Käyttöönotto

Linkityn käyttöönotto on helppoa.

Tiimimme tekee tiivistä yhteistyötä, minkä ansiosta saatte aina jonkun kiinni, jolla on teille aikaa ja joka tietää olosuhteistanne.

Toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönotto-Tukihenkilö

Selkeä toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönotto

Myynti ja käyttöönotto ovat yhtenäisiä

Myyntineuvottelujen aikana käydään tarkasti läpi yrityksenne tarpeet. Käyttöönotossa on mukana samaa henkilökuntaa kuin myynnissä mikä varmistaa sen, että alusta alkaen kaikki henkilöt joiden kanssa olet yhteyksissä tietävät olosuhteistasi.

 

Opastus aina selkokielellä

Ohjeissamme ja koulutuksissamme käytetään aina selkokieltä. Ohjeet saatte halutessanne myös PDF-muodossa tai videoina.

Vaivaton kommunikointi

Olemme helposti tavoitettavissa koko käyttöönoton ajan. Voitte soittaa tai lähettää sähköpostia meille ja luomme myös yrityksesi ja Linkityn välille pikaviestiryhmän.

Käyttöönoton vaiheet

Yhteydenottopyynnön jälkeen

Otamme teihin pikaisesti yhteyttä ja tutkimme yhdessä miten Linkity sopii yrityksenne tarpeisiin ja tavoitteisiin. Käymme läpi mitkä palvelut tarjonnastamme sopisivat teille parhaiten, järjestelmä on täysin teidän tarpeillenne mukautettavissa. Kun löydetään teille sopiva kombo, sovitaan starttipalaveri.

 

 

Starttipalaveri

Starttipalaverissa luomme niin teille kuin meille hyvän käsityksen siitä mitä ryhdytään tekemään. Käymme läpi käyttöönonoton sisällön, aikataulun, määrittelemme projektiryhmän ja seurannan.

Pilotointi

Starttipalaverin jälkeen ryhdymme pilotoimaan ohjelman käyttöä. Pilotoinnissa sovitut ominaisuudet järjestelmästä tulevat käyttöön osalle yrityksenne valitsemille henkilöille. Tämän vaiheen tarkoituksena on varmistaa, että yhteistyömme toimii saumattomasti varsinaisen käyttöönoton alkaessa.

Käyttöönotto

Käyttöönottotiimimme kouluttaa valitsemanne henkilöt ohjelman käyttöä varten. Olemme tukenanne puhelimen tai sähköpostin kautta. Lisäksi luomme pikaviestiryhmän, jotta kommunikaatio yrityksenne ja käyttöönoton välillä on helppoa. Ennen käyttöönotosta eteenpäin siirtymistä varmistamme aina, että yrityksellänne on hyvä ymmärrys järjestelmästä.

Ylläpito

Onnittelut, olette siirtyneet viimeiseen vaiheeseen! Tässä vaiheessa tunnette järjestelmämme (ja me tunnemme toisemme) erittäin hyvin. Tästä alkaa ylläpitovaihe. Ohjat ovat nyt pääasiassa yrityksenne kädessä, mutta tuemme teitä tässäkin vaiheessa ja olemme edelleen helposti saatavilla.

Saitteko kehitysidean?

Me ymmärrämme, etteivät yritykset ole samasta puusta veistettyjä ja siksi Linkityn järjestelmä on aina mukautettavissa yrityksenne näköiseksi. Siispä asiakkaan pyytäessä uutta ominaisuutta  kehittäjämme käärivät hihat ylös ja alkavat pohtimaan sen parasta toteutustapaa. Linkityllä kehitysideat otetaan aina huomioon! Näin järjestelmä on teille parhaalla tavalla tehty.

 

Kiinnostuitteko?

Jättäkää yhteystietonne, niin katsotaan miten Linkity parhaiten sopisi teidän yrityksellenne.

  Lue lisää blogista

  Laituri

  Yhdistä tuntikirjaus ja laskutusohjelma ja laskuta automaattisesti

  Oletko miettinyt kuinka helppoa asiakkaiden laskutus olisi, jos kirjatut tunnit menisivät suoraan eriteltyinä laskulle ja vaikka mobiilisovelluksesta käsin? Se on mahdollista kun hankitte erillisten ohjelmien sijaan yhden, suoraviivaisen tuntikirjaus ja laskutusohjelman.
  Lue lisää »

  Palkanlaskenta Linkitylla

  Palkanlaskija kertoo – Linkity on selkeä palkkajärjestelmä

  Käyttöönottajamme ja palkanlaskennan ammattilainen Mira Kuurne, on ollut niin asiakkaan kuin konsultin kengissä järjestelmän vaihdossa. Nyt Mira kertoo mielipiteensä Linkityn palkanlaskennasta ja siitä millaista sen opettelu on ollut.
  Lue lisää »

  Kellokortti.Linkityllä

  Kannattaako kellokortin päivitys?

  Kellokortti usein hankitaan yrityksen alkuvaiheessa, eikä toimivaa kellokorttia välttämättä vaihdeta vuosikymmeneen. Seurantatavat kuitenkin kehittyvät jatkuvasti, joten aika ajoin olisi hyvä pohtia, palveleeko tämänhetkinen ratkaisu vielä parhaiten vai käytetäänkö sitä lähinnä tottumuksesta.
  Lue lisää »