Video ohjeet Linkity

Uutta Linkity-palvelussa: Ohjeet nyt videomuodossa

Maaliskuussa 2022 raportoimme, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä palveluumme ja kokevat sen olevan sujuvaa. Yli kuusikymmentä prosenttia (60 % asiakastyytyväisyyskyselyn) vastaajista arvioi palvelumme hyväksi tai erinomaiseksi. 

Tässä yksi poiminta saamastamme positiivisesta palautteesta: “Kiitos hyvästä ja tarvittaessa nopeastakin ongelmanratkaisusta, sekä asiakaskohtaisesti tehdyistä ohjevideoista.” Positiivisen palautteen innostamina olemme luoneet kattavat video-ohjeet Linkity-järjestelmästä.

Tarjoamme siis asiakkaillemme nyt opastusta live-koulutuksen, yhteisen pikaviestiryhmän ja support-kanavan lisäksi myös videomuodossa. Video-ohjeet kattavat perusasiat kaikista tuotteemme osa-alueista (työvuorot, tunnit, TES-tulkinta, palkanmaksu ja laskutus), ja sisältävät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin. 

Oletko jo Linkityn asiakas ja haluat video-ohjeet käyttöösi? Ota yhteys tekniseen tukeemme support(at)linkity.net. Suosittelemme, että kerrot lyhyesti support-yhteydenottosi aiheesta sähköpostin otsikkokentässä.