Ketkä ovat Linkityn takana? Tutustu meihin!

13.4.2022

Linkity-tiimi

Tutustu Linkityn työntekijöihin ja hallitukseen Yrityksemme-sivulla 

Linkityn tiimiläisillä on kattava kokemus järjestelmistä ja SaaS-palveluista – kehitystä, käyttöönottoa, palkanlaskentaa, myyntiä sekä IT-projektityötä. 

Liiketoimintamme kasvaa koko ajan; vuonna 2021 liikevaihtomme nousi yli 50 % edellisvuoteen verrattuna, ja järjestelmään tehtiin yli 600 päivitystä tai parannusta. Kasvavan asiakastarpeen myötä uusia asiantuntijoita liittyy koko ajan joukkoomme. 

Laadukas asiakaspalvelu on tiimillemme tärkeää, ja keväällä 2022 tehdyssä kyselyssä asiakastyytyväisyys saikin arvosanan  4/5. Yhteisen tulevaisuuden ammattilaistemme kanssa takaa se, että koko henkilökunta on osakkaana yrityksessä.

Tutustu tiimiimme tästä

Lue lisää blogista

16.5.2022 | Ajankohtaista

Uusi Fuusor-yhteistyö: Helpompia päätöksiä HR-raportoinnilla

Linkity ja Fuusor ovat kehittäneet valmiin BI-ratkaisun henkilöstön, työtuntien ja palkkojen raportointiin. Uudesta palvelusta löydät valmiina yleisimmät HR:n tarvitsemat näkymät esimerkiksi palkoista, työsuhteista ja yhdenvertaisuudesta. Olemme panostaneet erityisesti raporttien ja mittareiden selkeään esitystapaan. Lue lisää linkistä.
Lue lisää »

Markus Vuorimaa, Linkityn talousjohtaja
11.5.2022 | Ajankohtaista

Nimitysuutinen: Markus Vuorimaa Linkityn talousjohtajaksi

Markus Vuorimaa on aloittanut Linkityn talousjohtajana toukokuussa 2022. Markuksella on yli 10 vuoden tausta tarkastus- ja konsultointitehtävissä. Viimeisimpänä Markus johti sisäisen tarkastuksen tiimiä suomalaisessa pörssiyhtiössä. Tervetuloa Markus!
Lue lisää »

TES tulkinnan automaatio, linkity ja palkeet webinaari, kuvituskuva
6.5.2022 | Ajankohtaista

Webinaari 31.5. TES-tulkinnan automaatio nyt ja tulevaisuudessa

Linkityn ja valtion Palkeiden järjestämä webinaari 31.5. Miten rakennetaan tehokas, virheet minimoiva prosessi vuoroista ja tunneista palkkoihin? Tervetuloa kuulemaan asiantuntijoiden näkemyksistä ja kokemuksista. Ilmoittaudu blogikirjoituksen lomakkeesta.
Lue lisää »

⇨ Pyydä esittely