Uutta Linkity-palvelussa: Ohjeet nyt videomuodossa

27.7.2022

Video ohjeet Linkity

Maaliskuussa 2022 raportoimme, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä palveluumme ja kokevat sen olevan sujuvaa. Yli kuusikymmentä prosenttia (60 % asiakastyytyväisyyskyselyn) vastaajista arvioi palvelumme hyväksi tai erinomaiseksi. 

Tässä yksi poiminta saamastamme positiivisesta palautteesta: “Kiitos hyvästä ja tarvittaessa nopeastakin ongelmanratkaisusta, sekä asiakaskohtaisesti tehdyistä ohjevideoista.” Positiivisen palautteen innostamina olemme luoneet kattavat video-ohjeet Linkity-järjestelmästä.

Tarjoamme siis asiakkaillemme nyt opastusta live-koulutuksen, yhteisen pikaviestiryhmän ja support-kanavan lisäksi myös videomuodossa. Video-ohjeet kattavat perusasiat kaikista tuotteemme osa-alueista (työvuorot, tunnit, TES-tulkinta, palkanmaksu ja laskutus), ja sisältävät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin. 

Oletko jo Linkityn asiakas ja haluat video-ohjeet käyttöösi? Ota yhteys tekniseen tukeemme support(at)linkity.net. Suosittelemme, että kerrot lyhyesti support-yhteydenottosi aiheesta sähköpostin otsikkokentässä.

Lue lisää

15.11.2022 | Ajankohtaista

Linkityn asiantuntijapodcast: Henkilöstöpalvelut ajan hermolla – toimintojen onnistunut automatisointi

Tervetuloa kuuntelemaan Linkityn ensimmäistä podcastia aiheesta 'Henkilöstöpalvelut ajan hermolla – toimintojen onnistunut automatisointi'! Ilmoittaudu lomakkeesta live-kuulijaksi.
Lue lisää »

Linkityn palkanlaskenta. Kaksi henkilöä laskee palkkoja.
15.11.2022 | Ajankohtaista

Palkanlaskennan ulkoistaminen: 5 askelta onnistumiseen

Palkanlaskennan ulkoistaminen on yleistynyt viime vuosina. Mutta mitä hyötyä palkanlaskennan ulkoistamisesta tarkalleen on? Ja mitkä ovat palkanlaskennan ulkoistamisen viisi tärkeintä askelta?
Lue lisää »

9.11.2022 | Ajankohtaista

Linkity Kauppalehden Menestyjä- ja Kasvajalistalla 2022

Kauppalehti julkaisee vuosittain Menestyjä- ja Kasvajalistaukset yritysten tilinpäätöstietojen perusteella. Vuonna 2022 Linkityllä on kunnia olla mukana niin Menestyjät- kuin Kasvajat-listalla!
Lue lisää »

⇨ Pyydä esittely