Poistuuko palkanlaskentaohjelmasi käytöstä? Hyppää Linkityn kyytiin!

Visma Payroll -palkkaohjelman tuki ja ylläpito päättyvät 31.3.2025. Siirtymällä Linkityn modernin palkanlaskentaohjelman käyttäjäksi pysyt mukana työelämän muutoksissa.

Edistyksellinen palkanlaskentaohjelma on välttämätön edellytys kannattavalle liiketoiminnalle. Linkityn täysin automatisoitu palkanlaskenta ja TES-tulkinnat tehostavat yrityksesi toimintaa ja tuloksia. Vaihda vanhentunut palkkaohjelmasi nykyaikaiseen ja tulevaisuusvarmaan ratkaisuun!

Tulevaisuusvarma palkanlaskentaohjelma tukee liiketoimintaa

Linkityn käyttäjänä voit olla varma, että palkanlaskentaohjemasi mukautuu tulevaisuuden muutoksiin, kuten paikallisen sopimisen yleistymiseen sekä muutoksiin lainsäädännössä ja työehdoissa.

Linkity skaalautuu yrityksesi kasvun mukana ja voit kehittää liiketoimintaasi ilman huolta
palkanmaksuohjelman vaihtamisesta. Reaaliaikainen HR- ja palkkatieto lisäävät läpinäkyvyyttä ja antavat tukea liiketoiminnan johtamiseen.

Ylivoimaisin palkanmaksun automaatio

Linkity on markkinoiden ainoa palkanlaskentaohjelma, jossa TES-laskentasäännöt määritellään suoraan käyttöliittymässä. Muutokset laskelmiin eivät vaadi koodaamista ja ovat siten huomattavasti nopeampia ja edullisempia toteuttaa.

Automatisoimalla rutiinitehtävät säästät kustannuksissa, vapautat aikaa ydintehtäville ja vältät virheet. Linkityn avulla monitahoiset työehtosopimukset käsitellään ja työtunnit muuttuvat palkoiksi sekunneissa.

Kovatasoinen ammattilaistiimi palveluksessasi

Halutessasi voit ulkoistaa palkanlaskennan alusta loppuun Linkitylle. Huipputiimimme auttaa kaikissa palkanlaskentaan liittyvissä asioissa – mikään kysymys ei ole meille liian vaikea!

Palkanlaskennan ulkoistaminen on yrityksen riskinhallintaa. Meiltä saat aina ajantasaisen tiedon palkanlaskennan lainsäädännöstä ja määräyksistä. Ulkoistamalla palkanmaksun varmistat, että kaikki palkanmaksun lakisääteiset velvoitteet täyttyvät.

Siirtyminen Linkityyn on vaivatonta

Linkityn käytöönotto on jouheva prosessi. Toimimme kanssasi yhdessä tiiminä ja opastamme, miten valmistaudut siirtymään

  • Vastaamme uuden järjestelmän käyttöönottoon liittyviin huoliin
  • Teemme siirtymisestä Linkityyn sinulle helppoa
  • Otamme kaikki toiveesi käyttöönotossa huomioon
  • Tarjoamme tukea käyttöönottoprosessin kaikissa vaiheissa

Vaihtamalla palkkaohjelmasi tulevaisuusvarmaan ratkaisuun helpotat palkanmaksun arkea, minimoit virheet ja saat suoraa säästöä. Ota yhteyttä ja varaa esittely!

Lue lisää Linkityn palkanlaskentaohjelmasta.