Palvelut

Linkityn avulla suunnittelet, seuraat ja maksat/laskutat yrityksesi toimia tehokkaasti.

VARAA DEMO

Tai ota yhteyttä

Henkilöstöhallinto - Laitekuva jossa taustalla tietokone ja edessä puhelin

Työvuorosuunnittelu ja viestintä

Järjestelmällä voitte luoda niin uusia, kuin vakiovuoroja. Työvuoron luomisen jälkeen järjestelmä automaattisesti ehdottaa työvuorolistalle vapaana olevia, tarvittavan osaamisen hallitsevia työntekijöitä.

Työntekijät valittuanne järjestelmä voi lähettää heille vuorosta automaattisen viestin kännykkään. Halutessanne voitte myös siirtää julkaisua myöhemmäksi. Työvuorojen suunnittelu on helppoa kuin heinänteko!

LUE LISÄÄ TYÖVUOROSUUNITTELUSTA

LUE LISÄÄ VIESTINNÄSTÄ 

Työajanseuranta ja TES-tulkinta

Työajanseuranta mobiilisovelluksella, nykyaikaisella kellokortilla tai muulla selaimen kautta käytettävällä päätelaitteella.  Tunnit on helppo kirjata ja työtunnit näkyvät työntekijöille kätevästi puhelimessa.

Ennen palkkojen maksua hyväksytyt tunnit käyvät vielä TES-tulkinnassa. Työehtosopimusten tulkintamme on maailman kattavin. Voimme melkein luvata että teidänkin TES löytyy, ellette sitten ole Bingoalalla!

LUE LISÄÄ TYÖAJANSEURANNASTA

LUE LISÄÄ TES-TULKINNASTA

Ohjelmamme tietokone näkymässä

Palkanlaskenta ja laskutus

Palkat voitte laskea järjestelmässämme joko itse, tai luotettujen kumppaniemme avulla. Jotta voisitte tehdä itse palkanmaksun järjestelmässämme, ette tarvitse palkanlaskijan taustaa. Käyttöönoton tiimimme voi kouluttaa teidät siihen käden käänteessä.

Järjestelmässä on automattinen laskutus, joka automatisoi kuukausilaskutuksen ja myyntireskontran. Laskuun tarvittavat tiedot järjestelmä kerää myös itse, joten yritysten laskutus on helppoa.

LUE LISÄÄ PALKANLASKENNASTA

LUE LISÄÄ LASKUTUKSESTA 

⇨ Varaa demo