Linkityn asiakkaat ovat tyytyväisiä palveluun –  asiakaskysely kevät 2022

15.3.2022

Lähetimme helmikuussa asiakkaillemme Linkityn kevään 2022 asiakaskyselyn. Kyselyn tavoitteena oli mitata asiakastyytyväisyyttä, kuunnella ja oppia, sekä palautteen pohjalta kehittää Linkitystä asiakkaillemme entistäkin parempi palvelu.

Asiakaskyselyymme vastasi yli parikymmentä asiakasta. Vastaajien joukko vaihteli juuri käyttöönoton läpikäyneistä yrityksistä asiakkaisiin, jotka ovat hyödyntäneet Linkity-palvelua jo vuosikymmenen verran.

Saimme iloksemme todeta, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä palveluumme ja kokivat, että se on sujuvaa. Asiakastyytyväisyyttä mittasimme asteikolla 1 – 5 (1 = huono, 5 = erinomainen). Palvelumme asiakastyytyväisyyden vastausten keskiarvo oli 3.8, joka tarkoittaa “hyvää”. Yli kuusikymmentä prosenttia (60 %) vastaajista arvioivat palvelumme hyväksi tai erinomaiseksi, eikä yksikään vastaajista antanut saamastaan palvelusta arvosanaa huono. 

Tässä muutama poiminta saamistamme palautteista palvelumme eri osa-alueista:


“Kiitos hyvästä ja tarvittaessa nopeastakin ongelmanratkaisuista sekä tarvittaessa tehdyistä ohjevideoista.”

“Todella palvelualtis ja auttavainen henkilökunta. Aina on saanut apuja ja neuvottu selkeästi. Ruusuja ja kiitokset sinne siis! :)”

Kiitos kaikille vastauksista ja parannusehdotuksista tuotteeseen ja palveluun. Olemme aloittaneet toimenpiteet asiakastyytyväisyyden parantamiseksi. Olemme esimerkiksi järjestäneet joillekin asiakkaillemme lisäkoulutusta ja aloittaneet työt asiakaspalvelun tiketöintijärjestelmän uudistamiseksi. Tulemme seuraamaan asiakastyytyväisyyden kehitystä ja tavoitteemme on saada asiakkaistamme entistäkin tyytyväisempiä.

Linkity-palvelu mobiilisovelluksineen automatisoi työt, kommunikoinnin ja palkat yhdeksi ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi. Se sisältää ratkaisut työvuorosuunnitteluun, tuntiseurantaan, TES-tulkintaan ja palkanlaskentaan. Tavoitteenamme on tarjota Suomen ketterin ja kattavin työnhallinta- ja palkkapalvelu. 

Linkityllä hallitset työt ja automatisoit palkat.

Lue lisää

Senaatti-kiinteistöt valitsi Linkityn työajanhallinnan ja palkanlaskennan kumppaniksi

Senaatti-kiinteistöt on valinnut kilpailutuksella Linkityn työajanhallinnan ja palkanlaskennan kumppaniksi. Arvio hankinnan kokonaisarvosta on noin 1.8 miljoonaa euroa. Lue lisää artikkelista!
Lue lisää »

17.2.2023 | Ajankohtaista

Linkitylle 61 % kasvu käyttäjämäärissä ja 600 parannusta vuonna 2022

Vuonna 2022 Linkityn aktiivisten käyttäjien määrä kasvoi 62 %, samalla ohjelmaan tuli vuoden aikana 10 päivitystä ja yli 600 parannusta ilman käyttökatkoja.
Lue lisää »

Suomalaisen työn liitto on myöntänyt Linkitylle Avainlippu-merkin

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Linkitylle Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle.
Lue lisää »

⇨ Pyydä esittely