Laskutus

Yrityksen laskuttaminen on helppoa Linkityllä. Laskutus käy nopeasti, sillä sähköinen järjestelmä kerää tarvittavat tiedot automaattisesti eri paikoista yhteen.

VARAA DEMO

Tai ota yhteyttä

 

Laskutus-järjestelmän kuva tietokoneella

ominaisuudet

Eri laskumuodot ja automaattiset yrityslaskut

Yrityslaskut saatte joko E-laskuna, paperilla tai sähköpostilla.  Tavalla, mikä on teille ja asiakkaille mukavin.  Automatisoimalla laskutuksen voitte jättää turhat työvaiheet ja keskittyä yrityksenne ydintoimintoihin.

Hinnastot ja muokattavat laskutuspohjat

Yksinkertainen hinnoittelu ja rajaton tuoterekisteri.  Järjestelmässä on helppo laskutuspohja, joka on aina muokattavissa yrityksenne tarpeille.

Myyntireskontra

Me mahdollistamme laskutuksen ja reskontran samassa paketissa. Kuten Linkityn kantava periaate onkin, me virtaviivaistamme yrityksenne hallinnon toiminnot yhteen pakettiin.

Raportointi

Linkitystä näätte ajantasaista tietoa myynneistä, myöhästymisistä ja muista raporteista. Näin pysytte aina kartalla yrityksenne toiminnasta.

Laskujen liitteet ja tietojen kerääminen

Kaikki tieto yhdessä paikassa. Viitteet, tilinumerot ja toistuvat työt tallentuvat ja näkyvät järjestelmässä. Lisäksi kaikki liitteet ja tiedot ovat helposti käytettävissänne. Voitte unohtaa sotkuiset paperiliitteet!

Muistutuslaskut

Muistutuslaskut lähtevät automaattisesti matkaan. Näin teidän ei tarvitse käyttää aikaa eräpäivien muistamiseen tai muistutuslaskujen manuaaliseen lähettämiseen.

Laskutus-puolikastietokone

Näin yrityksen laskuttaminen toimii

  • Tuo

laskupohjaan tiedot tunneista, palkoista tai ostoista. Laskun tekeminen on nopeaa eikä vaadi erillistä kokemusta. Käyttöönoton tiimimme myös aina auttaa mikäli tulee kysyttävää.

  • Laskuta

kulut suoraan. Voitte myös laskuttaa työtä nopeasti yhdeltä tai useammalta asiakkaalta. Automatisoimalla tämän vaiheen, laskujen lähettäminen pysyy helppona vaikka asiakkaita olisi monia.

  • Automatisoi

kuukausilaskutus ja myyntireskontra. Jotta yrityksenne ei tarvitsisi haaskata aikaa manuaaliseen näpyttelyyn. Varaa laskutusohjelman demo ja koe mukava työn laskuttaminen!

OTA YHTEYTTÄ

 

 

Me ja monet muut laskutamme Linkityllä

Asiakas: Joblink logo, mustavihreä valkoisella taustalla

Asiakas: Tempnor logo, harmaa ja sininen

Asiakas: Consortia logo, harmaa punainen, taustalla jäävuori

Kiinnostuitteko?

Jättäkää yhteystietonne, niin katsotaan miten Linkity voisi helpottaa yrityksenne laskutusta.

    ⇨ Varaa demo