Työvuorosuunnittelu

Työvuorosuunnittelu, resursointi ja työntekijöiden työhön kutsuminen nopeaksi ja helpoksi.

Kun työvuoro on suunniteltu, järjestelmä ehdottaa sopivia työntekijöitä siihen ja valituille tulee kännykkään ilmoitus työvuorosta.

VARAA DEMO

Tai ota yhteyttä

Työvuorosuunnittelu - järjestelmästä kuva tietokoneella

Ominaisuudet

Reaaliaikainen henkilöstön resursointi ja optimointi

Ohjelmasta näätte työntekijöiden ja sijaisten saatavuustiedot sekä osaamiset. Pystytte myös valitsemaan vuoroille osaamispainotuksia.  Näin varmistatte, että työvuorossa on aina asiantuntevia työntekijöitä ja resursointi pysyy helppona!

Vakiotyövuorot

Toistuvat vakiotyövuorot 3- ja 5 vuorotyöhön.  Vakiotyövuorot automaattisesti palkanlaskentaan,  poikkeavat tunnit esimiehen hyväksyttäviksi. Näin säästätte vuorosuunnittelussa huomattavasti aikaa.

Mukautettava ja helppokäyttöinen

Ohjelma on yrityksenne tarpeille muokattavissa. Vuorolistojen pituus ja se milloin vuorot julkaistaan ovat täysin teidän päätettävissänne.

Työvuorojen tarjonta

Vuorotarjoukset automaattisesti järjestelmästä työntekijän puhelimeen. Kuitenkin ajankohtana, milloin se teille parhaiten sopii. Näin voitte suunnitella vuorot silloin kun teille sopii ja julkaista ne työntekijöille vasta myöhemmin!

Viestintä työntekijöille

Mobiilisovelluksesta lähetettävät Push-viestit, tekstiviestit ja sähköpostit takaavat tehokkaan viestinnän työntekijöiden kanssa. Työntekijät ja yrityksenne pysyvät kartalla vuoroista ja sijaiset on helpompi kutsua töihin.

Autonominen työvuorosuunnittelu

Autonominen työvuorosuunnittelu ilman edestakaista viestittelyä. Voitte luoda avoimia vuoroja, joihin työntekijät itse ilmoittautuvat puhelimellaan. Osallistuta työntekijät vuorosuunnitteluun ja lisää työtyytyväisyyttä!

Työvuorosuunnittelu-puolikastietokone

Näin työvuorosuunnittelu toimii

  • Suunnittele vuorolista

työtehtävien, urakoiden tai työkeikkojen perusteella. Mikäli yrityksellänne on useampi toimipaikka, suunnitellessa näätte halutessanne kaikkien toimipaikkojen työntekijöiden saatavuudet. Huomaa helposti tyhjät vuorot!

 

  • Täytä

Sähköiseen vuorolistaan tiedossa olevat työvuorot, työajat, lomat sekä vapaapäivät. Listat voitte halutessanne tehdä joko kolmeksi viikoksi eteenpäin tai pidemmäksi tai lyhyemmmäksikin aikaa.

 

  • Täydennä

Tyhjäksi jääneet vuorot ohjelman automaattisesti tarjoamien vaihtoehtojen avulla. Järjestelmä ehdottaa monien työntekijöiden seasta aina sopivimmat henkilöt kyseiseen vuoroon. Linkityn avulla ei tarvitse pohtia kuka sopisi ja pääsisi työvuoroon.

OTA YHTEYTTÄ

 

Me ja monet muut teemme vuorolistat Linkityllä

Asiakas: Arctic Infra mustavalkoinen logo

Asiakas: E.Hartikainen Oy sininen logo

Asiakas: Ermail Oy sininen logo

Asiakas: Trube ruskea logo

Asiakas: Huovisen leipomo punakeltainen logo valkoisella taustalla

Asiakas: Joblink logo, mustavihreä valkoisella taustalla

Usein kysytyt kysymykset

Miten työvuorosuunnitteluohjelma siis toimii?

Te suunnittelette vuoron ja työntekijä merkkaa puhelimellaan tehneensä kyseisen vuoron.

Miten lisään uusia työntekijöitä?

Kirjaat työntekijän nimen ja sähköpostin järjestelmäämme josta työntekijä saa sähköpostilla tunnuksen ja salasanan. Käyttö on helppoa vaikka työntekijät vaihtuisivat tiuhaan.

Voiko työvuorot julkaista vasta myöhemmin?

Kyllä. Mahdollistamme työvuorojen julkaisun ajankohtaan, joka sinulle sopii.

Saako sovelluksen englanniksi?

Kyllä. Kielen saa muutettua sovelluksen asetuksista.

Kiinnostuitteko?

Jättäkää yhteystietonne, niin katsotaan miten Linkity voisi auttaa yrityksenne työvuorosuunnittelua.

    ⇨ Varaa demo