Linkityn asiakkaan Asfalttikallio Oy:n talousjohtaja Tuomas seisoo vihreän seinän edessä, jossa lukee asfalttikallio

Asfalttikallio on tyytyväinen Linkity-palveluun

Asfalttikallio on suomalainen perheyritys, Suomen toisiksi suurin asfalttiurakoitsija ja asfaltin valmistaja. Vuonna 2021 yhtiön liikevaihto oli noin 100 miljoonaa euroa ja kesäkaudella 2021 työntekijöitä oli yhteensä 270.

Lähtötilanne

Asfalttikallio otti Linkityn käyttöön kesäkaudella 2021. Asfalttikallion talousjohtaja Tuomas Forsberg kertoo yhteistyön aloituksesta: “Ennen Linkityä Asfalttikallio oli suunnitellut jo pitkään työhön ja palkkoihin liittyvien prosessien uudistamista sähköiseen muotoon.” Ennen Linkityn käyttöönottoa Asfalttikallion työvuorot, kommunikointi ja palkanlaskenta tapahtuivat erillisissä järjestelmissä ja viestintäkanavissa.

Ratkaisu

Linkity-palvelu mobiilisovelluksineen automatisoi palkat, työt ja kommunikoinnin yhdeksi ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi. Tuomas jatkaa: “Yhteistyön avulla Asfalttikallio sai muutamassa kuukaudessa tehtyä uudistuksia, joita oli toivottu kymmenien vuosien ajan.”

Tulokset

“Tärkeimmät hyödyt Linkitystä ovat työstä ja kirjanpidosta saatava ajantasainen tieto”, Tuomas kuvailee. Hän arvioi, että Linkityn avulla palkkojen hallintaan kuluu vähemmän aikaa sekä työtä: “Jos Linkityä ei olisi, tarvitsisimme yhden palkanlaskijan sijasta kaksi.”

Asfalttikallio ja Linkity tekevät tiivistä yhteistyötä, joka takaa parhaan mahdollisen palvelun. “Lupaukset, mitkä Linkity alussa antoi, ovat pitäneet”, kertoo Tuomas. Kesäkauden 2021 jälkeen Asfalttikallio ilmoitti ostavansa NCC Suomi Oy:n liiketoiminnan ja NCC:n asfalttiliiketoiminnassa työskentelevät 200 henkilöä ovat siirtyneet Asfalttikallion palvelukseen. Linkity on auttanut palvelullaan muutoksen läpiviennissä.

Lopuksi Tuomas päättää haastattelun kehuihin: “Olemme olleet todella tyytyväisiä Linkity-palveluun.”