Nimitysuutinen: Markus Vuorimaa Linkityn talousjohtajaksi

11.5.2022

Markus Vuorimaa, Linkityn talousjohtaja

Markus Vuorimaa on aloittanut Linkityn talousjohtajana toukokuussa 2022.

Markus on tehnyt yli 10 vuoden uran tarkastus- ja konsultointitehtävissä talouden ja tietojärjestelmien parissa mm. Grant Thornthonilla, KPMG:llä ja Deloittella. Viimeiset reilut kolme vuotta Markus johti sisäisen tarkastuksen tiimiä suomalaisessa pörssiyhtiössä.

Markus vastaa Linkityn taloudesta ja sen kehittämisestä.

”Tavoitteenani on tukea Linkityn kasvua kehittämällä entisestään talouden prosesseja, sekä seurantaa, ennustamista ja raportointia. Entisenä tietojärjestelmätarkastajana vakuutuin Linkityn tuotteesta ja palvelukonseptista, joten oli helppo päätös liittyä Linkityn dynaamiseen porukkaan.”

Markuksen tavoittaa numerosta 040 7320345 tai sähköpostitse osoitteesta markus@linkity.net.

Lue lisää

Senaatti-kiinteistöt valitsi Linkityn työajanhallinnan ja palkanlaskennan kumppaniksi

Senaatti-kiinteistöt on valinnut kilpailutuksella Linkityn työajanhallinnan ja palkanlaskennan kumppaniksi. Arvio hankinnan kokonaisarvosta on noin 1.8 miljoonaa euroa. Lue lisää artikkelista!
Lue lisää »

17.2.2023 | Ajankohtaista

Linkitylle 61 % kasvu käyttäjämäärissä ja 600 parannusta vuonna 2022

Vuonna 2022 Linkityn aktiivisten käyttäjien määrä kasvoi 62 %, samalla ohjelmaan tuli vuoden aikana 10 päivitystä ja yli 600 parannusta ilman käyttökatkoja.
Lue lisää »

Suomalaisen työn liitto on myöntänyt Linkitylle Avainlippu-merkin

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Linkitylle Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle.
Lue lisää »

⇨ Pyydä esittely