Nimitysuutinen: Jens Lötjönen Linkityn koodaritiimiin

23.11.2022

Ohjelmoija, ja tuore tieto- ja viestintätekniikan insinööri Jens Lötjönen liittyi Linkityn koodaritiimiin juniorkehittäjänä marraskuussa 2022. Jensin erikoisosaamista ovat eritoten Full Stack-ohjelmointi ja mobiilisovellusten kehittäminen. Jensillä vapaa-aika menee monipuolisen liikunnan lisäksi videopelien parissa.

Jens on erinomainen lisä Linkityn täysin sisäiseen kooditiimiin, joka kehittää palvelustamme jatkuvasti vieläkin parempaa asiakkaillemme. Avulias asiakastukemme ja helposti tavoitettavat koodarit varmistavat sen, että asiakkaamme saavat apua ja lisäkehitystä nopealla aikataululla. 

Jens kertoo Linkityllä aloittamisesta seuraavasti: “On ollut erittäin lämmin vastaanotto ja työn aloitus Linkityllä ja odotan innolla omien taitojeni kehittymistä huippuosaajien rinnalla.” Tervetuloa Jens!

Jens Lötjönen

Lue lisää blogista

Senaatti-kiinteistöt valitsi Linkityn työajanhallinnan ja palkanlaskennan kumppaniksi

Senaatti-kiinteistöt on valinnut kilpailutuksella Linkityn työajanhallinnan ja palkanlaskennan kumppaniksi. Arvio hankinnan kokonaisarvosta on noin 1.8 miljoonaa euroa. Lue lisää artikkelista!
Lue lisää »

17.2.2023 | Ajankohtaista

Linkitylle 61 % kasvu käyttäjämäärissä ja 600 parannusta vuonna 2022

Vuonna 2022 Linkityn aktiivisten käyttäjien määrä kasvoi 62 %, samalla ohjelmaan tuli vuoden aikana 10 päivitystä ja yli 600 parannusta ilman käyttökatkoja.
Lue lisää »

Suomalaisen työn liitto on myöntänyt Linkitylle Avainlippu-merkin

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Linkitylle Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle.
Lue lisää »

⇨ Pyydä esittely