Haemme kahta Sales Manageria joukkoomme

24.2.2022

Innostutko kasvusta, tavoitteellisesta myyntityöstä ja SaaS-palveluista? Haluatko liittyä kasvavaan ja kehittyvään työyhteisöön sekä tehdä töitä modernin työajanhallinnan ja palkkapalvelun parissa? Linkity nyt joukkoomme!

Etsimme joukkoomme kahta vakituista Sales Manageria B2B-myynnin tehtäviin Helsingin Pasilaan.

Olemme kotimainen kasvuyritys. Meillä on takana vuosikymmenen verran SaaS-palveluita sekä hienosti kasvava ja tyytyväinen asiakaskunta. Referenssiasiakkaitamme ovat yritykset kuten Asfalltikallio, Auntie, Joblink ja Martela, valtionhallinnosta Palkeet ja kuntapuolelta Kouvolan kaupunki. 

Automatisoimme työvuorosuunnittelun, työajanseurannan ja palkat yhteen järjestelmään. Helpotamme asiakkaiden työntekoa ja vähennämme järjestelmien ja integraatioiden määrää.

Liikevaihtomme kasvoi yli 50 % päätyen lähes miljoonaan euroon vuonna 2021. Joulukuussa 2021 yrityksellä oli 12 500 käyttäjää (56 % kasvu vrt. 2020) ja 380 000 kirjattua työlokia (140 % kasvu vrt 2020).

Oletko sinä seuraava Linkityn kasvun tekijä? Lue tehtävästä lisää täältä ja jätä hakemuksesi jo tänään. Päivitys 26.4. Tämä haku on päättynyt

Lue lisää

Senaatti-kiinteistöt valitsi Linkityn työajanhallinnan ja palkanlaskennan kumppaniksi

Senaatti-kiinteistöt on valinnut kilpailutuksella Linkityn työajanhallinnan ja palkanlaskennan kumppaniksi. Arvio hankinnan kokonaisarvosta on noin 1.8 miljoonaa euroa. Lue lisää artikkelista!
Lue lisää »

17.2.2023 | Ajankohtaista

Linkitylle 61 % kasvu käyttäjämäärissä ja 600 parannusta vuonna 2022

Vuonna 2022 Linkityn aktiivisten käyttäjien määrä kasvoi 62 %, samalla ohjelmaan tuli vuoden aikana 10 päivitystä ja yli 600 parannusta ilman käyttökatkoja.
Lue lisää »

Suomalaisen työn liitto on myöntänyt Linkitylle Avainlippu-merkin

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Linkitylle Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle.
Lue lisää »

⇨ Pyydä esittely