Uutta Linkity-palvelussa: Ohjeet nyt videomuodossa

27.7.2022

Video ohjeet Linkity

Maaliskuussa 2022 raportoimme, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä palveluumme ja kokevat sen olevan sujuvaa. Yli kuusikymmentä prosenttia (60 % asiakastyytyväisyyskyselyn) vastaajista arvioi palvelumme hyväksi tai erinomaiseksi. 

Tässä yksi poiminta saamastamme positiivisesta palautteesta: “Kiitos hyvästä ja tarvittaessa nopeastakin ongelmanratkaisusta, sekä asiakaskohtaisesti tehdyistä ohjevideoista.” Positiivisen palautteen innostamina olemme luoneet kattavat video-ohjeet Linkity-järjestelmästä.

Tarjoamme siis asiakkaillemme nyt opastusta live-koulutuksen, yhteisen pikaviestiryhmän ja support-kanavan lisäksi myös videomuodossa. Video-ohjeet kattavat perusasiat kaikista tuotteemme osa-alueista (työvuorot, tunnit, TES-tulkinta, palkanmaksu ja laskutus), ja sisältävät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin. 

Oletko jo Linkityn asiakas ja haluat video-ohjeet käyttöösi? Ota yhteys tekniseen tukeemme support(at)linkity.net. Suosittelemme, että kerrot lyhyesti support-yhteydenottosi aiheesta sähköpostin otsikkokentässä.

Lue lisää

18.8.2022 | Ajankohtaista

Nimitysuutinen: Tanja Toiviainen ja Ville-Eemeli Miettinen vahvistamaan Linkityn käyttöönottotiimiä

Taloushallinnon asiakaspalvelun ammattilainen Tanja Toiviainen, ja kyberturvallisuuden ja viestinnän monipuolinen osaaja Ville-Eemeli Miettinen liittyivät mukaan täydentämään Linkityn käyttöönottotiimiä elokuussa 2022.  Tutustu uusiin Linkityläisiin kirjoituksesta!
Lue lisää »

3.8.2022 | Ajankohtaista

Päivityksiä Linkityyn: Entistä parempi työntekijän käyttökokemus

Parannamme Linkity-palvelua jatkuvasti asiakkaidemme palautteen perusteella. Tässä uusimmat päivitykset jotka parantavat eritoten työntekijöiden, eli Linkity-mobiilisovelluksen tai selainversion loppukäyttäjien käyttökokemusta. Uudet ominaisuudet sisältävät mm. reaaliaikaiset tuntipankit ja palkkakertymät.
Lue lisää »

Video ohjeet Linkity
27.7.2022 | Ajankohtaista

Uutta Linkity-palvelussa: Ohjeet nyt videomuodossa

Keväällä saamamme positiivisen palautteen innostamina olemme luoneet kattavat video-ohjeet Linkity-järjestelmästä. Tarjoamme siis asiakkaillemme nyt opastusta live-koulutuksen, yhteisen pikaviestiryhmän ja support-kanavan lisäksi myös videomuodossa.
Lue lisää »

⇨ Pyydä esittely