Pisimmälle viedyt automaatiot

Edistyksellinen LinkiTech 3.0

Linkity Linkitech 3.0 TES-laskentakoneisto, ohjelma ja mobiilisovellus.

Linkity esittelee LinkiTech 3.0:n, maailman edistyneimmän ja automatisoiduimman TES-laskentajärjestelmän yli 1200 TES-variaatiolla.

LinkiTech 3.0 ei vain säästä merkittävästi resursseja ja vähennä kustannuksia, mutta myös takaa palkkojen tarkan ja aikataulun mukaisen maksun. LinkiTechin huipputeknologinen laskentakoneisto käsittelee sekunnissa monitahoiset sopimukset ja tehdyt työtunnit muuttaen ne välittömästi palkaksi. Elintärkeän palkanlaskennan tarkkuus ja ajoitus ansaitsevat parhaan laskentakoneiston – koe LinkiTech 3.0:n vertaansa vailla oleva kyky tehdä kompleksisesta yksinkertaista.

Linkityn aivot tekevät työn puolestasi

Markkinoiden edistyksellisin LinkiTech 3.0 -laskentakoneisto mahdollistaa työvoiman ja palkkojen hallinnan virtaviivaisesti. Automatisaatiomme ansiosta TES-tulkinta on helppoa ja saat monimutkaisetkin tunnit oikein maksuun.

01

Merkittävät säästöt

LinkiTech 3.0 automatisoi ja yksinkertaistaa monimutkaisia prosesseja, vapauttaen aikaa ja rahaa.

02

Täydellinen tarkkuus

Huipputeknologia takaa palkkojen ja työtuntien tarkan ja aikataulun mukaisen käsittelyn.

03

Helppokäyttöisyys

Edistyksellinen TES-tulkinta ja intuitiivinen käyttöliittymä tekevät palkanlaskennasta ja hallinnasta sujuvaa ja vaivatonta.

Ratkaisut, joilla menestytte

Tehosta työvuorosuunnittelua, työajanseurantaa ja palkanlaskentaa Linkityllä. Teknologiamme ja asiantuntemuksemme yhdessä säästävät aikaa ja rahaa sekä maksimoivat tuottavuuden.

Ota yhteyttä

Antti-Pekka Vepsäläinen

Toimitusjohtaja, Linkityn perustaja

ap@linkity.net

050 553 3700

Antti Taskila

Chief Revenue Officer

antti@linkity.net

050 549 1556

Linkity Oy
Y-tunnus: 2419107-5 2419107-5
Ratamestarinkatu 11, 00520 Helsinki