Yrityksestämme

Haluamme auttaa yrityksiä keskittymään merkitsevän työn tekemiseen.

Lopeta ajan tuhlaaminen ja soita meille.

Digitalisoimme henkilöstöhallinnan ja työn ohjaamisen.

Yritystarinamme

Vuonna 2010 minut palkattiin henkilöstöpäälliköksi suureen kotimaiseen muuttoliikkeeseen. Ensimmäisenä työpäivänäni eteeni tuotiin satoja tuntilappuja, joissa muuttomiehet harakanvarpaillaan olivat rustanneet työaikansa ja asiakkaansa. Lisäksi tulivat vuokrattujen työntekijöiden tuntilaput tarkastettavaksi ja hyväksyttäväksi.

- Ei ikinä!

Prosessi vaikutti täysijärkisestä ulkopuolisesta vanhanaikaselta, järjettömältä ja turhauttavalta. Onko tosiaan kaksi kertaa kuukaudessa käytävä sama kymmeniä työtunteja vaativa operaatio lävitse, kun kaiken tuon voisi myös automatisoida? Siltä istumalta otin yhteyttä tuntemaani koodausguruun Tuomakseen ja aloimme suunnitella sovellusta, joka automatisoi resurssoinnin, työajan seurannan, palkanlaskennan TES-tulkinnan ja ulkopuolisen työvoiman hankinnan.

Olimme myös kunnianhimoisia. Emme tyytyneet valmiiseen, vaan kehitimme uudenlaisen, tehokkaan tietokantamallin, jonka avulla voimme järjestää ja automatisoida kaiken sähköisen tiedon, jota yrityksessä muodostuu. Mallimme oli niin tehokas ja innovatiivinen, että saimme mukaamme pääomasijoittajia, sekä Tekesin innovaatiorahoitusta. Nyt meillä oli resurssit toteuttaa markkinoiden kehittynein TES-tulkitseva resurssien hallintatyökalu.

Halusimme myös sellaisen käyttöliittymän, jota olisi miellyttävää ja intuitiivista käyttää. Mielestämme onnistuimme myös siinä erinomaisesti. Koska käyttöliittymä ja tietokantamalli olivat niin tehokkaita, aloimme saada nopeasti myös asiakkaita. Asiakkaat kuitenkin halusivat yhä lisää. Uusien ominaisuuksien ja sähköisten tietolähteiden lisääminen oli kohtuullisen vaivatonta. Ennen kuin huomasimmekaan, meillä oli järjestelmä, joka kykenee hoitamaan henkilöstöhallinnon lisäksi kaiken yrityksen toiminnanohjauksen sekä taloushallinnon.

Pidimme myös kulumme kurissa ja kehityksemme tehokkaana. Nykyisin palvelemme kasvavaa asiakasjoukkoamme useilla eri toimialoilla. Useiden eri järjestelmien sijasta he tulevat toimeen yhdellä, järkevästi hinnoitellulla ja miellyttävällä käyttää. Vaikka olemmekin tyytyväisia, kuten asiakkaammekin, jatkaa Linkity kuitenkin yhä kehitystään. Lisäämme uusia ominaisuuksia tarpeen mukaan, sekä teemme toimialakohtaisia räätälöintejä.

Soita, niin ratkaistaan teidänkin turhat hallintomurheet.

-Antti-Pekka Vepsäläinen, perustaja, Linkity Oy

Tiimimme

Antti-Pekka Vepsäläinen

Toimitusjohtaja

Linkityn toimitusjohtaja ja operatiivinen johtaja. Suomen kovimpia henkilöstöhallinnon järjestelmien asiantuntijoita.

Tuomas Tynjälä

Pääarkkitehti

Linkityn pääarkkitehti. Hallitsee Linux-käyttöjärjestelmän käytön kuin omat taskunsa. Erinomainen taktinen ja tekninen pelisilmä.

Matias Kiuru

Kehittäjä

Linkityn tekninen kehittäjä. Nerokas java-silmä. Asiakkaiden ongelmanratkaisija, suoraan toiminnan ytimessä.