⇨ Varaa demo

groupResursointi ja Työvuorot

Resurssien hallinta auttaa kohdistamaan työaikaa mahdollisimman tehokkaasti

Linkityn työvuorosuunnittelu ja resursointi mahdollistaa nykyaikaisen ja selkeän työkalun töiden ja tilausten hallinnointiin. Myös muunlaiset resurssit, kuten koneet, tilat tai ajoneuvot saadaan suunnittelun piiriin.

Ominaisuudet

Työvuorosuunnittelu

Työvuorojen suunnittelu pidemmälle jaksolle. Intuitiivinen ja helppokäyttöinen, helppo vuorojen kopiointi ja siirto, vakiovuorojen sijoittelu ja sijaishallinta.

tasks

Työvuorot ja keikat

Asiakaskäyntien ja keikkojen suunnittelu, sekä toistuvien keikkojen automatisointi. Taitojen ja vaatimusten huomiointi. Koneiden, tilojen ja ajoneuvojen resursointi töihin.

clipboard-text

VIESTINTÄ JA OHJEISTUS

Push viestit, tehtävien ohjeistus mobiiliin ja kuvien, liitteiden ja piirrustusten liittäminen. Tehokas, nopea ja virheitä vähentävä viestintä.

notebook

Alustaratkaisu / tilauskanava

Asiakkaan itsepalvelutilaus, automaattinen resursointi keikkoihin, työvuorohuutokauppa, sijaishallinta, sähköiset sopimukset.

Kuinka se toimii?

1.

Tee työtilaus

Valitse tarvitsemasi toimenkuva ja työaika.

2.

Valitse henkilö

Järjestelmän algoritmi valitsee 10 sopivinta, joista voit valita yhden tai useamman, jotka saavat työtarjouksen.

3.

Työntekijät ilmoittautuvat

Työntekijät näkevät työtarjoukset puhelimissaan ja keikka vahvistuu työntekijän hyväksyttyä työvuorotarjouksen.

Resurssien käyttö ja löytäminen

Linkityn avulla löydät vaivattomasti seuraavan vapaan ajan kullekin työtehtävälle tai vapaan tekijän kiirelliselle tehtävälle. Voit myös tarkastella yksittäisten henkilöiden tai työryhmien kalentereita ja suunnitella heidän työpäivästään mahdollisimman sujuvan ja tehokkaan.

Toistuvien tehtävien resursointi

Ennalta tiedossa olevien töiden resursointi saadaan tehtyä yhdellä kertaa. Esimerkiksi määräaikaishuoltojen, siivouksen tai toistuvien käyntikohteiden kirjaaminen kalenteriin jopa vuosiksi eteenpäin onnistuu hetkessä. Työntekijät näkevät työvuoronsa älypuhelimistaan tai miltä tahansa tietokoneelta.

Keikkojen sijoittelu ja priorisointi

Keikat tai työtehtävät voidaan ajoittaa joko peräkkäin jonoon ilmaantumisjärjestestyksessä tai ne voidaan ajastaa tiettyyn ajankohtaan. Keikalle voidaan antaa myös kiirehtimispyyntö, jolloin työntekijä voi poimia sen jonon ohi.

Töiden todennus ja työajaseuranta

Listalla olevat keikat voidaan asettaa pakollisiksi leimata. Kun työntekijä leimaa itsensä keikalle, saadaan tapahtumasta paikkatieto. Päivän ensimmäinen tehtävä käynnistää työajan ja viimeisen lopetus lopettaa sen. Samalla saadaan työajanseuranta palkanlaskentaan ja työajat laskulle.

Työvuorosuunnittelu

Useilla toimialoilla on lakisääteinen velvollisuus tehdä varsinainen työvuorosuunnittelu jo useita viikkoja etukäteen, esim. kolmen viikon jaksoille. Linkityn moderni ja visusaalisesti selkeä työvuorosuunnittelu on helppo tapa suunnitella työvuorot koko henkilöstölle.

Linkityssä on kaksi tapaa tehdä työvuorosuunnittelu: perinteinen taulukkomuotoinen, johon vuorot lisätään tai kopioidaan yksitellen henkilöittäin tai puoliautomaattinen, jolloin vuoro perustetaan ja se resursoidaan kerralla vaikka vuosiksi eteenpäin.

Autonominen Työvuorosuunnittelu

Kun halutaan maksimoida työntekijöiden viihtyvyys ja vaikutusmahdollisuudet omiin työaikoihinsa, voidaan käyttää autonomista työvuorosuunnittelua. Tämä toimii siten, että järjestemään lisätään tarvittavat työvuorot ja ne jätetään avoimiksi. Tämän jälkeen työntekijät voivat poimia itselleen haluamiaan ja itselleen sopivia työvuoroja. Järjestelmä osaa kuitenkin huomioida vaatimukset ja osaamiset, joten sopimattomat henkilöt eivät pääse vahingossa työvuoroihin.

Itsepalvelu Työvoimatilaus

Jos kyseessä on henkilöstöä välittävä yritys tai työkeikkoja järjestävä toimija, voidaan asiakkaalle antaa tilaustunnukset sovellukseen. Sovellus on helppokäyttöinen, työvoimatilauksen voi tehdä kätevästi vaikka mobiilisti. Kun asiakas tilaa työntekijät, esim. kaksi tarjoilijaa perjantai illaksi, saa hän sovellukseen automaattisesti kuvalliset ehdotukset parhaiten tehtävään soveltuvista henkilöistä. Valittuaan henkilöt, tapahtuu vuorojen vahvistus sähköisesti maksuttomin push-viestein.

Työntekijöiden saatavuus ja työvuorotoiveet

Kullakin työntekijällä on käytössään mobiiisovellus, jonka avulla voidaan viestiä yrityksen asioista tehokkaasti push-viestein. Sovelluksen kalenterinäkymässä on työvuorolista, josta tulevat vuorot näkee selkeästi. Työntekijä voi myös muuttaa helposti saatavuuttaan. Kalenteriin voidaan merkitä tulevat vapaatoiveet, lomat, sairaslomat ja työtoiveet. Tämä helpottaa automaattisia resursointitoimenpiteitä, turhia työvuoroehdotuksia ei tule henkilöille, jotka eivät ole saatavilla.

  • Resursoimme käden käänteessa työkoneet ja miehet oikeaan aikaan, oikeaan paikkaan. Kaikki ovat samalla myös laskulla ja palkoissa.

  • Näemme tehtävät jo päiviä aikaisemmin tai viimeistään aamulla. Tiedämme siis mihin mennä suoraan töihin, enää ei tarvitse hukata työaikaa käymällä toimiston kautta. Samalla saamme viesitettyä kätevästi kyydit ja tarvittavat koneet ja tarvikkeet.

Kiinnostuitko?

Täytä alla olevaan lomakkeeseen yhteystietosi, niin olemme Teihin yhteydessä.