Yrityksestämme

Olemme tehneet henkilöstöhallinnon hommia jo kymmenisen vuotta. Näihin vuosiin on mahtunut paljon, mutta periaatteet, kuten asiakaslähtöisyys ja innovatiivisuus ovat pysyneet samana.

VARAA DEMO

Tai ota yhteyttä

Keitä me olemme?

Vuosien kokemus

Meillä on takana jo vuosikymmenen verran upeita projekteja, osaava tiimi, vakaa talous ja tuote johon me kuin asiakkaatkin uskomme.

Asiakaslähtöisyys, Avoimuus ja Innovatiivisuus

Palveluamme ohjaavat asiakkaiden tarpeet ja ideat, järjestelmämme on aina asiakkaalle mukautettavissa. Uskomme jatkuvaan kehitykseen ja hyvät ideat toteutetaan välittömästi.

Vakaa kasvu

Uskomme hallittuun kasvuun yhdessä asiakkaidemme kanssa. Pyrimme kasvamaan vakaasti ja kannattavasti ja tekemällä se mikä luvataan.

Näin Linkity syntyi

2008 - Lähtöruutu

Syyskuu 2008 – savolainen tietojenkäsittelytieteilijä päätyy henkilöstöpäälliköksi 250 henkilöä työllistävään yritykseen. Ensimmäisenä viikkona eteen tupsahtaa kolmikymmensenttinen pino tuntikortteja ja matkalaskuja. “Laske palkat” kuului esimiehen käsky. ”En varmasti laske”, kuului vastaus.  No laskin palkat, mutta tammikuussa 2009 muutettiin prosessi jo toimimaan tekstiviestien ja TES – tulkinnan varaan.

2011 - Linkity syntyi

Kesällä 2011 todettiin että tästä ohjelmastahan voisi joku muukin hyötyä ja näin syntyi Linkity. Kehittelyä jatkettiin ja huipputiimiä kasattiin. Lopullinen suunta löydettiin vuonna 2016 – henkilöstöintensiivisten alojen toiminnanohjaaminen ja automaatio.

2018 - Palkanlaskenta

Asiakkaiden pulmia ratkoessa huomattiin, että palkanlaskentahan meiltä puuttuu. No tehdään sellainen sitten! Olipa aika savotta mutta hyvä siitä tuli.

2021 - Linkity nyt

Meillä on takana vuosikymmen upeita projekteja  ja autamme satakuntaa yritystä keskittymään olennaiseen. Omaamme osaavan tiimin, vakaan talouden ja tuotteen johon asiakkaat kuin mekin olemme varsin tyytyväisiä.

Linkityläiset

Antti-Pekka Vepsäläinen.Linkity

Antti-Pekka Vepsäläinen - Toimitusjohtaja

Antti-Pekka on Linkityn perustaja. Savolaisesta tietojenkäsittelytieteilijästä on kymmenen vuoden aikana kuoriutunut henkilöstöhallinnon ammattilainen.

Pentti Heikkinen - Hallituksen puheenjohtaja

Pentti-Heikkinen on Linkityn hallituksen puheenjohtaja. Tämän lisäksi Pentti on toimitusjohtaja, yrittäjä ja osallistuu aktiivisesti hallitustyöskentelyyn.

Janne Tiri Linkity

Janne Tiri - Hallituksen jäsen

Janne Tiri on Linkityn toinen perustaja ja hallituksen jäsen. Lisäksi Janne on yrittäjä-sijoittaja.

Mika Laukia Linkity

Mika Laukia - Hallituksen jäsen

Mika Laukia on hallituksen jäsen. Mika on myös sijoittaja ja rautainen liiketoiminnan kehittäjä.

Kari Salonpää Linkity

Kari Salonpää - Hallituksen jäsen

Kari Salonpää on Linkityn hallituksen jäsen, sekä omaa työkokemusta 30 + vuoden edestä tilitoimistoalalta.

Kiinnostuitteko?

Jättäkää yhteystietonne, niin katsotaan miten Linkity voisi auttaa yritystänne parhaiten.

    ⇨ Varaa demo