Nimitysuutinen: Jens Lötjönen Linkityn koodaritiimiin

23.11.2022

Ohjelmoija, ja tuore tieto- ja viestintätekniikan insinööri Jens Lötjönen liittyi Linkityn koodaritiimiin juniorkehittäjänä marraskuussa 2022. Jensin erikoisosaamista ovat eritoten Full Stack-ohjelmointi ja mobiilisovellusten kehittäminen. Jensillä vapaa-aika menee monipuolisen liikunnan lisäksi videopelien parissa.

Jens on erinomainen lisä Linkityn täysin sisäiseen kooditiimiin, joka kehittää palvelustamme jatkuvasti vieläkin parempaa asiakkaillemme. Avulias asiakastukemme ja helposti tavoitettavat koodarit varmistavat sen, että asiakkaamme saavat apua ja lisäkehitystä nopealla aikataululla. 

Jens kertoo Linkityllä aloittamisesta seuraavasti: “On ollut erittäin lämmin vastaanotto ja työn aloitus Linkityllä ja odotan innolla omien taitojeni kehittymistä huippuosaajien rinnalla.” Tervetuloa Jens!

Jens Lötjönen

Lue lisää blogista

23.11.2022 | Ajankohtaista

Nimitysuutinen: Jens Lötjönen Linkityn koodaritiimiin

Ohjelmoija, ja tuore tieto- ja viestintätekniikan insinööri Jens Lötjönen liittyi Linkityn koodaritiimiin juniorkehittäjänä marraskuussa 2022. Lue lisää artikkelista!
Lue lisää »

15.11.2022 | Ajankohtaista

Linkityn asiantuntijapodcast: Henkilöstöpalvelut ajan hermolla – toimintojen onnistunut automatisointi

Tervetuloa kuuntelemaan Linkityn ensimmäistä podcastia aiheesta 'Henkilöstöpalvelut ajan hermolla – toimintojen onnistunut automatisointi'! Ilmoittaudu lomakkeesta live-kuulijaksi.
Lue lisää »

Linkityn palkanlaskenta. Kaksi henkilöä laskee palkkoja.
15.11.2022 | Ajankohtaista

Palkanlaskennan ulkoistaminen: 5 askelta onnistumiseen

Palkanlaskennan ulkoistaminen on yleistynyt viime vuosina. Mutta mitä hyötyä palkanlaskennan ulkoistamisesta tarkalleen on? Ja mitkä ovat palkanlaskennan ulkoistamisen viisi tärkeintä askelta?
Lue lisää »

⇨ Pyydä esittely