⇨ Varaa demo

alendar-clockTyöaikaseuranta

Työaikaseuranta mobiilisti, leimauslaitteella tai verkkosivun kautta. Sisältää myös lomakalenterin, kilometrit, päivärahat ja muut korvaukset. Helppo hyväksyntä ja seuranta.

Kuinka työaikaseuranta toimii?

1.

Avaa appi

Avaa mobiilisovellus klikkaamalla. Ei häslinkiä, ei nettisivujen latautumista eikä kirjautumisia. Toimii myös offline-tilassa.

2.

Kirjaa tai leimaa

Kirjaa tai leimaa työaikasi kätevästi. Kirjaukset suoraan työkalenteriin tai leimaukset annettuihin tehtäviin.

3.

Tarkista

Esimies tai työn suunnittelija näkee helposti kokonaiskuvan tehdyistä töistä tai voi pureutua tarkasti työlokeihin ja muokata niitä.

Linkity – Työaikaseuranta automatisoi henkilöstösi työaikojen keräämisen. Työaikaa voidaan tuoda myös muista järjestelmistä, kuten kulunvalvonnasta tai varauskalentereista.

Työaikaseuranta - Ominaisuudet

LEIMAUS JA PAIKKATIETO

Työaika voidaan joko kirjata sovellukemme kalenterinäkymään tai leimata. Paikkatiedolla voidaan varmistaa työssäolo. Meiltä myös nykyaikaiset ja edulliset leimauslaitteet.

car

KILOMETRIT JA PÄIVÄRAHAT

Kilometrikorvausten, päivärahojen sekä muiden kulujen kirjaaminen helposti. Maksatus automaattisesti palkanlaskennan yhteydessä. Automaattinen matkakulukorvaus sijainnin perusteella.

automation

PALKANLASKENTA

Työaikamerkinnöistä tehdään reaaliaikainen TES-tulkinta ja automaattinen palkanlaskenta. Eri työehtosopimusten hallinta.

calc

TÖIDEN LASKUTUS

Tehdyt työt ja keikat, sekä palvelusopimukset saadan automaattisesti laskuriveiksi ja lähetettyä sähköisesti Linkityn omalla myyntireskontralla.

Työaikaseuranta puhelimella tai selaimessa

Linkity työaikaseuranta on mobiiliaplikaatiolla tai selaimessa käytettävä helppokäyttöinen ja intuitiivinen sovellus. Työt joko kirjataan kalenterinäkymään tai töiden alku ja loppu leimataan omalla puhelimella, tarvittaessa paikkatiedon kera. Järjestelmä tekee työajoista reaaliaikaisen TES-tulkinnan ja laskee palkat automaattisesti - ominaisuus jonka ansiosta järjestelmä maksaa itse itsensä säästyneinä taloushallintakuluina.

Linkityn TES-automaatti muuntaa työaikaseuranta -kirjaukset palkkalajeiksi ja siirtää ne suoraan palkkaohjelmaan, jolloin sekä esimiehen / hallinnon ja palkanlaskijan työmäärä vähenee jopa 90%.

Työajanseuranta ja palkka-automaatio

Linkity –työajanseuranta on helppokäyttöinen ja monipuolinen ratkaisu työajanseurannan, TES-tulkinnan ja laskutuksen automatisoimiseen. Kun työntekijä tekee työaikamerkinnän, on se jo saman tien palkanlaskennan sähköisessä aineistossa.

Linkityn TES-automaatti muuntaa työajanseurannan työlokit palkkalajeiksi ja siirtää ne suoraan palkkaohjelmaan, jolloin sekä esimiehen / hallinnon ja palkanlaskijan työmäärä vähenee jopa 90%. Esimiehellä on mahdollisuus ja velvollisuuskin tarkistaa ja hyväksyä työaikamerkinnät ennen palkkojen laskemista. Asiakkaalle tehdyistä tunneista voidaan pyytää hyväksyntä ennen laskuttamista.

Työajan leimaaminen – Mobiili kellokortti

Työaikaa voidaan seurata myös leimaamalla. Työntekijät voivat valita Linkity-mobiilisovelluksestaan työn tai projektin, mitä ovat suorittamassa ja leimata itsensä töihin. Leimauksesta saadaan paikkatieto, jolloin voidaan olla varmoja, että tekijä todellakin on paikalla.

Suurta tarkkuutta ja fyysistä todennusta varten on myös mahdollista käyttää NFC-teknologiaan perustuvaa leimaamista, jolloin paikan päällä olevia NFC-tageja leimataan puhelimen lähiluku-ominaisuutta käyttäen.
Mobiilisovellukset osaavat toimia myös ilman nettiyhteyttä. Leimaukset, muistiinpanot ja paikkatieto jäävät sovelluksen muistiin ja ne synkronoituvat automaattisesti, kun kenttää on taas saatavilla.

Linkity työaikaseuranta projekteittain ja tehtävittäin

Tämän päivän työelämä on vaihtelevaa ja pirstaleista. Useat projektit ja työt lomittuvat keskenään ja asiakkaat haluavat tietää projekteihinsa kuluvan työajan.

Linkity mahdollistaa työntekijän resurssoinnin useampiin projekteihin ja niissä voi olla erilaisia tehtäviä. Mobiilisovelluksella on helppo kirjata tai leimata työaikaansa useisiin projekteihin päivän mittaan. Kaikista saadaan tarkka aika, laskutusperusteet ja palkanlaskennan kokonaisaika.

Tarvittaessa työntekijä voi itsekin perustaa uuden projektin tai tehtävän, vaikka kesken päivää, omalla puhelimellaan. Työntekijöille voidaan lisätä oikeuksia, jolloin hän voi kutsua tehtävään myös muita työntekijöitä.

Lomakalenteri ja työvuorotoiveet

Työntekijöiden mobiilisovelluksessa on saatavuuskalenteri. Sen avulla tulevien poissaolojen ja työvuorotoiveiden ilmoittaminen käy helposti. Sillä voi kätevästi merkitä myös tulevat lomansa. Esimiesten / hallinnon on helppo tarkistella lomakalenteria, jossa tulevia lomasuunnitelmia voi hyväksyä, hylätä tai muokata.

Järjestelmä huomioi vuorotoiveet automaattisesti vuorosuunnittelussa ja lomat sekä poissaolot huomioidaan automaattisesti palkanlaskennassa.

Tehtyjen töiden laskuttaminen

Linkityn sisäänrakennettu laskutusohjelma osaa poimia tehdyt työt suoraan laskulle, ilman erillisten raporttien ajamista tai siirtotoimenpiteitä. Tällainen toiminto tekee laskutuksesta helppoa ja nopeaa. Erityisesti sen edut tulevat esiin, jos yrityksessä on paljon työntekijöitä, jotka tekevät laskutettavaa työtä. Myös erilaiset työsuoritteet, urakat, tuotteet ja kulut voidaan helposti kirjata mobiilisovelluksella ja automaatio poimii ne asiakastietojen hinnoittelumallin mukaisesti suoraan laskulle.

Kilometrit, päivärahat ja muut kulut

Verottomien kulujen ilmoittaminen käy kätevästi mobiilisovelluksella. Kilometrien ilmoittamista helpottaa ja todentaa paikkatiedon ja työntekijän osoitetiedon automaattinen huomioiminen. Kulut on helppo seurata, ja hyväksyä. Ne siirtyvät automaattisesti palkanlaskentaan ja tarvittaessa laskutukseen.

  • 35 työntekijäämme kirjasivat päivittäisille tuntilapuilleen noin kymmenelle asiakkaalle tehtyjä töitä. Tuntilappuja tuli kuukaudessa yli 700. Työaikaa palkanlaskennan selvitykseen ja laskuttamiseen meni 11 työpäivää kuukaudesta.

  • Linkityn käyttöönoto jälkeen palkkoihin ja laskutukseen käytetty työaika tippui noin kolmeen tuntiin kuukaudessa. Aiemmin se oli peräti 11 henkilötyöpäivää.

Ilmainen koekäyttö

Täytä alla olevaan tekstikenttään yrityksesi perustiedot, niin avaamme teille tiin koekäyttöä varten. Tarvittaessa kysymme lisätietoja.