Käyttöönotto

Linkityn käyttöönotto on helppoa.

Tiimimme tekee tiivistä yhteistyötä, minkä ansiosta saatte aina jonkun kiinni, jolla on teille aikaa ja joka tietää olosuhteistanne.

VARAA DEMO

Tai ota yhteyttä

Toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönotto-Tukihenkilö

Selkeä toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönotto

Myynti ja käyttöönotto ovat yhtenäisiä

Myyntineuvottelujen aikana käydään tarkasti läpi yrityksenne tarpeet. Käyttöönotossa on mukana samaa henkilökuntaa kuin myynnissä mikä varmistaa sen, että alusta alkaen kaikki henkilöt joiden kanssa olet yhteyksissä tietävät olosuhteistasi.

 

Opastus aina selkokielellä

Ohjeissamme ja koulutuksissamme käytetään aina selkokieltä. Ohjeet saatte halutessanne myös PDF-muodossa tai videoina.

Vaivaton kommunikointi

Olemme helposti tavoitettavissa koko käyttöönoton ajan. Voitte soittaa tai lähettää sähköpostia meille ja luomme myös yrityksesi ja Linkityn välille pikaviestiryhmän.

Käyttöönoton vaiheet

Yhteydenottopyynnön jälkeen

Otamme teihin pikaisesti yhteyttä ja tutkimme yhdessä miten Linkity sopii yrityksenne tarpeisiin ja tavoitteisiin. Käymme läpi mitkä palvelut tarjonnastamme sopisivat teille parhaiten: työvuorosuunnittelu, tuntikirjaus, viestintä, palkanmaksu, laskutus ja/tai TES- tulkinta. Järjestelmä on täysin teidän tarpeillenne mukautettavissa. Kun löydetään teille sopiva kombo, sovitaan starttipalaveri.

 

 

Starttipalaveri

Starttipalaverissa luomme niin teille kuin meille hyvän käsityksen siitä mitä ryhdytään tekemään. Käymme läpi käyttöönonoton sisällön, aikataulun, määrittelemme projektiryhmän ja seurannan.

Pilotointi

Starttipalaverin jälkeen ryhdymme pilotoimaan ohjelman käyttöä. Pilotoinnissa sovitut ominaisuudet järjestelmästä tulevat käyttöön osalle yrityksenne valitsemille henkilöille. Tämän vaiheen tarkoituksena on varmistaa, että yhteistyömme toimii saumattomasti varsinaisen käyttöönoton alkaessa.

Käyttöönotto

Käyttöönottotiimimme kouluttaa valitsemanne henkilöt ohjelman käyttöä varten. Olemme tukenanne puhelimen tai sähköpostin kautta. Lisäksi luomme pikaviestiryhmän, jotta kommunikaatio yrityksenne ja käyttöönoton välillä on helppoa. Ennen käyttöönotosta eteenpäin siirtymistä varmistamme aina, että yrityksellänne on hyvä ymmärrys järjestelmästä.

Ylläpito

Onnittelut, olette siirtyneet viimeiseen vaiheeseen! Tässä vaiheessa tunnette järjestelmämme (ja me tunnemme toisemme) erittäin hyvin. Tästä alkaa ylläpitovaihe. Ohjat ovat nyt pääasiassa yrityksenne kädessä, mutta tuemme teitä tässäkin vaiheessa ja olemme edelleen helposti saatavilla.

Saitteko kehitysidean?

Me ymmärrämme, etteivät yritykset ole samasta puusta veistettyjä ja siksi Linkityn järjestelmä on aina mukautettavissa yrityksenne näköiseksi. Siispä asiakkaan pyytäessä uutta ominaisuutta  kehittäjämme käärivät hihat ylös ja alkavat pohtimaan sen parasta toteutustapaa. Linkityllä kehitysideat otetaan aina huomioon! Näin henkilöstöhallinto on teidän näköinen ja teille parhaalla tavalla tehty.

 

Kiinnostuitteko?

Jättäkää yhteystietonne, niin katsotaan miten Linkity parhaiten sopisi teidän yrityksellenne.

  Lue lisää blogista

  Iphone-kadessa

  Autonominen työvuorosuunnittelu. Mitä se on ja miten se hyödyttää työntekijää, asiakasta ja pomoa?

  Tyytyväiset työntekijät, hyvä asiakaskokemus ja johto, joka voi keskittyä yrityksen kasvattamiseen. Näitä kohti pääsette, kun lisäätte toimintaanne autonomista työvuorosuunnittelua. Mutta mitä se on ja mitä tulee pitää tarkistaa ennen sen käyttöä?
  Lue lisää »

  Ihminen suunnittelee työvuoroja - Maski päällä tietokoneen edessä

  Työvuorojen suunnittelu korona-aikana. 3 vinkkiä, jotka voit ottaa käyttöösi heti!

  Työvuorosuunnittelu koronapandemian aikana on yrityksille usein kallista ja vaikeaa. Pitämällä mielessä nämä kolme vinkkiä voitte parantaa työvuorosuunnittelua ja vähentää vuorosuunnitteluun liittyvää stressiä ja siihen käytettyä aikaa.
  Lue lisää »

  Jos nykyinen prosessi työvuorosuunnittelusta, tuntien hyväksymiseen ja palkanlaskentaan vie enemmän kuin minuutin, lue tämä!

  Yksi jokaisen yrityksen pakollisia prosesseja on aina palkanlaskenta, johon linkittyy myös hyvin vahvasti työvuorosuunnittelu, työajanseuranta sekä TES-tulkinta. Nämä prosessit syövät tolkuttoman paljon aikaa ja rahaa, sillä useinkaan toimintoja ei olla automatisoitu tai yhdistetty yhteen toimivaan kokonaisuuteen.
  Lue lisää »

  ⇨ Varaa demo