Nimitysuutinen: Tanja Toiviainen ja Ville-Eemeli Miettinen vahvistamaan Linkityn käyttöönottotiimiä

18.8.2022

Taloushallinnon asiakaspalvelun ammattilainen Tanja Toiviainen, ja kyberturvallisuuden ja viestinnän monipuolinen osaaja Ville-Eemeli Miettinen liittyivät mukaan täydentämään Linkityn käyttöönottotiimiä elokuussa 2022. 

Tanjalta löytyy kokemusta sekä työvuorosuunnittelusta että erilaisten järjestelmien käyttöönotoista eikä palkanlaskentakaan ole Tanjalle vierasta. Työssään Tanja kuvailee olevansa positiivinen ja ratkaisukeskeinen tiimityöskentelijä. Vapaa-ajalla löydät Tanjan mökiltä tai luonnon helmasta.

Ville-Eemeli, tuttavallisemmin Ville, tulee kyberturvallisuuspuolelta, asiantuntemuksinaan tietotekniikan tukea ja kyberturvallisuutta, toisena osaamisalanaan monikielistä viestintää. Viestinnän asiantuntemusta on karttunut myös tapahtumapuolelta ja markkinoinnista. Ville kuvailee olevansa harrastuspuolella pesunkestävä yleisnörtti ja fantasiafani.

Molempien ensifiilikset Linkitystä ovat innostuneet. Viikko on lähtenyt rullaamaan hyvin ja joka päivä oppii uutta. Tervetuloa Tanja ja Ville! 

Tanja Toiviainen

Tanja(at)linkity.net

Ville-Eemeli Miettinen

Ville(at)linkity.net

Lue lisää blogista

22.9.2022 | Ajankohtaista

Linkity & Auntie: Parempaa työtä! Rakenna hyvinvointia moderneilla palveluilla

HR-ammattilainen pitää huolen työntekijöistä, rakentaa yhteisöä ja yrityksen kulttuuria, sparrailee, hoitaa muutostilanteet ja tukee liiketoimintaa. Voisiko työtä tehdä helpommin? Olisiko mahdollista itse uudistua?
Lue lisää »

16.9.2022 | Ajankohtaista

Linkityn asiakaspalvelu ja tekninen tuki – miten se toimii?

Osaava asiakaspalvelu ja tekninen tukemme on yksi palvelumme valttikorteista. Miten palvelumme tuki käytännössä toimii ja mitkä ovat palvelulupauksemme?
Lue lisää »

Henkilö miettimässä
7.9.2022 | Yleinen

Palkanlaskentaohjelman hankinta: Huomio nämä ennen päätöstä

Onnistunut palkanlaskentajärjestelmän uudistus tuo kustannussäästöjä ja vähentää manuaalista työtä ja virheiden määrää. Miten tähän tavoitteeseen päästään?
Lue lisää »

⇨ Pyydä esittely