Linkityn asiakaspalvelu ja tekninen tuki – miten se toimii?

** Kuvassa asiakasyrityksemme Asfalttikallion Linkity-järjestelmän pääkäyttäjiä

Osaava asiakaspalvelu ja tekninen tukemme on yksi palvelumme valttikorteista – mahdolliset ongelmat ratkaistaan nopeasti ja palvelu on positiivista. Miten palvelumme tuki käytännössä toimii ja mitkä ovat palvelulupauksemme?

Meillä Linkityllä on kokonaan oma tuotekehitys ja tekninen tuki, joka takaa sen että apua saa matalalla kynnyksellä ja nopeasti. Rakennamme Linkity-ohjelmasta jatkuvasti parempaa teille käyttäjille.

Linkityn asiakaspalvelu ja tukipyyntöjen käsittely

Kaikkiin tukiyhteydenottoihin vastaavat asiakkaillemme ennestään tutut ja asiakkaidemme tilanteet tuntevat asiantuntijamme – Oskari, Saana, Mira, Ville ja Tanja. Kaikkiin tukipyyntöihin vastaamme yhden työpäivän sisällä ja monet pyynnöt ratkeavat jo ensimmäisellä yhteydenotolla. Vaikeammat tekniset ongelmat,  kuten bugit ratkeavat keskimäärin yhdessä työpäivässä.

Palaute asiakkailtamme on positiivista: “Todella palvelualtis ja auttavainen henkilökunta. Aina on saanut apuja ja neuvottu selkeästi.” Asiakastuen kehityssuunta on myös hyvä –  uudet tulokkaat ovat päässeet mukaan auttamaan asiakkaitamme tehokkaasti. Iloksemme asiakkaat ovat meihin yhteydessä myös silloin, kun kaikki toimii, esimerkiksi lisäkehitysideoiden tiimoilta. Näin rakennamme yhdessä parhaan mahdollisen työajanseurannan ja palkanlaskennan palvelun asiakkaillemme.

Yhteenveto ja yhteystiedot

  • Vastaus yhden työpäivän aikana tai nopeammin, ratkaisu usein ensikontaktilla
  • Bugien ratkaisu keskimäärin yhdessä työpäivässä
  • Täysin oma tuotekehitys ja tekninen tuki, Suomessa ja suomeksi
  • Palvelemme aikavälillä 08-16, maanantaista perjantaihin
  • Vuonna 2022 teimme Linkityyn yli 600 parannusta tai päivitystä ilman käyttökatkoja

Tavoitat meidät parhaiten sähköpostista support(at)linkity.net