Käyttöönotto

Linkity on onnistuneesti käytössä jo yli 14 000 käyttäjällä

Pidämme huolen siitä, että Linkityn käyttöönotto sujuu aikataulussa ja sovituin kustannuksin. Moderni toimitusmalli takaa selkeän ja asiakkaan tilanteeseen sopivan etenemisen.

Käyttöönoton vaiheet

1. Starttipalaveri

Starttipalaverissa käymme läpi tarpeenne tarkemmin, luoden niin teille kuin meille hyvän käsityksen siitä mitä ryhdytään tekemään. Käymme läpi käyttöönoton sisällön, aikataulun, määrittelemme projektiryhmän ja seurannan.

2. Pilotointi

Starttipalaverin jälkeen ryhdymme kokeilemaan eli pilotoimaan ohjelman käyttöä. Pilotoinnissa järjestelmä tulee käyttöön osalle yrityksenne valitsemille henkilöille. Pilotointi varmistaa, että yhteistyömme toimii saumattomasti varsinaisen käyttöönoton alkaessa.

3. Käyttöönotto

Käyttöönottotiimimme kouluttaa valitsemanne henkilöt ohjelman käyttöä varten. Olette aina vain Whatsapp -viestin, soiton tai sähköpostin päässä avusta. Ennen käyttöönotosta eteenpäin siirtymistä varmistamme, että teillä on hyvä ymmärrys järjestelmästä.

4. Ylläpito

Onnittelut, olette siirtyneet viimeiseen vaiheeseen! Nyt voitte nauttia automatisoinnin hyödyistä ja käyttää työaikanne paremmin. Vaikka ohjelma on jo tuttu tässä vaiheessa, olemme edelleen tukenanne ja helposti tavoitettavissa.

Miksi Linkity?

Nopea

Saat Linkityn käyttöön jopa kuukaudessa, yhdessä sovitun aikataulun mukaisesti. Koulutamme etäyhteyksin – voit siis olla missä vain.

Helppo

Linkity on käyttäjäystävällinen ja koulutuksemme selkeää. Kysymyksiin saat nopean vastauksen yhteisen viestiryhmän avulla.

Läpinäkyvä

Projektin alkaessa käymme koulutuksen vaiheet ja sisällöt selkeästi läpi. Niin teillä kuin meillä on käsitys siitä, mitä lähdetään tekemään.

“Todella palvelualtis ja auttavainen henkilökunta. Aina on saanut apuja ja neuvottu selkeästi. Kiitokset sinne!”

Linkityn tiimistä sanottua

Ota yhteyttä

Antti-Pekka Vepsäläinen

Toimitusjohtaja, Linkityn perustaja

ap@linkity.net

050 553 3700

Antti Taskila

Chief Revenue Officer

antti@linkity.net

050 549 1556

Linkity Oy
Y-tunnus: 2419107-5 2419107-5
Ratamestarinkatu 11, 00520 Helsinki