Haemme kahta Sales Manageria joukkoomme

Innostutko kasvusta, tavoitteellisesta myyntityöstä ja SaaS-palveluista? Haluatko liittyä kasvavaan ja kehittyvään työyhteisöön sekä tehdä töitä modernin työajanhallinnan ja palkkapalvelun parissa? Linkity nyt joukkoomme!

Etsimme joukkoomme kahta vakituista Sales Manageria B2B-myynnin tehtäviin Helsingin Pasilaan.

Olemme kotimainen kasvuyritys. Meillä on takana vuosikymmenen verran SaaS-palveluita sekä hienosti kasvava ja tyytyväinen asiakaskunta. Referenssiasiakkaitamme ovat yritykset kuten Asfalltikallio, Auntie, Joblink ja Martela, valtionhallinnosta Palkeet ja kuntapuolelta Kouvolan kaupunki. 

Automatisoimme työvuorosuunnittelun, työajanseurannan ja palkat yhteen järjestelmään. Helpotamme asiakkaiden työntekoa ja vähennämme järjestelmien ja integraatioiden määrää.

Liikevaihtomme kasvoi yli 50 % päätyen lähes miljoonaan euroon vuonna 2021. Joulukuussa 2021 yrityksellä oli 12 500 käyttäjää (56 % kasvu vrt. 2020) ja 380 000 kirjattua työlokia (140 % kasvu vrt 2020).

Oletko sinä seuraava Linkityn kasvun tekijä? Lue tehtävästä lisää täältä ja jätä hakemuksesi jo tänään. Päivitys 26.4. Tämä haku on päättynyt