Webinaari 31.5. TES-tulkinnan automaatio nyt ja tulevaisuudessa

6.5.2022

TES tulkinnan automaatio, linkity ja palkeet webinaari, kuvituskuva

Webinaari 31.5. TES-tulkinnan automaatio nyt ja tulevaisuudessa

Miten rakennetaan tehokas, virheet minimoiva prosessi vuoroista ja tunneista palkkoihin?

Tiistaina 31.5. klo 12.15–12.55

Monimutkaiset TES-tulkinnat ja vanhentuneet järjestelmät vievät paljon aikaa ja resursseja, ja aiheuttavat turhia kustannuksia. Miten monimutkaiset TES-laskennat voisi jatkossa hoitaa helpommin ja nopeammin?

Tässä webinaarissa kuulet asiantuntijoiden näkemyksiä TES-tulkinnan eri vaiheista, automatisoiduista ratkaisuista ja niiden käyttökokemuksista sekä uusimmista tuulista. 

Linkityn perustaja ja toimitusjohtaja Antti-Pekka Vepsäläinen selvittää TES-laskentojen nykytilannetta ja visioi tulevaisuutta. Linkityn palkka-asiantuntija Mira Kuurne kertoo käytännön ratkaisuista tulkintaprosessin sujuvoittamiseen. Asiakasyrityksemme Palkeiden sovellusvastaava Anna Isoheiko kertoo Linkityn palvelun käyttökokemuksista. 

Ohjelma

  • TES-tulkinnan automaation nykytilanne ja tulevaisuus
  • Toimiva prosessi työvuorosuunnittelusta, työajoista palkkoihin – mitä tarvitset?   
  • Linkity Case:  Palkeet 

Mikä on Linkity?

Linkity tuo palkat, työvuorot ja tunnit yhteen paikkaan. Lisäksi se helpottaa kommunikointia selkeällä mobiilisovelluksella. Tarjoamme Suomen ketterimmän työnhallinta- ja palkkapalvelun yli 200 TES-variaatiolla. 

Kysymykset ja ilmoittautuminen

Webinaarin aikana voit esittää kysymyksiä asiantuntijoillemme. Voit myös lähettää kysymyksesi etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä. Kaikki ilmoittautuneet saavat tallenteen tapahtumasta. Kannattaa siis ilmoittautua, vaikka et ehtisi linjoille tapahtumapäivänä!

Ilmoittaudu lomakkeesta

⇨ Pyydä esittely