Haemme kahta Sales Manageria joukkoomme

24.2.2022

Innostutko kasvusta, tavoitteellisesta myyntityöstä ja SaaS-palveluista? Haluatko liittyä kasvavaan ja kehittyvään työyhteisöön sekä tehdä töitä modernin työajanhallinnan ja palkkapalvelun parissa? Linkity nyt joukkoomme!

Etsimme joukkoomme kahta vakituista Sales Manageria B2B-myynnin tehtäviin Helsingin Pasilaan.

Olemme kotimainen kasvuyritys. Meillä on takana vuosikymmenen verran SaaS-palveluita sekä hienosti kasvava ja tyytyväinen asiakaskunta. Referenssiasiakkaitamme ovat yritykset kuten Asfalltikallio, Auntie, Joblink ja Martela, valtionhallinnosta Palkeet ja kuntapuolelta Kouvolan kaupunki. 

Automatisoimme työvuorosuunnittelun, työajanseurannan ja palkat yhteen järjestelmään. Helpotamme asiakkaiden työntekoa ja vähennämme järjestelmien ja integraatioiden määrää.

Liikevaihtomme kasvoi yli 50 % päätyen lähes miljoonaan euroon vuonna 2021. Joulukuussa 2021 yrityksellä oli 12 500 käyttäjää (56 % kasvu vrt. 2020) ja 380 000 kirjattua työlokia (140 % kasvu vrt 2020).

Oletko sinä seuraava Linkityn kasvun tekijä? Lue tehtävästä lisää täältä ja jätä hakemuksesi jo tänään. Päivitys 26.4. Tämä haku on päättynyt

Lue lisää

15.11.2022 | Ajankohtaista

Linkityn asiantuntijapodcast: Henkilöstöpalvelut ajan hermolla – toimintojen onnistunut automatisointi

Tervetuloa kuuntelemaan Linkityn ensimmäistä podcastia aiheesta 'Henkilöstöpalvelut ajan hermolla – toimintojen onnistunut automatisointi'! Ilmoittaudu lomakkeesta live-kuulijaksi.
Lue lisää »

Linkityn palkanlaskenta. Kaksi henkilöä laskee palkkoja.
15.11.2022 | Ajankohtaista

Palkanlaskennan ulkoistaminen: 5 askelta onnistumiseen

Palkanlaskennan ulkoistaminen on yleistynyt viime vuosina. Mutta mitä hyötyä palkanlaskennan ulkoistamisesta tarkalleen on? Ja mitkä ovat palkanlaskennan ulkoistamisen viisi tärkeintä askelta?
Lue lisää »

9.11.2022 | Ajankohtaista

Linkity Kauppalehden Menestyjä- ja Kasvajalistalla 2022

Kauppalehti julkaisee vuosittain Menestyjä- ja Kasvajalistaukset yritysten tilinpäätöstietojen perusteella. Vuonna 2022 Linkityllä on kunnia olla mukana niin Menestyjät- kuin Kasvajat-listalla!
Lue lisää »

⇨ Pyydä esittely