Haemme kahta Sales Manageria joukkoomme

24.2.2022

Innostutko kasvusta, tavoitteellisesta myyntityöstä ja SaaS-palveluista? Haluatko liittyä kasvavaan ja kehittyvään työyhteisöön sekä tehdä töitä modernin työajanhallinnan ja palkkapalvelun parissa? Linkity nyt joukkoomme!

Etsimme joukkoomme kahta vakituista Sales Manageria B2B-myynnin tehtäviin Helsingin Pasilaan.

Olemme kotimainen kasvuyritys. Meillä on takana vuosikymmenen verran SaaS-palveluita sekä hienosti kasvava ja tyytyväinen asiakaskunta. Referenssiasiakkaitamme ovat yritykset kuten Asfalltikallio, Auntie, Joblink ja Martela, valtionhallinnosta Palkeet ja kuntapuolelta Kouvolan kaupunki. 

Automatisoimme työvuorosuunnittelun, työajanseurannan ja palkat yhteen järjestelmään. Helpotamme asiakkaiden työntekoa ja vähennämme järjestelmien ja integraatioiden määrää.

Liikevaihtomme kasvoi yli 50 % päätyen lähes miljoonaan euroon vuonna 2021. Joulukuussa 2021 yrityksellä oli 12 500 käyttäjää (56 % kasvu vrt. 2020) ja 380 000 kirjattua työlokia (140 % kasvu vrt 2020).

Oletko sinä seuraava Linkityn kasvun tekijä? Lue tehtävästä lisää täältä ja jätä hakemuksesi jo tänään. Päivitys 26.4. Tämä haku on päättynyt

Lue lisää

Kesätyöntekijöiden työajanseuranta - kuvituskuva
29.6.2022 | Yleinen

Linkity-vinkit: Näin onnistut kausityöntekijöiden työajanseurannassa

Hellekesä on alkanut ja talon tavat ovat alkaneet tulla tutuiksi kesätyöntekijöille. Maailma täytyisi kuitenkin saada valmiiksi ennen kesälomille jäämistä, ja käytännön asioita on vielä läpikäytävänä yhdessä kesätyöntekijöiden kanssa. Miten voit lähteä hyvillä mielin lomalle? Lue vinkit linkistä!
Lue lisää »

Linkity ja palkeet webinaaritallenne - TES-tulkinta automaatio
22.6.2022 | Ajankohtaista

Linkityn ja Palkeiden webinaaritallenne julkaistu : TES-tulkinnan automaatio nyt ja tulevaisuudessa

Katso tallenne uusimmasta webinaaristamme. Vieraana asiakkaamme Palkeiden sovellusvastaava Anna Isoheiko. Tapahtumassa palkanlaskennan ja palkkajärjestelmien ammattilaiset avasivat TES-tulkintojen nykymaailmaa, ja kertoivat näkemyksiään automaation roolista tulevaisuudessa.
Lue lisää »

Linkityn mobiilisovellus Auntien Siina Kiehelän käytössä
15.6.2022 | Ajankohtaista

Linkity jatkaa kasvua: 1500 uutta käyttäjää ja 6 uutta työntekijää tänä keväänä

Linkity-palvelu jatkaa positiivista kasvua kevään 2022 aikana. Toukokuussa 2022 aktiivisia käyttäjiä oli 14 000 (+1500). Samalla kuusi uutta asiantuntijaa ovat liittyneet tiimiimme vuoden ensimmäisellä puoliskolla. Lue lisää linkistä!
Lue lisää »

⇨ Pyydä esittely