Auntien henkilökunta käyttämässä Linkityä

Asiakastarina: Auntien palkanmaksu toimii Linkityllä virheettömästi

Auntie Solutions Oy tarjoaa yritysten henkilöstölle matalan kynnyksen psykologista keskusteluapua. Auntie on perustettu viisi vuotta sitten. Työntekijöitä Auntiella on 60, ja lisäksi yli 100 ammattilaisen verkosto.

Katso video

YouTube player

Lue tarina

Lähtötilanne

Auntie otti Linkityn palkkapalvelun käyttöön vuonna 2021. ”Tarvitsimme yhden järjestelmän ylläpitämään koko henkilöstön tietoja”,  Siina Kiehelä, Auntien Head of People and Culture, kertoo yhteistyön aloituksesta. Ennen Linkityn käyttöönottoa Auntien henkilöstön tiedot esimerkiksi palkoista, lomista ja poissaoloista olivat kaikki hajaantuneet eri järjestelmiin.

Ratkaisu

Linkity-palvelu mobiilisovelluksineen automatisoi palkat, työt ja kommunikoinnin yhdeksi ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi. Siina yhtyy ajatukseen Linkityn monipuolisuudesta: “Linkity on onnistunut paketoimaan yhteen pakettiin kaikki ne toiminnot, joita me tarvitsemme pitääksemme yllä henkilöstötietoja ja palkanmaksuprosessia.”

Tulokset

Järjestelmän monipuolisuuden lisäksi Siina on erityisen tyytyväinen siihen, että  Linkityllä Auntien palkanmaksu toimii virheettömästi ja hyvin. “Linkity säästää Auntiella aikaa ja vaivaa”, Siina kuvailee. Linkityn ammattilaiset ovat asiakkaiden käytettävissä kaikissa palkanlaskentaan liittyvissä asioissa. “Meillä on ihan huippu palkkatiimi Linkityn päässä”, Siina toteaa.