Blogi

23.11.2022

Nimitysuutinen: Jens Lötjönen Linkityn koodaritiimiin

Ohjelmoija, ja tuore tieto- ja viestintätekniikan insinööri Jens Lötjönen liittyi Linkityn koodaritiimiin juniorkehittäjänä marraskuussa 2022. Lue lisää artikkelista!

Lue artikkeli »

15.11.2022

Linkityn asiantuntijapodcast: Henkilöstöpalvelut ajan hermolla – toimintojen onnistunut automatisointi

Tervetuloa kuuntelemaan Linkityn ensimmäistä podcastia aiheesta ‘Henkilöstöpalvelut ajan hermolla – toimintojen onnistunut automatisointi’! Ilmoittaudu lomakkeesta live-kuulijaksi.

Lue artikkeli »

Linkityn palkanlaskenta. Kaksi henkilöä laskee palkkoja.
15.11.2022

Palkanlaskennan ulkoistaminen: 5 askelta onnistumiseen

Palkanlaskennan ulkoistaminen on yleistynyt viime vuosina. Mutta mitä hyötyä palkanlaskennan ulkoistamisesta tarkalleen on? Ja mitkä ovat palkanlaskennan ulkoistamisen viisi tärkeintä askelta?

Lue artikkeli »

9.11.2022

Linkity Kauppalehden Menestyjä- ja Kasvajalistalla 2022

Kauppalehti julkaisee vuosittain Menestyjä- ja Kasvajalistaukset yritysten tilinpäätöstietojen perusteella. Vuonna 2022 Linkityllä on kunnia olla mukana niin Menestyjät- kuin Kasvajat-listalla!

Lue artikkeli »

2.11.2022

Asiakastarina: Linkityn avulla Siivouspalvelu Hänninen on säästänyt 47 % palkanlaskennan kuluissa

Lue Siivouspalvelu Hännisen asiakastarina. Opit, miksi Siivouspalvelu Hänninen valitsi Linkityn, miten käyttöönotto sujui ja miten Linkity helpottaa Minnin arkea ja tuo säästöjä.

Lue artikkeli »

27.10.2022

Työvuorosuunnittelun opas – perusteet, lakimääräykset ja toimivat työvuorolistat

Opi työvuorosuunnittelun perusteet – työvuorosuunnittelun säädökset ja lakimääräykset, viisi askelta toimivaan työvuorolistaan ja erilaiset tavat hoitaa työvuorosuunnittelu!

Lue artikkeli »

⇨ Pyydä esittely