TES tulkinnan automaatio, linkity ja palkeet webinaari, kuvituskuva

Webinaari 31.5. TES-tulkinnan automaatio nyt ja tulevaisuudessa

Webinaari 31.5. TES-tulkinnan automaatio nyt ja tulevaisuudessa

Miten rakennetaan tehokas, virheet minimoiva prosessi vuoroista ja tunneista palkkoihin?

Tiistaina 31.5. klo 12.15–12.55

Tämä webinaari on jo pidetty. Katso tallenne linkistä.

Monimutkaiset TES-tulkinnat ja vanhentuneet järjestelmät vievät paljon aikaa ja resursseja, ja aiheuttavat turhia kustannuksia. Miten monimutkaiset TES-laskennat voisi jatkossa hoitaa helpommin ja nopeammin?

Tässä webinaarissa kuulet asiantuntijoiden näkemyksiä TES-tulkinnan eri vaiheista, automatisoiduista ratkaisuista ja niiden käyttökokemuksista sekä uusimmista tuulista. 

Linkityn perustaja ja toimitusjohtaja Antti-Pekka Vepsäläinen selvittää TES-laskentojen nykytilannetta ja visioi tulevaisuutta. Linkityn palkka-asiantuntija Mira Kuurne kertoo käytännön ratkaisuista tulkintaprosessin sujuvoittamiseen. Asiakasyrityksemme Palkeiden sovellusvastaava Anna Isoheiko kertoo Linkityn palvelun käyttökokemuksista. 

Ohjelma

  • TES-tulkinnan automaation nykytilanne ja tulevaisuus
  • Toimiva prosessi työvuorosuunnittelusta, työajoista palkkoihin – mitä tarvitset?   
  • Linkity Case:  Palkeet 

Mikä on Linkity?

Linkity tuo palkat, työvuorot ja tunnit yhteen paikkaan. Lisäksi se helpottaa kommunikointia selkeällä mobiilisovelluksella. Tarjoamme Suomen ketterimmän työnhallinta- ja palkkapalvelun yli 200 TES-variaatiolla. 

Kysymykset ja ilmoittautuminen

Webinaarin aikana voit esittää kysymyksiä asiantuntijoillemme. Voit myös lähettää kysymyksesi etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä. Kaikki ilmoittautuneet saavat tallenteen tapahtumasta.