Käyttöönotto

Halutessanne kokonaan etänä

Linkity

 

Viestintä-tavoita Läpinäkyvä

Projektin alkaessa käymme hinnoittelun selkeästi läpi. Niin te kuin me tiedämme mitä lähdetään tekemään.

 

Viestintä-tavoitaNopea

Käyttöönotto voidaan suorittaa jopa kuukaudessa, riippuen toiveistasi ja henkilöstömäärästä.

 

Viestintä-tavoita

Helppo

Reaaliaikaisen koulutuksen lisäksi ohjeet löytyvät Vimeo-videopalvelusta. Konsulttimme tavoitat nopeasti Whatsapp-viestillä.

Käyttöönoton vaiheet

1. Starttipalaveri

Starttipalaverissa käymme läpi tarpeenne tarkemmin, luoden niin teille kuin meille hyvän käsityksen siitä mitä ryhdytään tekemään. Käymme läpi käyttöönoton sisällön, aikataulun, määrittelemme projektiryhmän ja seurannan.

2. Pilotointi

Starttipalaverin jälkeen ryhdymme kokeilemaan eli pilotoimaan ohjelman käyttöä. Pilotoinnissa  järjestelmä tulee käyttöön osalle yrityksenne valitsemille henkilöille. Pilotointi varmistaa, että yhteistyömme toimii saumattomasti varsinaisen käyttöönoton alkaessa.

3. Käyttöönotto

Käyttöönottotiimimme kouluttaa valitsemanne henkilöt ohjelman käyttöä varten. Olette aina vain Whatsapp -viestin, soiton tai sähköpostin päässä avusta. Ennen käyttöönotosta eteenpäin siirtymistä varmistamme, että teillä on hyvä ymmärrys järjestelmästä.

4. Ylläpito

Onnittelut, olette siirtyneet viimeiseen vaiheeseen! Nyt voitte nauttia automatisoinnin hyödyistä ja käyttää työaikanne paremmin.  Vaikka ohjelma on jo tuttu tässä vaiheessa, olemme edelleen tukenanne ja helposti tavoitettavissa.

Aina teille mukautettu

 

 

Yritykset eivät ole samasta puusta veistettyjä ja siksi Linkitykin mukautuu juuri teidän näköiseksenne.

Kiinnostuitko?


    Koko pakettiTyöajanseurantaTyövuorosuunnitteluPalkanlaskenta


    ⇨ Pyydä esittely