Nimitysuutinen: Tanja Toiviainen ja Ville-Eemeli Miettinen vahvistamaan Linkityn käyttöönottotiimiä

18.8.2022

Taloushallinnon asiakaspalvelun ammattilainen Tanja Toiviainen, ja kyberturvallisuuden ja viestinnän monipuolinen osaaja Ville-Eemeli Miettinen liittyivät mukaan täydentämään Linkityn käyttöönottotiimiä elokuussa 2022. 

Tanjalta löytyy kokemusta sekä työvuorosuunnittelusta että erilaisten järjestelmien käyttöönotoista eikä palkanlaskentakaan ole Tanjalle vierasta. Työssään Tanja kuvailee olevansa positiivinen ja ratkaisukeskeinen tiimityöskentelijä. Vapaa-ajalla löydät Tanjan mökiltä tai luonnon helmasta.

Ville-Eemeli, tuttavallisemmin Ville, tulee kyberturvallisuuspuolelta, asiantuntemuksinaan tietotekniikan tukea ja kyberturvallisuutta, toisena osaamisalanaan monikielistä viestintää. Viestinnän asiantuntemusta on karttunut myös tapahtumapuolelta ja markkinoinnista. Ville kuvailee olevansa harrastuspuolella pesunkestävä yleisnörtti ja fantasiafani.

Molempien ensifiilikset Linkitystä ovat innostuneet. Viikko on lähtenyt rullaamaan hyvin ja joka päivä oppii uutta. Tervetuloa Tanja ja Ville! 

Tanja Toiviainen

Tanja(at)linkity.net

Ville-Eemeli Miettinen

Ville(at)linkity.net

Lue lisää blogista

Tilinpäätös 2022: Linkity jatkaa vahvaa vuosikasvua

Meillä on ilo kertoa, että saavutimme lähes 1,3 miljoonan euron liikevaihdon vuonna 2022. Liiketoimintamme kasvoi täten 36 % vuosivauhtia (2021 lv. 950 000 €, 2022 lv. 1 290 395 €).
Lue lisää »

Senaatti-kiinteistöt valitsi Linkityn työajanhallinnan ja palkanlaskennan kumppaniksi

Senaatti-kiinteistöt on valinnut kilpailutuksella Linkityn työajanhallinnan ja palkanlaskennan kumppaniksi. Arvio hankinnan kokonaisarvosta on noin 1.8 miljoonaa euroa. Lue lisää artikkelista!
Lue lisää »

17.2.2023 | Ajankohtaista

Linkitylle 61 % kasvu käyttäjämäärissä ja 600 parannusta vuonna 2022

Vuonna 2022 Linkityn aktiivisten käyttäjien määrä kasvoi 62 %, samalla ohjelmaan tuli vuoden aikana 10 päivitystä ja yli 600 parannusta ilman käyttökatkoja.
Lue lisää »

⇨ Pyydä esittely