Puolivuosikatsaus Linkity

Puolivuosikatsaus 2022: Linkitylle kaksinkertainen määrä uusia asiakkaita

Vuoden 2022 ensimmäisen vuosipuoliskon aikana olemme saaneet uusia asiakkaita kaksinkertaisen määrän edellisvuoteen verrattuna. Uudet asiakkaamme ovat muun muassa valmistavan teollisuuden ja eri palvelualojen yrityksiä ja julkishallinnon organisaatioita. 

Merkittävä muutos edellisvuosiin on, että olemme saaneet isoja teollisuusyrityksiä asiakkaiksemme aiempaa enemmän. Syitä Linkityn hankkimiseen ovat olleet prosessien parantaminen sekä järjestelmien määrän ja manuaalisen työn vähentäminen. Asiakkaidemme saamat kustannussäästöt ovat olleet merkittäviä, kun he ovat verranneet uutta Linkity-palvelua aiempiin järjestelmiin ja palveluihin.

Linkityn kasvu- ja tulevaisuudennäkymät ovat valoisia. Uudet asiakkaat ovat saaneet Linkityn käyttöönsä suunnitelluissa aikatauluissa ja sovituin kustannuksin, ja rekrytoimme jatkuvasti lisää henkilöstöä. Viimeisimpänä mukaan liittyivät käyttöönottokonsulttimme Tanja Toiviainen ja Ville-Eemeli Miettinen.

HR-prosessi, johon voit aidosti luottaa. Linkity

Linkity automatisoi HR-rutiinit

Linkitä yrityksesi työt, kommunikointi ja palkat yhteen. Linkityn avulla luot HR-prosessin, josta voit olla aidosti ylpeä. Linkitystä lyhyesti:

  • Suomalainen kannattavasti kasvava yhtiö, jonka työntekijät omistavat
  • Linkityn SaaS-palvelu: HR-rekisteri, työvuorot, työajanseuranta, TES-tulkinta, palkat
  • Palkkapalvelut myös osa tarjontaa
  • Mobiilisovelluksesta työntekijät tykkäävät – työt, palkat ja viestit kaikki yhdessä sovelluksessa
  • Yli 14 000 käyttäjää, yli 400 000 työlokia / kk, yli 50 % vuosikasvu
  • Asiakaspysyvyys 99 %. Asiakkaidemme tyytyväisyys palveluun ⅘ (2022)

Haluatko kuulla lisää? Pyydä esittely täältä