Senaatti-kiinteistöt valitsi Linkityn työajanhallinnan ja palkanlaskennan kumppaniksi

Senaatti-kiinteistöt on valinnut kilpailutuksella Linkityn työajanhallinnan ja palkanlaskennan kumppaniksi. Arvio hankinnan kokonaisarvosta on noin 1.8 miljoonaa euroa. Päätös on lainvoimainen hankintalain mukaisen valitusajan päätyttyä.
 
Senaatti-kiinteistöt on valtiovarainministeriön alainen valtion liikelaitos, joka toimii valtionhallinnon sisäisenä työympäristö- ja toimitila-asiantuntijana. Senaatin tehtävänä on tuottaa valtionhallinnolle sen toimintaa tukevat ja tehokkaat työympäristöt kustannustehokkaasti valtion kokonaisetu huomioiden. Senaatin vastuulla on myös valtion käytöstä poistuneiden kiinteistöjen myynti ja kehittäminen.

Linkityn toimitusjohtajan ja perustajan Antti-Pekka Vepsäläisen sanoin: ”On erittäin hienoa olla mukana tukemassa Senaatti-kiinteistöjen digitaalista kehitystyötä ratkaisumme avulla.”

Helsingissä 22.3.2023, Linkity Oy,

Antti Pekka Vepsäläinen, toimitusjohtaja

Lisätietoja:
Antti Pekka Vepsäläinen, toimitusjohtaja
Linkity Oy
Puh. +358 50 5533 700
antti-pekka.vepsalainen(at)linkity.net

Linkity

Linkity on johtava työvoimanhallinnan ja palkanlaskennan kokonaisratkaisu. Missiomme Linkityllä on vapauttaa organisaatioresursseja olennaisen työn tekemiseen ja parantaa työntekijäkokemusta automatisoimalla perinteisesti monimutkaisia ​​työvoimanhallinta- ja palkanlaskentaprosesseja. 

Tutustu meihin: www.linkity.net/