Nimitysuutinen: Markus Vuorimaa Linkityn talousjohtajaksi

11.5.2022

Markus Vuorimaa, Linkityn talousjohtaja

Markus Vuorimaa on aloittanut Linkityn talousjohtajana toukokuussa 2022.

Markus on tehnyt yli 10 vuoden uran tarkastus- ja konsultointitehtävissä talouden ja tietojärjestelmien parissa mm. Grant Thornthonilla, KPMG:llä ja Deloittella. Viimeiset reilut kolme vuotta Markus johti sisäisen tarkastuksen tiimiä suomalaisessa pörssiyhtiössä.

Markus vastaa Linkityn taloudesta ja sen kehittämisestä.

”Tavoitteenani on tukea Linkityn kasvua kehittämällä entisestään talouden prosesseja, sekä seurantaa, ennustamista ja raportointia. Entisenä tietojärjestelmätarkastajana vakuutuin Linkityn tuotteesta ja palvelukonseptista, joten oli helppo päätös liittyä Linkityn dynaamiseen porukkaan.”

Markuksen tavoittaa numerosta 040 7320345 tai sähköpostitse osoitteesta markus@linkity.net.

Lue lisää

18.8.2022 | Ajankohtaista

Nimitysuutinen: Tanja Toiviainen ja Ville-Eemeli Miettinen vahvistamaan Linkityn käyttöönottotiimiä

Taloushallinnon asiakaspalvelun ammattilainen Tanja Toiviainen, ja kyberturvallisuuden ja viestinnän monipuolinen osaaja Ville-Eemeli Miettinen liittyivät mukaan täydentämään Linkityn käyttöönottotiimiä elokuussa 2022.  Tutustu uusiin Linkityläisiin kirjoituksesta!
Lue lisää »

3.8.2022 | Ajankohtaista

Päivityksiä Linkityyn: Entistä parempi työntekijän käyttökokemus

Parannamme Linkity-palvelua jatkuvasti asiakkaidemme palautteen perusteella. Tässä uusimmat päivitykset jotka parantavat eritoten työntekijöiden, eli Linkity-mobiilisovelluksen tai selainversion loppukäyttäjien käyttökokemusta. Uudet ominaisuudet sisältävät mm. reaaliaikaiset tuntipankit ja palkkakertymät.
Lue lisää »

Video ohjeet Linkity
27.7.2022 | Ajankohtaista

Uutta Linkity-palvelussa: Ohjeet nyt videomuodossa

Keväällä saamamme positiivisen palautteen innostamina olemme luoneet kattavat video-ohjeet Linkity-järjestelmästä. Tarjoamme siis asiakkaillemme nyt opastusta live-koulutuksen, yhteisen pikaviestiryhmän ja support-kanavan lisäksi myös videomuodossa.
Lue lisää »

⇨ Pyydä esittely