Uutta sivuilla: Linkity-tietopankki ja syksyn tapahtumat

Uutena osiona nettisivuiltamme löydät nyt Linkity-tietopankin. Tietopankkisivulla on kaikki olennainen Linkity-materiaali – vuoden 2022 tapahtumakalenteri, tallenteet menneistä tapahtumista, sekä ajankohtaiset Linkity-artikkelit ja oppaat. Jatkossa asiakkaamme löytävät sivulta myös tiedotteet järjestelmän parannuksista ja päivityksistä.

Loppuvuoden kalenteri on täyttynyt mukavasti tapahtumista ja Linkity-webinaareista. Syyskuussa olemme kumppanina FCG Henkilöstöhallinnon ja palkanlaskennan kehittämisen seminaarissa (08.09) ja loppukuusta pidämme mielenkiintoisen webinaarin Siivouspalvelu Hännisen kanssa palveluyritysten työajanseurannan ja palkanlaskennan automatisoinnista ja sen hyödyistä (29.9.). Ohjelmaa on tulossa myös lokakuusta eteenpäin – HENRY Ry webinaari yhdessä Auntien kanssa (5.10.), ja TE Talousjohtaja 2022 -tapahtuma on tulossa marraskuussa (17.11.). 

Ladattavat oppaat, ja menneiden webinaarien tallenteet, Tiketti.fi, Palkeet (Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus), löytyvät myös tietopankista.

Kurkkaa Linkity-tietopankki ja syksyn tapahtumat

Syksyn tapahtumakalenteri