Ketkä ovat Linkityn takana? Tutustu meihin!

13.4.2022

Linkity-tiimi

Tutustu Linkityn työntekijöihin ja hallitukseen Yrityksemme-sivulla 

Linkityn tiimiläisillä on kattava kokemus järjestelmistä ja SaaS-palveluista – kehitystä, käyttöönottoa, palkanlaskentaa, myyntiä sekä IT-projektityötä. 

Liiketoimintamme kasvaa koko ajan; vuonna 2021 liikevaihtomme nousi yli 50 % edellisvuoteen verrattuna, ja järjestelmään tehtiin yli 600 päivitystä tai parannusta. Kasvavan asiakastarpeen myötä uusia asiantuntijoita liittyy koko ajan joukkoomme. 

Laadukas asiakaspalvelu on tiimillemme tärkeää, ja keväällä 2022 tehdyssä kyselyssä asiakastyytyväisyys saikin arvosanan  4/5. Yhteisen tulevaisuuden ammattilaistemme kanssa takaa se, että koko henkilökunta on osakkaana yrityksessä.

Tutustu tiimiimme tästä

Lue lisää blogista

22.9.2022 | Ajankohtaista

Linkity & Auntie: Parempaa työtä! Rakenna hyvinvointia moderneilla palveluilla

HR-ammattilainen pitää huolen työntekijöistä, rakentaa yhteisöä ja yrityksen kulttuuria, sparrailee, hoitaa muutostilanteet ja tukee liiketoimintaa. Voisiko työtä tehdä helpommin? Olisiko mahdollista itse uudistua?
Lue lisää »

16.9.2022 | Ajankohtaista

Linkityn asiakaspalvelu ja tekninen tuki – miten se toimii?

Osaava asiakaspalvelu ja tekninen tukemme on yksi palvelumme valttikorteista. Miten palvelumme tuki käytännössä toimii ja mitkä ovat palvelulupauksemme?
Lue lisää »

Henkilö miettimässä
7.9.2022 | Yleinen

Palkanlaskentaohjelman hankinta: Huomio nämä ennen päätöstä

Onnistunut palkanlaskentajärjestelmän uudistus tuo kustannussäästöjä ja vähentää manuaalista työtä ja virheiden määrää. Miten tähän tavoitteeseen päästään?
Lue lisää »

⇨ Pyydä esittely