HR ammattilaisten vinkit podcast - kuvituskuva

Linkity-vinkit: Viisi HR-ammattilaisten suosittelemaa podcastia

Kesällä ehtii rauhoittua, ladata akkuja ja tuulettaa ajatuksia. Kesä on usein myös otollista aikaa uusien ideoiden syntymiselle. Saimme eri toimialojen HR-ammattilaisilta vinkkejä oivallisista podcasteista, joita voit ottaa mökkilaiturille kuunteluun.

Vaikuttava työnantajabrändi

Susanna Rantasen viikoittain ilmestyvä Vaikuttava Työnantajabrändi -podcast on nimetty Suomen suosituimmaksi HR-podcastiksi. Susannaa kuvaillaan muun muassa modernin osaajamarkkinoinnin suomalaiseksi pioneeriksi. Tämä podcast sitoo mainiosti yhteen aiheita rekrytoinnista, johtamisesta ja markkinoinnista.

H. Asselmoilanen

Podcastin tekijöiden mukaan H. Asselmoilanen on “kahden organisaatiopsykologin – Matti Jaakkolan ja Juho Toivolan – tajunnanvirtaa työelämän ilmiöistä”. Podcastissa asiantuntijat Matti ja Juho keskustelevat organisaatioita koskevista teemoista kuten tiimityöstä katsoen ilmiöitä psykologisesta näkökulmasta. Podcastissa pureudutaan myös mm. henkilöarviointeihin ja rekrytointeihin.

Psykopodiaa

Psykopodiaa on psykologi Nina Lyytisen psykologian aiheita ja ilmiöitä käsittelevä podcast, jonka jokaisessa jaksossa on Ninan lisäksi keskustelemassa asiantuntijavieras. Viikoittaiset jaksot koskevat työhyvinvointia, johtamista sekä yleisesti ihmismieltä ja ihmisten käyttäytymistä.

Auntie Talks

Auntie Talks on HR-ammattilaisten tai Auntien mielen ammattilaisten keskusteluja ajankohtaisista työhyvinvoinnin teemoista. Jaksojen aiheet kattavat pohdintoja ja ammattilaisten näkemyksiä mm. etäjohtamisesta, työhyvinvoinnista asiantuntijatyössä ja robotiikan ja automaation vaikutuksista työhyvinvointiin. Auntie on myös Linkityn asiakas. Katso Auntien Linkity-asiakastarina

Worklife with Adam Grant

Englanninkielisessä TED original -podcastissa organisaatiopsykologi Adam Grant tutkii erilaisten ammattilaisten tarinoita työelämästä. Podcastissa haastatellaan niin yritys- kuin urheilupuolen maailman huippuja ja pureudutaan työelämän eri tuntemuksiin, oivalluksiin ja haasteisiin. Adam Grant kuvailee ohjelmaa seuraavasti: “We spend a quarter of our lives in our jobs. This show is about making all that time worth your time.”