Toimialatuntemus

Palvelemme yli 50 toimialaa pienistä suuriin yrityksiin

Asiakaslähtöisiä ratkaisuja jo 15 vuotta

Linkity ymmärtää asiakasta toimialasta riippumatta. Toimimme yli 50 eri toimialalla ja palvelemme yrityksiä pienistä suuriin. Yli 15 vuoden kokemus tuo vahvan toimialatuntemuksen ja paljon näkemystä, jonka pohjalta Linkity on kehittänyt ratkaisuja yhdessä asiakkaiden kanssa.

Valmistava teollisuus

Linkity tarjoaa yhtenäisen ratkaisun sekä työvoimanhallintaan että palkanlaskentaan valmistavan teollisuuden yrityksille. Järjestelmämme kohdentaa automaattisesti aikaleimat määritetyille seurantatasoille tukien tiedolla johtamista ja mahdollistaa työvuorosuunnitteluprosessin tehostamisen sekä palkanlaskennan virtaviivaistamisen.

Ymmärrämme

Aikaleimaus ja palkanlaskenta: Integroitu työajanseuranta syöttää tiedot valmiiksi tulkittuina palkanlaskentaa ja kirjanpitoa varten.

Kustannusjaottelu: Mahdollisuus kohdentaa työaika ja kustannukset tiettyihin koneisiin tai tehtäviin, mikä auttaa resurssien optimoinnissa sekä hinnoittelustrategioiden suunnittelussa.

Sujuvat vuorot: Tukee erilaisia vuoroja, tekee prosessista yksinkertaisen ja helposti ymmärrettävän kaikille.

 

Linkity toimialatuntemus valmistava teollisuus referenssi Yara    LInkity toimialatuntemus valmistava teollisuus referenssi Martela

Linkity toimialatuntemus valmistava teollisuus referenssi Trube

Linkity toimialatuntemus valmistava teollisuus referenssi Froneri

Rakentaminen

Linkity tarjoaa räätälöityjä ratkaisuja rakennusalalle, joka kattaa paitsi työvoimanhallinnan myös palkanlaskennan ja laskutuksen. Kaikenkokoisten projektien työajanseurannasta aina laskujen automatisointiin perustuen tehtyyn työhön.

Ymmärrämme

Yhtenäinen työvoimanhallinta, palkanlaskenta ja laskutus: Hallitse saumattomasti sekä sisäistä että toimittajien työvoimaa ja automatisoi laskut.

Ajan kohdentaminen useille projekteille: Työntekijöiden ja toimittajien ajan tarkka kohdentaminen kustannusrakenteeseen.

Yksinkertaistettu käyttäjäkokemus: Järjestelmämme on suunniteltu helppokäyttöiseksi kaikille, mahdollistaen saumattoman käyttöönoton sekä optimoidun käyttäjäkokemuksen.

 

Linkity toimialatuntemus rakentaminen referenssi Asfalttikallio Oy

Linkity toimialatuntemus rakentaminen referenssi Skaala   Linkity toimialatuntemus rakentaminen referenssi Telinekataja

Palvelut

Linkity tarjoaa palvelualalle yrityskohtaisten tarpeiden kattavan työvoimanhallintajärjestelmän, joka on mobiiliystävällinen ja integroituu saumattomasti palkanlaskentamoduuliimme. Se ei ainoastaan tue vuorosuunnittelua ja taitomatriiseja, vaan automatisoi myös työntekijöiden palkanmaksun sekä laskujen muodostamisen asiakkaille.

Ymmärrämme

Integroitu palkanlaskenta ja laskutus: Sujuva prosessi vuorosuunnittelusta palkanlaskentaan ja laskutuksen automatisointiin.

Työvuorosuunnittelu ja työntekijöiden taitomatriisi: Priorisoi palvelun jatkuvuutta ja laatua tehokkaan työvuorosuunnittelun kautta.

Mobiiliystävällinen: Alustamme vastaa mobiilin työvoiman tarpeisiin ja tarjoaa helpon käytön liikkeellä ollessa.

 

Linkity toimialatuntemus palvelut referenssi Tiketti     Linkity toimialatuntemus palvelut referenssi Auntie

Linkity toimialatuntemus palvelut referenssi Hänninen.  Linkity toimialatuntemus palvelut referenssi Royal Line

Sosiaali- ja terveysala

Linkity virtaviivaistaa sekä työvoimanhallinnan että palkanlaskennan Sosiaali-ja Terveysalalla - automatisoiden ajoittain monimutkaiset laskennat LinkiTech 3.0 laskentakoneiston avulla. Alustamme varmistaa, että henkilöstötasot ovat optimaaliset sekä potilaiden hoidon että kustannustehokkuuden kannalta.

Ymmärrämme

Kattavat työntekijätiedot ja palkanlaskennan tarkkuus: Varmistaa oikean henkilöstön saatavuuden oikeaan aikaan, ja tarkan palkanmaksun tehdystä työstä.

Monimutkaiset palkanlaskennan säännöt: Edistyneet ominaisuudet monimutkaisten sääntöjen ja maksurakenteiden käsittelyyn.

Sujuva vuorosuunnittelu: Käyttäjäystävällinen lähestymistapa vaihtelevien ja usein monimutkaisten vuorojen hallintaan.

 

Linkity toimialatuntemus sosiaali- ja terveysala referenssi Helsingin Invalidien Yhdistys ry    Linkity toimialatuntemus sosiaali- ja terveysala referenssi Sijaiset.fi

Linkity toimialatuntemus sosiaali- ja terveysala referenssi HHP Oy   Linkity toimialatuntemus sosiaali- ja terveysala referenssi Radiologi keskus

Julkinen sektori

Linkity tarjoaa tietoturvallisia ja kustannustehokkaita ratkaisuja julkiselle sektorille, integroiden sekä työvoimanhallinnan että palkanlaskentajärjestelmät. Alustamme on suunniteltu vastaamaan erilaisten hallintovirastojen ainutlaatuisiin tarpeisiin.

Ymmärrämme

Turvallinen palkanlaskennan hallinta: Turvallinen palkka- ja työvoimatietojen hallinta.

Kustannustehokkuus: Optimoi resurssien käyttö ja kulut integroidun Linkity kokonaisuuden avulla.

Monimutkaiset palkanlaskennan säännöt: Edistyneet ominaisuudet monimutkaisten sääntöjen ja maksurakenteiden käsittelyyn.

 

Linkity toimialatuntemus julkinen sektori referenssi Sitra   Linkity toimialatuntemus julkinen sektori referenssi Senaatti

Linkity toimialatuntemus julkinen sektori referenssi Palkeet     Linkity toimialatuntemus julkinen sektori referenssi Kouvolan kaupunki

Kaupan ala

Linkityn kyvykkyys kaupan alalla yhdistää tehokkaan työvuorosuunnittelun ja resurssien optimoinnin sujuvaan palkanlaskentaprosessiin. Suunnittele etukäteen kausiluonteisia vuoroja ylläpitäen palkanlaskentaprosessia, joka parantaa työtyytyväisyyttä ja työnantajabrändiä.

Ymmärrämme

Resurssien ja palkanlaskennan optimointi: Tasapainota henkilöstötasot huippuaikoina ja syötä tämä suoraan palkanlaskentajärjestelmään.

Kausiluonteiset vuorot ja palkanlaskennan säädöt: Suunnittele kausityövoiman tarpeet ja säädä palkanlaskenta sen mukaisesti.

Työntekijöiden tyytyväisyys: Paranna työnantajabrändiä ja työtyytyväisyyttä helppokäyttöisten palkka- ja hallintaprosessien kautta.

 

Linkity toimialatuntemus kaupan ala referenssi Joblink   Linkity toimialatuntemus kaupan ala referenssi Fairtrade Finland

Linkity toimialatuntemus kaupan ala referenssi Muutosryhmä

Kaivosteollisuus

Kaivosalalla Linkityn luotettava ratkaisu on suunniteltu sekä työvoimanhallinnan että palkanlaskennan tarpeisiin. Virtaviivaistettu kokonaisuus työajanseurannan, kustannusjaon ja laskutuksen yhtenäiseen, selkeään järjestelmään, joka on suunniteltu alalle, jossa yksinkertaisuus on keskeistä.

Ymmärrämme

Yhtenäinen työvoiman-ja palkanlaskennan hallinta: Tarkka työajanajanseuranta ja palkanlaskenta, jopa monimutkaisissa projekteissa.

Laskutuksen automatisointi: Linkity automatisoi laskutuksen seurattujen työtuntien perusteella tarkasti.

Käytön helppous: Yksinkertainen ja helppokäyttöinen järjestelmä, suunniteltu alalle, jossa käyttäjäystävällisyys on avainasemassa.

 

Linkity toimialatuntemus kaivosteollisuus referenssi E. Hartikainen Oy

Linkity toimialatuntemus kaivosteollisuus referenssi Arctic Infra   Linkity toimialatuntemus kaivosteollisuus referenssi Endomines

Linkity varmistaa, että työvoimanhallinta- ja palkanlaskentajärjestelmät toimivat harmoniassa kaikilla eri teollisuudenaloilla, tarjoten räätälöityjä ratkaisuja kunkin sektorin ainutlaatuisiin tarpeisiin.

Ota yhteyttä

Antti-Pekka Vepsäläinen

Toimitusjohtaja, Linkityn perustaja

ap@linkity.net

050 553 3700

Antti Taskila

Chief Revenue Officer

antti@linkity.net

050 549 1556

Linkity Oy
Y-tunnus: 2419107-5 2419107-5
Ratamestarinkatu 11, 00520 Helsinki