Käyttöönotto

Halutessanne kokonaan etänä

Linkity

Viestintä-tavoitaNopea

Käyttöönotto voidaan suorittaa jopa kuukaudessa, riippuen toiveistasi ja henkilöstömäärästä.

 

Viestintä-tavoita Helppo ja joustava

Me teemme käyttöönoton mahdollisimman helpoksi ja joustavaksi. Konsulttimme tavoitat nopeasti Whatsapp – viestin avulla.

 

Viestintä-tavoita

Läpinäkyvä hinnoittelu

Projektin alkaessa käymme hinnoittelun selkeästi läpi. Niin te kuin me tiedämme mitä lähdetään tekemään.

5 vaihetta

  1. Tuotteen esittely

Kun olette ottaneet meihin yhteyttä sovitaan pikaisesti etäesittely. Etäesittelyn parissa tutkimme yhdessä miten Linkity sopii yrityksenne tarpeisiin ja tavoitteisiin parhaiten. Esittelyn jälkeen saatte kirjallisen tarjouksen ja jos järjestelmä näyttää sopivan teille, sovitaan starttipalaveri.

2. Starttipalaveri

Starttipalaverissa luomme niin teille kuin meille hyvän käsityksen siitä mitä ryhdytään tekemään. Käymme läpi käyttöönoton sisällön, aikataulun, määrittelemme projektiryhmän ja seurannan.

3. Pilotointi

Starttipalaverin jälkeen ryhdymme kokeilemaan eli pilotoimaan ohjelman käyttöä. Pilotoinnissa  järjestelmä tulee käyttöön osalle yrityksenne valitsemille henkilöille. Pilotointi varmistaa, että yhteistyömme toimii saumattomasti varsinaisen käyttöönoton alkaessa.

4. Käyttöönotto

Käyttöönottotiimimme kouluttaa valitsemanne henkilöt ohjelman käyttöä varten. Olette aina vain Whatsapp -viestin, soiton tai sähköpostin päässä avusta. Ennen käyttöönotosta eteenpäin siirtymistä varmistamme aina, että kaikilla on hyvä ymmärrys järjestelmästä.

5. Ylläpito

Onnittelut, olette siirtyneet viimeiseen vaiheeseen! Nyt voitte nauttia automatisoinnin hyödyistä ja käyttää työaikanne paremmin.  Vaikka ohjelma on jo tuttu tässä vaiheessa, olemme edelleen tukenanne ja helposti tavoitettavissa.

 

Aina teille mukautettu

 

 

Yritykset eivät ole samasta puusta veistettyjä ja siksi Linkitykin mukautuu juuri teidän näköiseksi.

Kiinnostuitko?

Kerro hieman lisää itsestäsi ja pääsemme jo pian katsomaan kuinka voisimme parhaiten auttaa.


    Koko pakettiTyövuorosuunnitteluTyöajanseurantaTES-tulkintaPalkanlaskentaLaskutus

    ⇨ Pyydä esittely