Nimitysuutinen: Markus Vuorimaa Linkityn talousjohtajaksi

11.5.2022

Markus Vuorimaa, Linkityn talousjohtaja

Markus Vuorimaa on aloittanut Linkityn talousjohtajana toukokuussa 2022.

Markus on tehnyt yli 10 vuoden uran tarkastus- ja konsultointitehtävissä talouden ja tietojärjestelmien parissa mm. Grant Thornthonilla, KPMG:llä ja Deloittella. Viimeiset reilut kolme vuotta Markus johti sisäisen tarkastuksen tiimiä suomalaisessa pörssiyhtiössä.

Markus vastaa Linkityn taloudesta ja sen kehittämisestä.

”Tavoitteenani on tukea Linkityn kasvua kehittämällä entisestään talouden prosesseja, sekä seurantaa, ennustamista ja raportointia. Entisenä tietojärjestelmätarkastajana vakuutuin Linkityn tuotteesta ja palvelukonseptista, joten oli helppo päätös liittyä Linkityn dynaamiseen porukkaan.”

Markuksen tavoittaa numerosta 040 7320345 tai sähköpostitse osoitteesta markus@linkity.net.

Lue lisää

16.5.2022 | Ajankohtaista

Uusi Fuusor-yhteistyö: Helpompia päätöksiä HR-raportoinnilla

Linkity ja Fuusor ovat kehittäneet valmiin BI-ratkaisun henkilöstön, työtuntien ja palkkojen raportointiin. Uudesta palvelusta löydät valmiina yleisimmät HR:n tarvitsemat näkymät esimerkiksi palkoista, työsuhteista ja yhdenvertaisuudesta. Olemme panostaneet erityisesti raporttien ja mittareiden selkeään esitystapaan. Lue lisää linkistä.
Lue lisää »

Markus Vuorimaa, Linkityn talousjohtaja
11.5.2022 | Ajankohtaista

Nimitysuutinen: Markus Vuorimaa Linkityn talousjohtajaksi

Markus Vuorimaa on aloittanut Linkityn talousjohtajana toukokuussa 2022. Markuksella on yli 10 vuoden tausta tarkastus- ja konsultointitehtävissä. Viimeisimpänä Markus johti sisäisen tarkastuksen tiimiä suomalaisessa pörssiyhtiössä. Tervetuloa Markus!
Lue lisää »

TES tulkinnan automaatio, linkity ja palkeet webinaari, kuvituskuva
6.5.2022 | Ajankohtaista

Webinaari 31.5. TES-tulkinnan automaatio nyt ja tulevaisuudessa

Linkityn ja valtion Palkeiden järjestämä webinaari 31.5. Miten rakennetaan tehokas, virheet minimoiva prosessi vuoroista ja tunneista palkkoihin? Tervetuloa kuulemaan asiantuntijoiden näkemyksistä ja kokemuksista. Ilmoittaudu blogikirjoituksen lomakkeesta.
Lue lisää »

⇨ Pyydä esittely