Työajanseuranta - Tuntikirjaus

Työajanseuranta ja tuntikirjaus helpoksi Linkityllä

Merkitse tunnit puhelimella, nykyaikaisella kellokortilla tai muulla selaimen kautta käytettävällä päätelaitteella.

VARAA DEMO

Tai ota yhteyttä

Henkilöstöhallinto - Laitekuva jossa taustalla tietokone ja edessä puhelin

Ominaisuudet

Poissaolot ja säännöt

Lomat, sairaslomat ja muut poissaolot näkyvät Linkitystä. Järjestelmä tietää myös tuntirajat ja lepotaukosäännöt. Tuntiseuranta on näin ollen helpompaa eikä teidän tarvitse pohtia kuka oli vuorossa tai poissa minäkin päivänä.

Tuntien hyväksyntä

Säännölliset tunnit hyväksytään automaattisesti ja poikkeukset esimiehen tai asiakkaan toimesta. Työajanhallinta helpottuu, kun toistuvat tunnit hyväksytään automaattisesti ja poikkeuksista tulee ilmoitus valitsemallenne henkilölle.

Kilometrit ja päivärahat

Kilometrit ja päivärahat määräytyvät kätevästi tuntien mukana. Enää ei tarvitse viikkoja jälkeenpäin pohtia, montako kilometria töissä tulikaan ajettua.

Mobiili tuntilappu

Työtuntien merkitseminen kännykällä Android ja iOS -mobiilisovelluksien avulla. Sovellus on rakennettu työntekjöitä ajatellen, ja pyrimme aina siihen että työtuntien merkitseminen onnistuu ilman monimutkaisia ohjeita.

Tarkka seuranta ja GPS-paikannus

Kustannuspaikat, asiakkaat, projektit, litterat ja tuotteet näkyvät järjestelmästä. Halutessanne voitte myös rajata mistä työtunteja voi ilmoittaa. Seuranta helpottaa useamman toimipaikan yritysten työtuntien seurantaa.

Raportointi ja integraatiot

Järjestelmästä löytyy muokattavat työraportit ja API-rajapinta. Yrityksenne ja työntekijätkin näkevät aina ajankohtaista dataa töistä. Koska järjestelmä on muokattava, työnseuranta on yrityksenne näköistä.

Linkity_tuntikirjaus_laitekuva_Ipadin puolikas ja puhelin

Näin työajanseuranta toimii

  • Kirjaa

työtunnit mobiililla, kalenterilla, ajastimella, nykyaikaisella kellokortilla tai tuo työaikatiedot eri järjestelmästä. Työtuntien merkitseminen yksinkertaisesti ja nopeasti, ja aina tehtynä teille parhaalla tavalla.

 

  • Seuraa

työtunteja, taukoja ja lepoaikoja ja korjaa virheelliset kirjaukset helposti. Unohda paperiset tuntilaput ja tehosta työajanhallintaa.

 

  • Hyödynnä

tiedot työtunneista sähköisessä palkanmaksussa, laskutuksessa ja kulujen seurannassa. Yrityksenne toiminta rullaa vaivattomasti siitä kun työntekijä leimaa itsensä töihin aina työntekijän palkanmaksuun saakka.

OTA YHTEYTTÄ

Me ja monet muut seuraamme työaikaa Linkityllä

Kiinteistöhuollon asiakkaat: Alltime logo

Asiakas: Joblink logo, mustavihreä valkoisella taustalla

Asiakas: Tempnor logo, harmaa ja sininen

Asiakas: Consortia logo, harmaa punainen, taustalla jäävuori

Asiakas: Ahlqvist oy, mustavalkoinen logo

Asiakas: Arctic Infra mustavalkoinen logo

Asiakas: Muutosryhmä oy, punavalkoinen logo

Usein kysytyt kysymykset

Miten sijaisten tuntikirjaus tapahtuu?

Sijaisten tunnit merkitään samalla tavalla kuin vakityöskentelijöiden. Joko kellokorttia käyttämällä, puhelimella tai muulla päätelaitteella.

Näänkö mitä työntekijä teki vuorolla?

Kyllä. Tuntilapun tapaan työntekijä voi kirjoittaa kuvauksen tehdylle työlle.

Pystynkö seuraamaan työn etenemistä?

Kyllä, työnseuranta onnistuu Linkityllä. Järjestelmästä voit seurata projektien ja töiden etenemistä ja niihin kellotettuja työtunteja.

Näkeekö työntekijä omat työtunnit?

Kyllä. Sovellus mahdollistaa työtuntien tarkastelun. Työntekijä näkee näin tunneista ajankohtaista statistiikkaa ja pysyy kartalla työtunneista.

Kiinnostuitteko?

Jättäkää yhteystietonne, niin katsotaan miten Linkity voisi tehostaa yrityksenne työajanseurantaa.

     

    ⇨ Varaa demo