Nimitysuutinen: Tanja Toiviainen ja Ville-Eemeli Miettinen vahvistamaan Linkityn käyttöönottotiimiä

Taloushallinnon asiakaspalvelun ammattilainen Tanja Toiviainen, ja kyberturvallisuuden ja viestinnän monipuolinen osaaja Ville-Eemeli Miettinen liittyivät mukaan täydentämään Linkityn käyttöönottotiimiä elokuussa 2022. 

Tanjalta löytyy kokemusta sekä työvuorosuunnittelusta että erilaisten järjestelmien käyttöönotoista eikä palkanlaskentakaan ole Tanjalle vierasta. Työssään Tanja kuvailee olevansa positiivinen ja ratkaisukeskeinen tiimityöskentelijä. Vapaa-ajalla löydät Tanjan mökiltä tai luonnon helmasta.

Ville-Eemeli, tuttavallisemmin Ville, tulee kyberturvallisuuspuolelta, asiantuntemuksinaan tietotekniikan tukea ja kyberturvallisuutta, toisena osaamisalanaan monikielistä viestintää. Viestinnän asiantuntemusta on karttunut myös tapahtumapuolelta ja markkinoinnista. Ville kuvailee olevansa harrastuspuolella pesunkestävä yleisnörtti ja fantasiafani.

Molempien ensifiilikset Linkitystä ovat innostuneet. Viikko on lähtenyt rullaamaan hyvin ja joka päivä oppii uutta. Tervetuloa Tanja ja Ville! 

Tanja Toiviainen

Tanja(at)linkity.net

Ville-Eemeli Miettinen

Ville(at)linkity.net