Tietosuojakäytäntö

Päivitetty: 2.5.2022

Tämän tietosuojakäytännön tarkoituksena on antaa sinulle tietoa henkilötietojen käsittelystä, kun käytät verkkosivustoamme ja siihen liittyviä palveluja. Tätä tietosuojakäytäntöä sovelletaan kaikkiin verkkosivustoihin tai palveluihin, jotka viittaavat tähän tietosuojakäytäntöön. Henkilötietoja (lyhyesti sanottuna tiedot), joita tarkoitetaan art. EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) 4 artiklan mukaan, ovat kaikki tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan luonnolliseen henkilöön liittyvät tiedot, esim. nimi, osoite, sähköpostiosoite jne.

Keräämme henkilötietoja jo verkkosivustollamme vieraillessasi ja sitä käyttäessäsi. Tästä osiosta löydät lisätietoja verkkosivusto kohtaisista prosesseista ja työkaluista, jotka ovat peräisin erityisesti ulkoisilta kumppaneilta. Käyttämällä verkkosivua hyväksyt välttämättömien evästeiden keräämisen, muiden tietojen keräämiseen kysymme hyväksyntääsi kun aloitat verkkosivun käytön. 

Rekisterinpitäjän yhteystiedot

Nimi: Linkity Oy

Y-tunnus: 2419107-5

Postiosoite Ratamestarinkatu 11, 00530 HELSINKI, Suomi

Sähköpostiosoite: ap@linkity.net

Verkkosivusto: linkity.net

Kehotamme käyttäjiä käyttämään edellä mainittuja osoitteita kaikkeen kirjeenvaihtoon, joka liittyy henkilötietojen käsittelyyn ja Käyttäjien oikeuksien toteuttamiseen sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaisesti.

Käsittelyn oikeudellinen peruste

Käsittelemme käyttäjien henkilötietoja ensisijaisesti sopimusperusteisesti ja lakisääteisten velvoitteiden noudattamiseksi. Lisäksi voimme käsitellä henkilötietoja oikeutetun etumme toteuttamiseksi, jotta voimme harjoittaa, ylläpitää ja kehittää liiketoimintaamme tai harjoittaa analytiikkaa ja markkinointitoimintaa. Kun päätämme käyttää tietojasi oikeutettujen etujemme perusteella, punnitsemme omia etujamme suhteessa oikeuteesi yksityisyyteen ja esimerkiksi tarjoamme sinulle helppokäyttöisen opt-out-mahdollisuuden markkinointiviestinnästä ja käytämme mahdollisuuksien mukaan pseudonymisoituja tai muita kuin henkilöllisyystietoja.

Mitä tietoja kerätään?

Verkkosivuston kävijöitä koskevat käyttäjätiedot:

Täydellinen nimi;

puhelinnumero; ja

sähköpostiosoite.

Verkkosivuston kävijöitä sekä brändi- ja jälleenmyyjäasiakkaidemme edustajia koskevat analyysitiedot:

Selaimen tyyppi ja versio;

kieliasetukset;

käyttöjärjestelmä;

laite;

palveluissa vietetty aika;

maa ja aikavyöhyke;

vuorovaikutus palvelujen kanssa;

asetukset ja mieltymykset; ja

Internet-palveluntarjoaja.

Evästeet

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, joita sivustot voivat käyttää tehdäkseen käyttäjäkokemuksesta tehokkaamman.

Lain mukaan voimme tallentaa evästeitä laitteellesi, mikäli se on ehdottoman tärkeää sivuston toiminnan kannalta. Tarvitsemme suostumuksesi kaikenlaisten evästeiden käytölle.

Tämä sivusto käyttää erityyppisiä evästeitä. Jotkut evästeet ovat sivuillamme esiintyvien kolmansien osapuolten palveluiden asettamia.

Välttämättömät evästeet auttavat tekemään verkkosivustosta käyttökelpoisen sallimalla perustoimintoja kuten sivulla siirtymisen ja sivuston suojattujen alueiden käytön. Verkkosivusto ei toimi kunnolla ilman näitä evästeitä.

Mieltymys Evästeiden avulla sivusto tallentaa tietoja, jotka muuttavat sivuston käyttäytymistä ja ulkonäköä, kuten kielivalintoja tai käyttäjän sijainteja.

Tilasto Evästeet auttavat sivuston omistajia ymmärtämään, miten käyttäjät ovat vuorovaikutuksessa sivustojen kanssa, keräämällä ja raportoimalla tietoja nimettömästi.

Markkinointi Evästeitä käytetään verkkosivustoilla kävijöiden seurantaan. Tarkoituksena on näyttää mainoksia, jotka ovat sopivia ja kiinnostavia yksittäisille käyttäjille, ja siten arvokkaampia julkaisijoille ja kolmansien osapuolten mainostajille.

Luokittelemattomat evästeet ovat evästeitä, joita luokittelemme parhaillamme yhdessä yksittäisten evästeiden tarjoajien kanssa.

Voit muuttaa tai peruuttaa hyväksyntäsi sivustollamme evästeilmoituksen kautta.

Facebook Pixel

Tämä verkkosivusto käyttää sosiaalisen verkoston ”Facebookin” (Meta) niin sanottua ”Facebook-pikseliä”. Facebook-pikseliä käytetään uudelleenmarkkinointitarkoituksiin. Sen avulla voidaan näyttää kiinnostukseen perustuvia mainoksia (”Facebook-mainoksia”) verkkosivuston käyttäjille, kun he vierailevat sosiaalisessa verkostossa ”Facebook” tai muilla verkkosivustoilla, jotka myös käyttävät tätä työkalua. Facebook-pikseliä käytetään varmistamaan, että Facebook-mainokset vastaavat käyttäjien mahdollista kiinnostusta eivätkä ole ärsyttäviä. Facebook-pikselin avulla seurataan Facebook-mainosten tehokkuutta tilastollisia ja markkinatutkimustarkoituksia varten katsomalla, ohjattiinko käyttäjät uudelleen verkkosivustolle Facebook-mainoksen klikkaamisen jälkeen (ns. ”konversio”).

Lisätietoja osoitteesta:  https://www.facebook.com/about/privacy

LinkedIn tracking

Tällä verkkosivustolla käytetään LinkedIn Insight Tagia. LinkedIn Insight Tag kerää metatietoja, kuten URL-osoitteen, IP-osoitteen, aikaleiman, laitteen ja selaimen ominaisuudet, jotta voidaan tuottaa oivalluksia ja kampanjaraportointia, joista sinua ei voida tunnistaa. Emme pysty tunnistamaan sinua näiden raporttien avulla. LinkedIn tarjoaa ainoastaan raportteja ja hälytyksiä (jotka eivät tunnista sinua) verkkosivuston yleisöstä ja mainonnan suorituskyvystä. Voit hallita henkilötietojesi käyttöä mainostarkoituksiin LinkedIn-tilisi asetusten kautta. 

Lisätietoja osoitteesta: : https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy

Google Ads

Tämä verkkosivusto käyttää Google ads mainoksia konversio ja uudelleenmarkkinointi tarkoituksiin. Mainostamme jotta sinä saisit tiedon tarjouksista ja tuotteemme eduista. Jos olet vieraillut verkkosivuillamme tai sosiaalisen median profiileissamme, saatat nähdä mainoksiamme Googlessa tai Googlen yhteistyökumppaneiden sivuilla. 

Lisätietoja osoitteesta:  https://www.google.com/intl/en/policies/privacy

Google Analytics

Tämä verkkosivusto käyttää Google Analyticsia, joka on Google Ireland Ltd:n verkkoanalyysipalvelu. Google Analytics käyttää tietynlaista evästettä, joka tallennetaan tietokoneellesi ja jonka avulla voidaan analysoida verkkosivustomme käyttöä. Evästeen tuottamat tiedot tämän verkkosivuston käytöstäsi siirretään yleensä Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin ja tallennetaan sinne. Käytämme Google Analyticsia analysoidaksemme ja parantaaksemme säännöllisesti verkkosivustomme käyttöä. Saatujen tilastojen avulla voimme parantaa tarjontaamme ja tehdä siitä kiinnostavamman sinulle käyttäjänä. 

Lisätietoja osoitteesta: https://www.google.com/analytics/terms/gb.html 

Sinun Oikeutesi

Oikeus päästä käsiksi

Sinulla on oikeus tutustua käsittelemiimme henkilötietoihin ja pyytää kopio henkilötiedoistasi. Voit ottaa yhteyttä Videolyyn, jolloin kerromme, mitä henkilötietoja olemme keränneet ja mitä henkilötietoja käsittelemme sinusta.

Oikeus peruuttaa suostumus

Jos henkilötietojen käsittely perustuu suostumukseen, jonka olet antanut meille, voit peruuttaa suostumuksen milloin tahansa. Suostumuksen peruuttaminen voi vähentää mahdollisuuksia käyttää palveluitamme. Suostumuksen peruuttaminen ei vaikuta suostumukseen perustuvan käsittelyn laillisuuteen ennen sen peruuttamista.

Oikeus oikaisuun

Sinulla on oikeus saada sinusta tallentamamme virheelliset tai puutteelliset henkilötiedot korjattua tai täydennettyä ottamalla meihin yhteyttä.

Oikeus tietojen poistamiseen

Voit myös pyytää meitä poistamaan henkilötietosi järjestelmistämme. Noudatamme tällaista pyyntöä, ellei meillä ole oikeutettua syytä olla poistamatta tietoja.

Oikeus vastustaa

Voit vastustaa henkilötietojen käsittelyä erityiseen tilanteeseesi liittyvin perustein, jos näitä tietoja käsitellään muuhun kuin sopimuksen täyttämiseksi tai lakisääteisen velvoitteen noudattamiseksi tarvittaviin tarkoituksiin. Jos meillä ei ole oikeutettua syytä jatkaa henkilötietojen käsittelyä, emme enää käsittele henkilötietoja.

Oikeus käsittelyn rajoittamiseen

Voit pyytää meitä rajoittamaan henkilötietojen käsittelyä esimerkiksi silloin, kun tietojesi poistamis-, oikaisu- tai vastustamispyyntösi ovat vireillä ja/tai kun meillä ei ole laillisia perusteita käsitellä tietojasi. Tämä voi kuitenkin johtaa siihen, että mahdollisuutesi käyttää palveluitamme vähenevät.

Oikeus tietojen siirrettävyyteen

Sinulla on oikeus saada meiltä henkilötietosi jäsennellyssä ja yleisesti käytetyssä muodossa ja siirtää nämä tiedot itsenäisesti kolmannelle osapuolelle.

Miten oikeuksia käytetään

Edellä mainittuja oikeuksia voi käyttää lähettämällä meille kirjeen tai sähköpostin edellä mainittuun osoitteeseen. Voimme pyytää henkilöllisyytesi vahvistamiseksi tarvittavien lisätietojen toimittamista.

Pidätämme oikeuden hylätä pyynnöt, jotka ovat kohtuuttoman toistuvia, kohtuuttomia tai ilmeisen perusteettomia.

⇨ Pyydä esittely