Nimitysuutinen: Tanja Toiviainen ja Ville-Eemeli Miettinen vahvistamaan Linkityn käyttöönottotiimiä

18.8.2022

Taloushallinnon asiakaspalvelun ammattilainen Tanja Toiviainen, ja kyberturvallisuuden ja viestinnän monipuolinen osaaja Ville-Eemeli Miettinen liittyivät mukaan täydentämään Linkityn käyttöönottotiimiä elokuussa 2022. 

Tanjalta löytyy kokemusta sekä työvuorosuunnittelusta että erilaisten järjestelmien käyttöönotoista eikä palkanlaskentakaan ole Tanjalle vierasta. Työssään Tanja kuvailee olevansa positiivinen ja ratkaisukeskeinen tiimityöskentelijä. Vapaa-ajalla löydät Tanjan mökiltä tai luonnon helmasta.

Ville-Eemeli, tuttavallisemmin Ville, tulee kyberturvallisuuspuolelta, asiantuntemuksinaan tietotekniikan tukea ja kyberturvallisuutta, toisena osaamisalanaan monikielistä viestintää. Viestinnän asiantuntemusta on karttunut myös tapahtumapuolelta ja markkinoinnista. Ville kuvailee olevansa harrastuspuolella pesunkestävä yleisnörtti ja fantasiafani.

Molempien ensifiilikset Linkitystä ovat innostuneet. Viikko on lähtenyt rullaamaan hyvin ja joka päivä oppii uutta. Tervetuloa Tanja ja Ville! 

Tanja Toiviainen

Tanja(at)linkity.net

Ville-Eemeli Miettinen

Ville(at)linkity.net

Lue lisää blogista

12.1.2023 | Ajankohtaista

Nimitysuutinen: Suvi Aakko mukaan kasvavaan Linkity-tiimiin

Suvi Aakko liittyi mukaan Linkityn palkanlaskentatiimiin joulukuussa 2022. Lue lisää ja tutustu Suviin artikkelista!
Lue lisää »

2.1.2023 | Yleinen

Palkanlaskennan automatisointi: Edellytykset ja vinkit onnistumiseen

Automatisointi voi tuottaa paitsi runsaasti kustannussäästöjä, myös parantaa palkanlaskennan laatua ja vähentää inhimillisiä virheitä. Lue mitä automatisointi edellyttää ja vinkit joilla onnistut!
Lue lisää »

Iloista joulun odotusta Linkityltä! Kuulumiset ja tekninen tuki jouluna

Linkityn joulukuulumiset ja pyhien teknisen tuen aukioloajat!
Lue lisää »

⇨ Pyydä esittely