimme myös rakentaa teille oman työehtosopimuksen tulkinnan. 

Työskentelevät näillä toimialoilla

Teknologiateollisuuden asiakkaamme työskentelevät muun muassa teollisuuden kunnossapidon, autokorien rakentamisen ja moottoriajoneuvojen huollon ja korjauksen parissa. Toimialanne sijaan meille on kuitenkin olennaista se, että haluatte yksinkertaistaa hallintonne prosesseja. Me pystymme mukautumaan monen eri yrityksen toimintaan!

Käyttävät näitä Linkityn osia

Teknologiateollisuuden asiakkaamme ovat useimmiten valinneet käyttöön kaikki Linkityn palvelut. Jos haluatte ottaa vain osan palveluistamme käyttöön, on sekin mahdollista. Suosittelemme olemaan yhteydessä meihin ja autamme mielellämme valitsemaan palvelut, jotka sopivat teille parhaiten.

Asiakas: Ahlqvist oy, mustavalkoinen logoAsiakas: Ermail Oy sininen logo

 

linkity-intro-laitekuva-5 (1)

Miksi valita Linkity?

Säästätte aikaa ja vaivaa

Vuorojen tekemiseen ja sijaisten hallintaan käytetty aika on pois johdon kallisarvoisesta työajasta. Automatisoimalla nämä, yrityksenne voi keskittyä tuottavan työn tekoon.

Voitte keskittyä yrityksenne kasvattamiseen

Kun toiminnanohjaukseen ei kulu ylimääräistä työaikaa, voitte käyttää aikanne tehokkaammin esimerkiksi liiketoimintanne kasvattamiseen.

Työstä tulee mielekkäämpää

Työpäivät ovat tehokkaampia ja mielekkäämpiä kun saatte tehdä sitä, missä olette hyvä. Yrityksenne voi kehittyä nopeammin, kun työtyytyväisyys on hyvällä tasolla.

Kiinnostuitteko?

Jättäkää yhteystietonne, niin katsotaan miten Linkity parhaiten sopisi teidän yrityksellenne.

    ⇨ Pyydä esittely