Päivityksiä Linkityyn: Entistä parempi työntekijän käyttökokemus

Parannamme Linkity-palvelua jatkuvasti asiakkaidemme palautteen perusteella. Teemme Linkityyn vuosittain yli 600 päivitystä ja parannusta asiakkaidemme toiveita ja tarpeita kuunnellen, tavoitteenamme tarjota käyttäjillemme paras mahdollinen työkalu työtuntien ja palkkojen hallitsemiseen. Tässä uusimmat päivitykset jotka parantavat eritoten työntekijöiden, eli Linkity-mobiilisovelluksen tai selainversion loppukäyttäjien käyttökokemusta.

Ajantasainen tieto omasta työstä

Työntekijä voi nyt nähdä oman tuntipankkinsa ja kertyneen palkkansa täysin reaaliaikaisesti. Työntekijä voi siis tarkastella työvuorosta kertyneitä työtunteja ja palkkaa vaikka heti työvuoron loputtua. Vaihtoehtoisesti työntekijä pääsee tarkastelemaan kyseisiä tietoja vasta kun esimies on ne tarkistanut ja hyväksynyt.

Sujuva kommunikaatio 

Uutena ominaisuutena työntekijä voi asettaa itselleen sijaisen. Näin henkilön profiilista löytyy perustiedot, osaamiset ja hänen mahdollinen sijainensa. Lisäksi viestit-ominaisuudessa voi nyt suodattaa viestejä käyttäjän nimen perusteella. Kattavien käyttäjätietojen ja mutkattoman kommunikoinnin ansiosta tarve WhatsApp-ringeille vähenee ja sijaisjärjestelyt helpottuvat. 

Yksinkertaistettu käyttökokemus

Käyttäjille voidaan nyt näyttää ohjelmasta vain ne sivut, joita käyttäjä tarvitsee.  Toisin sanoen ohjelman sivut, jotka eivät ole käyttäjälle relevantteja, voidaan nyt piilottaa. Yksinkertaistetun näkymän ansiosta työntekijän ja esimiehen on vieläkin helpompaa tarkastella ja hallita omaa työtään tehokkaasti.

Tutustu meihin – löydät Linkity-tapahtumat, blogit ja oppaat täältä