Linkity 2021 päivitykset - kuvituskuva

Linkity-palvelun vuoden 2021 päivitykset

Vuonna 2021 teimme Linkityyn runsaasti parannuksia ja muutoksia, vähän yli 600 kappaletta. Parannukset ja muutokset saivat alkunsa asiakkaidemme tarpeista ja toiveista. Tuotekehityksen tavoitteena on parantaa pääkäyttäjien ja työntekijöiden käyttökokemusta. Päivitysten tuotantoonviennit onnistuivat erinomaisesti, koska päivitysten aikana ei tullut yhtäkään käyttökatkoa. Tässä on yhteenveto viime vuonna julkaistuista merkittävimmistä parannuksista Linkityyn.

Päivitykset työntekijälle

  1. Kätevämpi tuntikirjaus
  2. Tarkempaa tietoa omasta työstä ja palkasta

Uudella tuntikirjaussivulla kirjaukset voi tehdä nopeasti aloita/lopeta napin painalluksella. Käyttäjä voi myös valita 1-10 suosikkiprojektia, jotka käyttäjä voi käynnistää sivun ylälaidasta (kts. kuva 1 – keltainen palkki). Toinen tärkeä uudistus käyttäjille on, että he saavat raportit omista työtunneista ja palkoista suoraan mobiilisovelluksesta (kts. kuva 2 – raportit).

1. Kätevämpi tuntikirjaus – uusi tuntikirjaussivu.
2. Tarkempaa tietoa omasta työstä – uusi statistiikka sivu.

Päivitykset pääkäyttäjille

  1. Parempi käytettävyys
  2. Jouhevampi palkanlaskenta
  3. Päivystysmahdollisuus
  4. Työtuntien helpompi vertailu
  5. Selkeämpi resurssin lisämääre-näkymä
  6. Kattavampi raportointi

Linkityn käytettävyyttä on parannettu pikavalinnoilla ja tarkemmalla haulla. Käyttäjä voi itse valita 1-10 suosikkisivua pikavalintoihin (kts. kuva 1). Hakuominaisuutta on tarkennettu niin, että käyttäjä voi siirtyä hausta suoraan haluttuun työehtosopimukseen, asiakkaaseen tai yksittäisen työntekijän palkkaan.

Palkanlaskenta on jouhevampaa, kun verokortit voi tuoda verottajalta yhdellä painalluksella (kts. kuva 2). Taulukkopalkoille on myös lisätty tuki.

Linkityyn on lisätty päivystysmahdollisuus. Henkilöitä voidaan asettaa varallaoleviksi/päivystäjiksi tietylle aikavälille työvuorosuunnittelun yhteydessä (kts. kuva 3).

Työtunteja on nyt helpompi vertailla uudella työlokit-sivulla. Tämä helpottaa tuntien hyväksyntää eritoten niiden työntekijöiden osalta, joilla ei ole varsinaista työaikaa (kts. kuva 4).

Resurssin lisämääreitä on nyt helpompi tarkastella arvot – alasivulla. Resurssin lisämääreitä ovat esimerkiksi ajokortit, työturvallisuuskortit ja hygieniapassit. Suodatus onnistuu arvot -alasivulla voimassaolon päivämäärän mukaan, jolloin pian vanhentuneet lisämääreet huomaa nopealla vilkaisulla (kts. kuva 5).

Tilastokeskus ja EK-raportointi on lisätty Linkityyn. Raportointi on entistä kattavampi asiakkaidemme tarpeisiin.

Galleria

1. Parempi käytettävyys – kuvattuna pikavalinnat Työvuorosuunnittelu ja Käyttäjät / Työntekijät. Pikavalinnat oikeassa yläkulmassa.
2. Jouhevampi palkanlaskenta – kuvattuna verokorttien tuonti Linkityyn. Valittuna käyttäjä ja verokorttien päivittäminen tapahtuu päivitä verokortit-napista.
3. Päivystysmahdollisuus – kuvattuna päivystyksen asettaminen työvuorosuunnittelun yhteydessä.
4. Työtuntien helpompi vertailu – kuvattuna uusi työlokit-sivu, jolla työuntien vertailu helpottuu.
5. Selkeämpi resurssin lisämääreet -näkymä – Kuvassa näkyy osaamiskortti-lisämääreet suodatettuna vanhentumisjärjestyksessä.

Mikä on Linkity?

Linkity-järjestelmä on jouhevasti muokattavissa eri yritysten sekä toimialojen toimintaan. Palvelumme erikoistuu kaikista vaikeimpiin TES-tulkintoihin ja palkkojen automatisaatioon, säästäen HR-johtajien ja palkanlaskijoiden aikaa. Lue Linkity-käyttäjistä täältä