Uutta Linkity-palvelussa: Ohjeet nyt videomuodossa

27.7.2022

Video ohjeet Linkity

Maaliskuussa 2022 raportoimme, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä palveluumme ja kokevat sen olevan sujuvaa. Yli kuusikymmentä prosenttia (60 % asiakastyytyväisyyskyselyn) vastaajista arvioi palvelumme hyväksi tai erinomaiseksi. 

Tässä yksi poiminta saamastamme positiivisesta palautteesta: “Kiitos hyvästä ja tarvittaessa nopeastakin ongelmanratkaisusta, sekä asiakaskohtaisesti tehdyistä ohjevideoista.” Positiivisen palautteen innostamina olemme luoneet kattavat video-ohjeet Linkity-järjestelmästä.

Tarjoamme siis asiakkaillemme nyt opastusta live-koulutuksen, yhteisen pikaviestiryhmän ja support-kanavan lisäksi myös videomuodossa. Video-ohjeet kattavat perusasiat kaikista tuotteemme osa-alueista (työvuorot, tunnit, TES-tulkinta, palkanmaksu ja laskutus), ja sisältävät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin. 

Oletko jo Linkityn asiakas ja haluat video-ohjeet käyttöösi? Ota yhteys tekniseen tukeemme support(at)linkity.net. Suosittelemme, että kerrot lyhyesti support-yhteydenottosi aiheesta sähköpostin otsikkokentässä.

Lue lisää

Senaatti-kiinteistöt valitsi Linkityn työajanhallinnan ja palkanlaskennan kumppaniksi

Senaatti-kiinteistöt on valinnut kilpailutuksella Linkityn työajanhallinnan ja palkanlaskennan kumppaniksi. Arvio hankinnan kokonaisarvosta on noin 1.8 miljoonaa euroa. Lue lisää artikkelista!
Lue lisää »

17.2.2023 | Ajankohtaista

Linkitylle 61 % kasvu käyttäjämäärissä ja 600 parannusta vuonna 2022

Vuonna 2022 Linkityn aktiivisten käyttäjien määrä kasvoi 62 %, samalla ohjelmaan tuli vuoden aikana 10 päivitystä ja yli 600 parannusta ilman käyttökatkoja.
Lue lisää »

Suomalaisen työn liitto on myöntänyt Linkitylle Avainlippu-merkin

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Linkitylle Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle.
Lue lisää »

⇨ Pyydä esittely