Työvuorosuunnittelujärjestelmä tietokoneella

Työvuorosuunnittelujärjestelmällä pääset vuoroista palkkoihin hetkessä

Yksi jokaisen yrityksen pakollisia prosesseja on aina palkanlaskenta, johon linkittyy myös hyvin vahvasti vuorosuunnittelu, tuntiseuranta sekä TES-tulkinta. Nämä prosessit syövät tolkuttoman paljon aikaa ja rahaa, sillä useinkaan toimintoja ei olla automatisoitu tai yhdistetty yhteen toimivaan kokonaisuuteen. Työvuorosuunnittelujärjestelmä, joka yhdistää kaikki toiminnot voi säästää työaikaanne merkittävästi.

Me Linkityllä olemme koonneet kaikki tarvittavat ominaisuudet näiden prosessien helpottamiseen ja automatisointiin yhteen helppokäyttöiseen ja moderniin ohjelmistoratkaisuun.

Työvuorojen suunnitteleminen tehdään jokaisessa yrityksessä omalla tavallaan, eikä yhtä yhteneväistä tai oikeaa tapaa toimia ole olemassa. Perus asioita joita tulee ottaa huomioon ovat yleensä lomat ja muut saatavuudet, lähekkäiset työvuorot sekä osaaminen ja pätevyydet. On kuitenkin tapauksia joissa edellä mainittujen lisäksi halutaan ottaa huomioon myös esimerkiksi työntekijän asuinpaikka, aiemmat työtehtävät, hinta tai palkka sekä sisäiset luvat tehdä kyseistä työtä tai projektia.

Työvuorosuunnittelujärjestelmä luo vuorosuunnitteluun automatiikkaa ja painotuksia asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Linkityn avulla saat helposti luotua työvuorot muutamalle tai vaikka usealle sadalle työntekijälle. Järjestelmän avulla lomat, sairaslomat sekä muut saatavuudet ovat aina ajan tasalla ja korvaavan työntekijän lisääminen avoimeen tehtävään käy sekunneissa. Lisäksi voit mahdollistaa työntekijöiden lomatoiveet ja ottaa ne huomioon jo suunnitteluvaiheessa. Lue, kuinka teet vuorot Linkitystä tästä.

Tuntiseuranta on sekin hyvin laaja käsite. Seurantaa voidaan vaati tehtävän joko asiakkaaseen, projektiin, työhön tai tehtävään liittyen. Lisäksi työajan leimaustapoja voivat olla joko leimaukseen tarkoitettu laite jossa RFID täginä voi toimia esimerkiksi avainrengasmallinen tägi tai työntekijän puhelin tai padi. Muita tapoja leimata työaikaa ovat puhelimessa oleva sovellus tai selaimen kautta toimiva työajankirjaus tai sekuntikello. Modernin kellokortin hyödyistä voit lukea täältä.

Lisäksi leimauksissa tulisi jo ottaa huomioon TES-tulkintaan liittyviä asioita, kuten ruokatauot ja lisät, sekä pystyä lisäämään leimauksiin päivän aikana syntyneitä kuluja ja matkalaskuja.

Linkityn ratkaisussa tuemme kaikkia mahdollisia leimaustapoja työaikaan liittyen, ja tarjoamme asiakkaillemme myös omaa modernia laitetta käytettäväksi mikäli sovellus tai selainversio ei sovi asiakkaan toimintatapaan. Työtä voidaan leimata haluttuun asiakkaaseen, projektiin, työhön tai tehtävään liittyen jolloin aineistoa voidaan käyttää myös raportointiin tai laskutukseen, jotka nekin kuuluvat Linkityn kokonaisuuteen.

Järjestelmässä työntekijät voivat helposti seurata omia saldoja ja kertymiä sekä toivoa lomia tai ilmoittaa poissaoloja. Esimiehille voimme tuoda näytille erilaisia näkymiä tiimien suoriutumiseen ja tehtävien valmistumiseen liittyen.

TES-tulkinta on usein aikaa vievää työtä jossa on suuri mahdollisuus virheisiin joita on hankala ja työlästä korjata jälkikäteen. TES-tulkinnat myös muuttuvat, ja niiden seuraaminen ja ylläpito vaatii aikaa ja rahaa jotta vältytään ongelmilta.

Linkity automatisoi TES-tulkinnat mahdollisimmat pitkälle, jolloin myös paikalliset tulkinnat otetaan huomioon ohjelmiston perustamisvaiheessa. Näin asiakkaan vastuulle jää vain tuntien hyväksyminen, joka sekin saadaan yleensä 90% automatisoitua vuorosuunnittelun ansiosta.

Palkanlaskenta ja maksatus on edellä mainittujen vaiheiden jälkeen vain napin painalluksen päässä. Linkityssä hoituu automatisoidusti kaikki viranomaisilmoitukset, ulosotot ja AY-maksut, eikä palkkaliuskoja tarvitse enää erikseen toimittaa vaan ne löytyvät oikealla hetkellä työntekijän puhelimesta tai verkkopankista.

Järjestelmämme avulla vuorojen suunnittelu, tuntiseuranta, laskutus, TES-tulkinta ja palkanlaskenta ei voisi olla helpompaa.

Linkity on täysin kotimainen työvuorosuunnittelujärjestelmä ja palvelussamme on jo yli 10 000 käyttäjää. Pyydä ilmaista etäesittelyä ja voimme yhdessä katsoa miten Linkity sopisi teille parhaiten.

– Antti-Pekka Vepsäläinen, perustaja