Nimitysuutinen: Pirjo Kuusela ja Eetu Kauppinen Linkityn käyttöönottotiimiin

18.10.2022

Linkityn käyttöönottotiimi kasvoi jälleen kun Pirjo Kuusela ja Eetu Kauppinen liittyvät mukaan tämän vuoden lokakuussa. Tutustu Pirjoon ja Eetuun kirjoituksesta!

Pitkän linjan HR- ja palkanlaskennan järjestelmien osaaja Pirjo Kuusela liittyi mukaamme projektipäälliköksi syksyllä 2022. Aikaisemmin Pirjo on toiminut niin palvelu-, järjestelmä- kuin projektipäällikön tehtävissä muun muassa infrastruktuurialan suuryrityksessä Destiassa. Vapaa-aikana Pirjo viihtyy luonnossa ja tykkää matkustella. “On mukava liittyä Linkity-perheeseen ja odotan mielenkiintoisia projekteja vauhdikkaassa ja nopeasti kasvavassa yrityksessä”, kertoo Pirjo Linkityllä aloittamisesta. 

Monipuolisten hallinnon ja IT:n tehtävien parissa työskennellyt Eetu Kauppinen aloitti Linkityllä käyttöönottokonsulttina syksyllä 2022. Eetulla on kokemusta järjestelmäprojekteista – teknisten toimivuuksien testauksesta, ohjeistuksien luomisesta ja työntekijöiden perehdyttämisestä. Lisäksi Eetu on ideoinut uusia tuotantoon asti menneitä ominaisuuksia ja auttanut kehittämään järjestelmään jo sisältyviä ominaisuuksia. Eetun harrastuksia ovat ruoanlaitto, maastopyöräily ja luonnossa liikkuminen. Eetu kertoo Linkity-tuntemuksistaan seuraavasti: “On ollut todella tervetullut olo Linkitylle ja odotan, että pääsen kasvamaan ammattilaisena yhdessä yrityksen kanssa.”

Lämpimästi tervetuloa Eetu ja Pirjo!

Pirjo Kuusela

Pirjo(at)linkity.net

Eetu Kauppinen

Eetu(at)linkity.net

Lue lisää blogista

Senaatti-kiinteistöt valitsi Linkityn työajanhallinnan ja palkanlaskennan kumppaniksi

Senaatti-kiinteistöt on valinnut kilpailutuksella Linkityn työajanhallinnan ja palkanlaskennan kumppaniksi. Arvio hankinnan kokonaisarvosta on noin 1.8 miljoonaa euroa. Lue lisää artikkelista!
Lue lisää »

17.2.2023 | Ajankohtaista

Linkitylle 61 % kasvu käyttäjämäärissä ja 600 parannusta vuonna 2022

Vuonna 2022 Linkityn aktiivisten käyttäjien määrä kasvoi 62 %, samalla ohjelmaan tuli vuoden aikana 10 päivitystä ja yli 600 parannusta ilman käyttökatkoja.
Lue lisää »

Suomalaisen työn liitto on myöntänyt Linkitylle Avainlippu-merkin

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Linkitylle Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle.
Lue lisää »

⇨ Pyydä esittely