Linkityn asiakkaat ovat tyytyväisiä palveluun –  asiakaskysely kevät 2022

Lähetimme helmikuussa asiakkaillemme Linkityn kevään 2022 asiakaskyselyn. Kyselyn tavoitteena oli mitata asiakastyytyväisyyttä, kuunnella ja oppia, sekä palautteen pohjalta kehittää Linkitystä asiakkaillemme entistäkin parempi palvelu.

Asiakaskyselyymme vastasi yli parikymmentä asiakasta. Vastaajien joukko vaihteli juuri käyttöönoton läpikäyneistä yrityksistä asiakkaisiin, jotka ovat hyödyntäneet Linkity-palvelua jo vuosikymmenen verran.

Saimme iloksemme todeta, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä palveluumme ja kokivat, että se on sujuvaa. Asiakastyytyväisyyttä mittasimme asteikolla 1 – 5 (1 = huono, 5 = erinomainen). Palvelumme asiakastyytyväisyyden vastausten keskiarvo oli 3.8, joka tarkoittaa “hyvää”. Yli kuusikymmentä prosenttia (60 %) vastaajista arvioivat palvelumme hyväksi tai erinomaiseksi, eikä yksikään vastaajista antanut saamastaan palvelusta arvosanaa huono. 

Tässä muutama poiminta saamistamme palautteista palvelumme eri osa-alueista:


“Kiitos hyvästä ja tarvittaessa nopeastakin ongelmanratkaisuista sekä tarvittaessa tehdyistä ohjevideoista.”

“Todella palvelualtis ja auttavainen henkilökunta. Aina on saanut apuja ja neuvottu selkeästi. Ruusuja ja kiitokset sinne siis! :)”

Kiitos kaikille vastauksista ja parannusehdotuksista tuotteeseen ja palveluun. Olemme aloittaneet toimenpiteet asiakastyytyväisyyden parantamiseksi. Olemme esimerkiksi järjestäneet joillekin asiakkaillemme lisäkoulutusta ja aloittaneet työt asiakaspalvelun tiketöintijärjestelmän uudistamiseksi. Tulemme seuraamaan asiakastyytyväisyyden kehitystä ja tavoitteemme on saada asiakkaistamme entistäkin tyytyväisempiä.

Linkity-palvelu mobiilisovelluksineen automatisoi työt, kommunikoinnin ja palkat yhdeksi ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi. Se sisältää ratkaisut työvuorosuunnitteluun, tuntiseurantaan, TES-tulkintaan ja palkanlaskentaan. Tavoitteenamme on tarjota Suomen ketterin ja kattavin työnhallinta- ja palkkapalvelu. 

Linkityllä hallitset työt ja automatisoit palkat.