Linkity työvuorosuunnittelu

Linkitä työt ja tekijät helppokäyttöisellä työvuorosuunnitteluohjelmalla.

Sujuvaa työvuorosuunnittelua

Suunnittele työvuorolistat, tee vuorovaihdot ja hoida sijaisjärjestelyt muutamalla napautuksella – saatavilla myös mobiilisovelluksena.

Linkityllä järjestät työt ja pidät yhteyttä työntekijöihin sujuvasti yhdessä ja samassa paikassa. Moderni työvuorosuunnittelu vähentää epäselvyyksiä, sujuvoittaa yhteydenpitoa ja säästää aikaa.

“Linkityn avulla olemme säästäneet 47 % palkanlaskennan kuluissa. Työvuorojen vaihdot onnistuvat vaikka tien päällä, kun tarve tulee.”

Minni Hänninen, operatiivinen johtaja, Siivouspalvelu Hänninen

Työvuorosuunnittelun ominaisuudet

Reaaliaikainen resursointi

Voit valita työvuoroihin osaamispainotuksia. Jokaisen työntekijän tiedoissa on osaamismatriisi. Noudat saatavuustiedot ja työntekijöiden osaamisen järjestelmästä helposti.

Helppokäyttöisyys

Luo ja muokkaa työvuoroja sekunneissa pikanäppäinten avulla.

Vakiotyövuorot ja avoimet vuorot

Voit lähettää työntekijöille ja sijaisille työtarjoukset suoraan järjestelmästä tekstiviestillä tai sähköpostilla. Halutessasi voit myös automatisoida viestien lähettämisen.

Mukautettava ulkoasu

Työvuorosuunnittelu näyttää tarvitsemasi tiedot haluamallasi tavalla järjestettyinä. Näin ohjelmaa on miellyttävää käyttää.

Työvuorojen julkaisunhallinta

Voit suunnitella työvuorot ohjelmassa etukäteen ja julkaista ne työntekijöille myöhemmin.

Näin moderni työvuorosuunnittelu tehostaa liiketoimintaasi

Vähentää epäselvyyksiä

Moderni työvuorosuunnittelu eliminoi virheet ja jättää vähemmän tulkinnanvaraa. Selkeät, ymmärrettävät ja helposti seurattavat työvuorolistat pitävät koko tiimin aina ajan tasalla. Väärinymmärrykset ja epäselvyydet vähenevät.

Sujuvoittaa yhteydenpitoa

Pilvipohjaisuuden ja reaaliaikaisten päivitysten ansiosta työntekijät voivat tarkastella työvuorojaan ja vahvistaa ne missä tahansa milloin tahansa. Integroidut viestintätyökalut mahdollistavat nopeat muutokset ja tiedon jakamisen, mikä tekee yhteydenpidosta sujuvampaa.

Säästää aikaa

Automatisoidut työkalut ja ominaisuudet, kuten osaamismatriisit ja työvuorotarjoukset nopeuttavat ja tehostavat työvuorojen suunnittelua. Vähemmän paperitöitä, enemmän aikaa yrityksesi ydintoimintaan.

Miksi Linkity

Kotimainen palvelu

Linkity on täysin kotimainen ohjelmisto ja palvelu. Järjestelmämme ymmärtää suomalaiset TES-laskennat ja tulkitsee tunnit niiden mukaan. Tuotekehityksestä ja asiakaspalvelusta vastaavat Linkityn omat erikoistuneet tiimit.

Tyytyväiset käyttäjät

Meillä on yli 50 000 tyytyväistä käyttäjää. Asiakkaamme ovat sekä yrityksiä että julkishallinnon toimijoita. Asiakaspysyvyytemme on 99 % – kun Linkityyn vaihdetaan, meillä pysytään.

Selkeä käyttöönotto

Pidämme huolen siitä, että käyttöönotto sujuu aikataulussa ja sovituin kustannuksin. Etenemme käyttöönotossa selkeästi ja tarpeidesi mukaisesti.

Ota yhteyttä

Antti-Pekka Vepsäläinen

Toimitusjohtaja, Linkityn perustaja

ap@linkity.net

050 553 3700

Antti Taskila

Chief Revenue Officer

antti@linkity.net

050 549 1556

Linkity Oy
Y-tunnus: 2419107-5 2419107-5
Ratamestarinkatu 11, 00520 Helsinki