Linkity-tiketti webinaari

Webinaari: Mikä on tärkeää palkkapalveluiden uudistamisessa?

Webinaari: Mikä on tärkeää työajanseurannan ja palkkapalveluiden uudistamisessa?

Linkityn uuden työajanseurannan ja palkkapalvelun lanseeraus

Keskiviikkona 27.4. klo 8.15 – 8.55

Katso tallenne tästä

Toimiva työnhallinta ja palkanlaskenta ovat yritystoiminnan ytimessä. Virtuaalitapahtumassa kuulet palkkapalvelujen parhaista käytännöistä ja uusimmista tuulista. Saat uusia ideoita, asiantuntijan näkemyksiä ja näet Tiketin asiakascasen. Tule mukaan – Saat eväät tehokkaampaan palkanlaskentaan ja sen kehitykseen.

Linkityn palkka-asiantuntija Mira Kuurne kertoo uusista ratkaisuista työajanseurannan ja palkkapalveluiden yleisimpiin haasteisiin. Asiakasyrityksemme Tiketin toimitusjohtaja Mirva Merimaa kertoo, miten työnhallinnan ja palkanlaskennan käyttöönotto sujui vaivattomasti.

Ohjelma

  • Palkkapalveluiden nykytilanne
  • Näkemyksiä uudistusten toteuttamiseen
  • Linkityn uusi palvelu – automatisoi palkat ja hallitse työt
  • Linkity Case – Tiketti: Palkanlaskentapalvelun käyttöönotto
  • Yhteenveto ja Q&A

Mikä on Linkity?

Linkity-palvelu mobiilisovelluksineen automatisoi palkat, työt ja kommunikoinnin yhdeksi ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi.

Linkityllä hoidat työvuorosuunnittelun, tuntiseurannan ja TES-tulkinnan. Palkat muodostuvat automaattisesti hyväksyttyjen työtuntien perusteella. Tarjoamme Suomen ketterimmän työnhallinta- ja palkkapalvelun yli 200 TES-variaatiolla. Tutustu palveluumme ja asiakkaisiimme osoitteessa www.linkity.net/asiakkaat